prepustam bicepsu nase lige zagiju da da kakav konstruktivan prijedlog...Kalach wrote:molio bi jezgru neka se izjasni o chiletovim ekscesima jer je nedopustivo onakvo ponašanje... kakvi kartoni, to su gluposti, daj budite više djelotvorni...
Umag Calling 2008A
http://www.net.hr/crnakronika/page/2008 ... 09006.html
jel ovo di je bio turnir....
btw zagi me tare vec par dana prije je bilo benx,benx,benx, a sad je chopa,chopa,chopa, evo i zadnje poruke:"koji si ti supak kalach i reds su ti rekli da je chopa ok i sad je on tebi ko ok a do jucer si ga htio u zrmanji utopit, e djiki djiki stici ce te pravda kad tad...."
jel ovo di je bio turnir....
btw zagi me tare vec par dana prije je bilo benx,benx,benx, a sad je chopa,chopa,chopa, evo i zadnje poruke:"koji si ti supak kalach i reds su ti rekli da je chopa ok i sad je on tebi ko ok a do jucer si ga htio u zrmanji utopit, e djiki djiki stici ce te pravda kad tad...."
ja znam jako dobro di je ozalj,uvijek sam imao 5 iz zemljopisa .ja nisam vidio chiletove ispade u ozlju pa ne mogu kvalitetno sudit ali po riječima druga milasa bilo je svega i svašta.kako on kaže nije najgore što se nasilnički ponašao nego šta je sve vrijedjao ko zagi djikija u teškim trenutcima .djiki wrote:pa ako ti smeta sto je napravio neko sranje u tamo nekom ozlju, koji ni ne znas di je, pokazi ti muda od noja i rjesi to, daj prjedlog za iskljucivanjem, 5. zutim ili sto ja znam...najlakse djikija prozivat a nemat ni sam muda nis napravit.....zagadur wrote:u djikija muda o u devedjiki wrote: po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuèe vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....
ja cu po starom dobrom obicaju se iskljucit iz te problematike
btw ja vjerujem burazeru milasu
znam da ova tema nije za forum ali želim reagirat jer sam se našao napadnut u moju profesiju,a tu me najviše boli.točno je da su ćevapi bili živi ali to je naputak firme da svo meso koje se peće pred gostom bude pečeno na 60-70% jer nakon pečenja ide u tzv.bagno mariju na 85 stupnjeva i kad bi se meso peklo na 90-100% za 2 minute bi bilo suho i tvrdo.hvala na razumjevanjuKalach wrote:Svaka čast Umaškim jazavcima, koji su me lijepo primili na čašicu razgovora. Zagija sam upoznao na radnom mjestu, kad je radio one ćevape koji nisu bili dobro pečeni, tj. ostali su živi u sredini :) Nisam ih ja doduše jeo, nego kolega, a on ne cjeni živo meso, pa je bio ljut - ali sam mu rekao, "ne seri, to mi je jaran pekao" pa se smirio
ja sam mislio da je u tih 28 godina barem naučio kuhati kad i tamo proual...
muda ko u krckog janjca pokazujes, pa bdi covjek pa napravi nesto po tom pitanju, jezgra ce te kako tako podrzat,, a ne se zavuci u puzju kucicu. kad djiki kaze da ne zna sto je bilo jer nije vidio onda su pitanja kad cces reagirati djiki cigane, bezmudislave, a ti isto radis guras glavicu u pijesak i pritom radis krater od 3 metra u zemljizagadur wrote:ja znam jako dobro di je ozalj,uvijek sam imao 5 iz zemljopisa .ja nisam vidio chiletove ispade u ozlju pa ne mogu kvalitetno sudit ali po riječima druga milasa bilo je svega i svašta.kako on kaže nije najgore što se nasilnički ponašao nego šta je sve vrijedjao ko zagi djikija u teškim trenutcima .djiki wrote:pa ako ti smeta sto je napravio neko sranje u tamo nekom ozlju, koji ni ne znas di je, pokazi ti muda od noja i rjesi to, daj prjedlog za iskljucivanjem, 5. zutim ili sto ja znam...najlakse djikija prozivat a nemat ni sam muda nis napravit.....zagadur wrote:u djikija muda o u deve
btw ja vjerujem burazeru milasu
zagi sad cu ti reci samo jednu stvar: ti nisi redikul nego supak!!!!
prozivas ljude da nesto naprave po veziproblema i samo gustats ih karat kad oni nemogu/neće napravit nista, a ti ko najglasnije seralo nikad nemas muda preuzeti stvari u svoje ruke i rec dosta, vec jednostavno ignoriras poruke ko da nista nije bilo.....
izvinjavam se chopi na