Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 09:51

ono što su naši napravili preko vikenda jednostavno nemože se opisati...
leeds je pobjedom 2:0 protiv milwalla gotovo osigurao doigravanje...
napoli je spektakularnom pobjedom od 2:1 na tardiniu u utakmici sa 5 crvenih kartona, 2 penala nastavio pozitivan hod prema kupu uefe...
palmeiras je razmontirao adrianov sao paolo i sad je u finalu pauliste... da ne zaboravim napomenuti kako je valdiva zabio gol za 2:0...
čak je dinamo slavio u stanovima pa ocjena vikenda uz predobro druženje u ozlju itd jest 10+/10
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 09:53

istra ti materina!
benx

Post by benx » 21 Apr 2008, 16:16

Ovo je štala ja mislim da ti je Palmeiras sada ispred Dinama i napolija Leedsa zbog suzavca i Valdjivije!!!!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 21 Apr 2008, 17:30

pazi sad ovo... prognozirao sam prije 2 tjedna kako će se razvijati situacija sa leedsom, napolijem i palmeirasom a ti vidi...

napoli vs palermo - 1 ... završilo 1:0
catania vs napoli - x ... završilo 3:0
napoli vs atalanta - 1 ... završilo 2:0
parma vs napoli – 1 ... završilo 1:2

što ti ga dođe 2 boda više nego što sam prognozirao

lufc vs carlisle - 1 ...završilo 3:2
huddersfield vs lufc - 1 ... završilo 1:0
milwall vs lufc - x ...završilo 0:2

opet... ti ga dođe 2 boda više od moje prognoze

tu možemo i spomenuti da je palmeiras u finalu pauliste što sam isto nagovjestio...
i onda sam ja bolesni optimista, pa ja sam takav pesimist da je to strašno... umjesto da najavim 12 bodova napolija šta je bilo više nego realno i 9 bodova leedsa... htio sam reći da će ih valdivia zakopati ali zabio je samo jedan čavao u lijes leita riberia i njegove družine...
dodajmo tome da je i rijeka blizu kup uefe što mi je pak među dražim dometima...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 17:35

:klanjam2 :rollingofl
benx

Post by benx » 21 Apr 2008, 18:40

Loše si kalach prognozirao nego pogledajte jučerašnju utakmicu protiv Sao Paula!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vX2lZOWVX8Y

Ples Valdjivije što je iritiralo navijače Sao Paula!!!!!
benx

Post by benx » 21 Apr 2008, 22:50

http://www.tuttonapoli.net/?action=read&idnotizia=26174

Simpatičan ovaj Pele nema bahatosti u njemu samo su brazilci bili igrači!!!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 22 Apr 2008, 10:18

taj pele je najveći šugavac u povijesti nogometa... stalno se gura na sve moguće manifestacije i pun mi ga je kurac... stalno trči za lovom i drobi da je bolji od maradone... neda mi se trošit riječi na takvog idiota a za mene je i garincha bio bolji od njega, da ne govorim o romariu... jebeš to zabiti toliko golova u brazilu i americi, pa pogledaj kakav se tamo igra nogomet... ma molim te... gadi mi se za popizdit... smeće!!!
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 10:25

garincha je bio bolji i od pelea i maradone skupa :idea
a sad zasto je kralj? kad su osvojili svjetsko pozvao ih predsjednik brazila i kaze svi ce te za nagradu dobit bubu folksvagen i kucu kraj copacabane i sad svi sretni osim garinche i pita ga predsjednik:"sto je garincha?" a ovaj kaze:"mene to ne zanima", "pa sta bi htio?", a na to ce garincha:"vidite pticicu u vasoj krletci?pustite je na slobodu" i ovaj je izvuce i pusti.....to sam negdje procitao neznam dali je istina ali lijepa prica....covjeka nije nista jebalo u zivotu osim picke i alkohola, umro sa bezbroj djece iza sebe od ciroze....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 22 Apr 2008, 10:38

ta priča je istinita... i još možeš dodati kako je umro u siromaštvu a da mu najbolji prijatelj pele nije pomogao nego ga pustio da umre kao najveće smeće... to ti je pele "kralj" nogometa... neka ide u 3 p.m.
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 10:42

pele je zadnje smeće, ali (znam sad ćeš popizdit) nije ni maradona puno manje, droga, prostitutke, nepriznavanje očinstva, uvlačenje liderima južne amerike u šupak, ima mali kurac, da ne nabrajam dalje...
uostalom kad si svog isusa diega zagrlio (kad te privelo radi toga i jos koje sitnice u crikvi) sto ti je rekao?"vai via (idi ca)"
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 22 Apr 2008, 10:48

ma gledaj, kome se on ulizuje? svi su u životu probali drogu, neki više neki manje... šta radi toga da se nekome prebacuje? sam se sjebao i to mu je teret kojeg nosi... ono šta je on napravio to se nemože mjeriti sa ničim... od argentinos juniorsa, boce, barcelone, napolia, mlade i stare reprezentacije... pa čovjek je osvojio sve šta se može... i to sa kakvim klubovima i kojom repkom... ako hoćeš usporedi reprezentaciju argentine kad je igrao diego ili napoli a da ne govorim o argentinosu i onda uzmi brazil sa garinchom i još 10 vrhunskih igrača... ma neda mi se više o tom debilu...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 10:57

ne sporim ja njegovu vjestinu nogometa, ali kao covjek je 0. pogledaj samo kako nece priznati onog malog iz napolija, jebote bi mu kruna pala s glave da mu da 100000 eura za uzdrzavanje
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 22 Apr 2008, 11:23

navodno je bresciano već potpisao za napoli a iaquinta bi trebao doći u zamjenu za zalayetu koji se vraća sa posudbe... ma, rađe bi da dođe cavenaghi...
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 11:25

cavenaghi u drugoj sezoni na fm za west ham zabio 25 prvenstvenih zgoditaka :cool)
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 22 Apr 2008, 12:01

pele, maradona, garincha, ma sve je to ok

ali jedan je najveci... :-p

Image
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
zagadur

Post by zagadur » 22 Apr 2008, 12:05

Chopa wrote:pele, maradona, garincha, ma sve je to ok

Image
dobro melje ovaj mlinac,sjajno igra ovaj klinac :heart: :heart: :heart:
benx

Post by benx » 22 Apr 2008, 18:08

Chopa wrote:pele, maradona, garincha, ma sve je to ok

Image
Joj chopa kad ti počneš sa slikama kao da imaš brata blizanca iz Panonije Zagija!!!
benx

Post by benx » 22 Apr 2008, 18:18

Kalach wrote:ta priča je istinita... i još možeš dodati kako je umro u siromaštvu a da mu najbolji prijatelj pele nije pomogao nego ga pustio da umre kao najveće smeće... to ti je pele "kralj" nogometa... neka ide u 3 p.m.
Slažem se

evo mojih Top 20

1.Valdjivia
2.Romario
3.Garincha
4.Maradona
5.Carnevale
6.G. Ndah
7.Trezor Lua Lua
8.Kranjčar senior
9.Taylor
10.Pele
11.Miki Rapajić
12.Lavezzi
13.Lee Champan
14.Radebe
15.Lukić
16.Valderama
17.Roge Milla
18.N kono
19.Mladen Pelaić
20. Kalach i Vanja kad su igrali u dvorani(zbog prepucavanja počasno 20-mjesto)
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 22 Apr 2008, 18:41

benx, evo ti ljubimac nazdravlja sto si ga stavio na TOP20

Image
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
Locked