Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 17:38

Kalach wrote:molio bi jezgru neka se izjasni o chiletovim ekscesima jer je nedopustivo onakvo ponašanje... kakvi kartoni, to su gluposti, daj budite više djelotvorni...
prepustam bicepsu nase lige zagiju da da kakav konstruktivan prijedlog...
Chile

Post by Chile » 21 Apr 2008, 17:54

:nosmile
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 19:26

http://www.net.hr/crnakronika/page/2008 ... 09006.html
jel ovo di je bio turnir....

btw zagi me tare vec par dana prije je bilo benx,benx,benx, a sad je chopa,chopa,chopa, evo i zadnje poruke:"koji si ti supak kalach i reds su ti rekli da je chopa ok i sad je on tebi ko ok a do jucer si ga htio u zrmanji utopit, e djiki djiki stici ce te pravda kad tad...." :-(
djiki

Post by djiki » 21 Apr 2008, 19:48

zagi 2. s lijeva, prika milas 1. s lijeva
Image
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 23:31

djiki wrote:
zagadur wrote:
djiki wrote: po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuèe vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....
ja cu po starom dobrom obicaju se iskljucit iz te problematike
u djikija muda o u deve :-D
pa ako ti smeta sto je napravio neko sranje u tamo nekom ozlju, koji ni ne znas di je, pokazi ti muda od noja i rjesi to, daj prjedlog za iskljucivanjem, 5. zutim ili sto ja znam...najlakse djikija prozivat a nemat ni sam muda nis napravit.....
ja znam jako dobro di je ozalj,uvijek sam imao 5 iz zemljopisa :cool) .ja nisam vidio chiletove ispade u ozlju pa ne mogu kvalitetno sudit ali po riječima druga milasa bilo je svega i svašta.kako on kaže nije najgore što se nasilnički ponašao nego šta je sve vrijedjao ko zagi djikija u teškim trenutcima :-D .
btw ja vjerujem burazeru milasu
zagadur

Post by zagadur » 21 Apr 2008, 23:37

Kalach wrote:Svaka čast Umaškim jazavcima, koji su me lijepo primili na čašicu razgovora. Zagija sam upoznao na radnom mjestu, kad je radio one ćevape koji nisu bili dobro pečeni, tj. ostali su živi u sredini :) Nisam ih ja doduše jeo, nego kolega, a on ne cjeni živo meso, pa je bio ljut - ali sam mu rekao, "ne seri, to mi je jaran pekao" pa se smirio :-D

ja sam mislio da je u tih 28 godina barem naučio kuhati kad i tamo proual...
znam da ova tema nije za forum ali želim reagirat jer sam se našao napadnut u moju profesiju,a tu me najviše boli.točno je da su ćevapi bili živi ali to je naputak firme da svo meso koje se peće pred gostom bude pečeno na 60-70% jer nakon pečenja ide u tzv.bagno mariju na 85 stupnjeva i kad bi se meso peklo na 90-100% za 2 minute bi bilo suho i tvrdo.hvala na razumjevanju
zagadur

Post by zagadur » 22 Apr 2008, 00:06

Image
djiki cigane sretan ti rodjendan od cijele punta pegulote(i dule savić susjed)
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 22 Apr 2008, 01:46

nisi trebo tu tortu, doce slabo covjeku :serser
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 08:06

zagadur wrote:
djiki wrote:
zagadur wrote:u djikija muda o u deve :-D
pa ako ti smeta sto je napravio neko sranje u tamo nekom ozlju, koji ni ne znas di je, pokazi ti muda od noja i rjesi to, daj prjedlog za iskljucivanjem, 5. zutim ili sto ja znam...najlakse djikija prozivat a nemat ni sam muda nis napravit.....
ja znam jako dobro di je ozalj,uvijek sam imao 5 iz zemljopisa :cool) .ja nisam vidio chiletove ispade u ozlju pa ne mogu kvalitetno sudit ali po riječima druga milasa bilo je svega i svašta.kako on kaže nije najgore što se nasilnički ponašao nego šta je sve vrijedjao ko zagi djikija u teškim trenutcima :-D .
btw ja vjerujem burazeru milasu
muda ko u krckog janjca pokazujes, pa bdi covjek pa napravi nesto po tom pitanju, jezgra ce te kako tako podrzat,, a ne se zavuci u puzju kucicu. kad djiki kaze da ne zna sto je bilo jer nije vidio onda su pitanja kad cces reagirati djiki cigane, bezmudislave, a ti isto radis guras glavicu u pijesak i pritom radis krater od 3 metra u zemlji :idea
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 08:06

Chopa wrote:nisi trebo tu tortu, doce slabo covjeku :serser
zašto? pa može i 4 c da ima bitno da je slatko :idea
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 10:31

zagi sad cu ti reci samo jednu stvar: ti nisi redikul nego supak!!!!
prozivas ljude da nesto naprave po veziproblema i samo gustats ih karat kad oni nemogu/neće napravit nista, a ti ko najglasnije seralo nikad nemas muda preuzeti stvari u svoje ruke i rec dosta, vec jednostavno ignoriras poruke ko da nista nije bilo.....
izvinjavam se chopi na zlonamjerne usporedbe sa zagadurom covjek nije to zasluzio......
zagadur

Post by zagadur » 22 Apr 2008, 11:03

djiki wrote:zagi sad cu ti reci samo jednu stvar: ti nisi redikul nego supak!!!!
prozivas ljude da nesto naprave po veziproblema i samo gustats ih karat kad oni nemogu/neće napravit nista, a ti ko najglasnije seralo nikad nemas muda preuzeti stvari u svoje ruke i rec dosta, vec jednostavno ignoriras poruke ko da nista nije bilo.....
izvinjavam se chopi na zlonamjerne usporedbe sa zagadurom covjek nije to zasluzio......
pa nisam se ja prozvao alfom i omegom lige.ovo sve u vezi chileta nije bilo usmjereno protiv njega nego da se ti sjetiš svojih riječi koje si ne tako davno izrekao.ako si već neki šef lige onda moraš biti šef i u dobru i u zlu a ne kenjat po forumima i ulazit ljudima u pakšu.pa ovo je sve virtualno,pa koga boli kurac ako će tamo neki djiki iz sela umaga reć nešto lijepo za nekog ili mu držat bandu.digni se sa stolice i idi radit nešto
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 11:06

to me ti i tebi slicni stavljate u ulogu alfe i omege i da vucem kestenje iz vatre, e moj zagi sad cu reci jednom za svagda: NE MOŽE!!!
a ti si samo seralo koje se nasladjuje problemima a nemas ko ni ja muda riješit ih. ako je to tvoji stav onda barem šuti.....

p.s.umag nije selo, a ja nisam tamo neki djiki :idea
zagadur

Post by zagadur » 22 Apr 2008, 11:14

djiki wrote:to me ti i tebi slicni stavljate u ulogu alfe i omege i da vucem kestenje iz vatre, e moj zagi sad cu reci jednom za svagda: NE MOŽE!!!
a ti si samo seralo koje se nasladjuje problemima a nemas ko ni ja muda riješit ih. ako je to tvoji stav onda barem šuti.....

p.s.umag nije selo, a ja nisam tamo neki djiki :idea
ti si se prozvao alfom i omageom i to si više puta napisao i na forumu i u člancima na stranici.to nisu nikavi vrući kestenji i ne treba riješavat.opet ti kažem da sam te htio podsjetit na tvoje riječi.nažalost kad si se sjetio odmah si počeo to je bilo u ozlju,to je ovo,to je ono,vidjet ćemo što kažu keva,milas i kalach itd.pa kad kalach napiše da je chile prevršio svaku mjeru ti na to ništa ne odgovaraš nego se hvataš zagadura ko pijan plota
zagadur

Post by zagadur » 22 Apr 2008, 11:15

Kalach wrote:molio bi jezgru neka se izjasni o chiletovim ekscesima jer je nedopustivo onakvo ponašanje... kakvi kartoni, to su gluposti, daj budite više djelotvorni...
evo alfo :cool)
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 11:20

zagi + muda = 0

netrebas rjesavati probleme, ali bar se ne nasladjuj i ne zivkaj svakoga sto je bilo sto sto itd? pa jebote rekao je jedan forumas iz umaga (a nije benx):"taj zagi bi bio najsretniji da smo se svi potukli u ozlju", mislim da to nije daleko od istine :-(

p.s.nadji di pise u ozbiljnom tonu da sam alfa i omega molim te.....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 22 Apr 2008, 11:22

mogu samo reći da ste smješni... djiki šuti, zagi se usrao od poduzimanja bilo kakvih sankcija jer zna da je bio pomilovan pa još odrađuje kaznu uzornim ponašanjem a za ekscese ni'ko ne mari... ma iskreno me boli briga jer su to vaše škovace... ali gdje to vodi?????
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 22 Apr 2008, 11:24

nigdje :-(
ako djiki ne podmetne ledja niko nece, ali glavno je stajati sa stra<ne i cerekati se....
zagadur

Post by zagadur » 22 Apr 2008, 11:25

djiki wrote:zagi + muda = 0

netrebas rjesavati probleme, ali bar se ne nasladjuj i ne zivkaj svakoga sto je bilo sto sto itd? pa jebote rekao je jedan forumas iz umaga (a nije benx):"taj zagi bi bio najsretniji da smo se svi potukli u ozlju", mislim da to nije daleko od istine :-(

p.s.nadji di pise u ozbiljnom tonu da sam alfa i omega molim te.....
jel taj forumaš bankar? :-D
Chile

Post by Chile » 22 Apr 2008, 11:35

zagi ti si pičkica!!! :rofl3
Locked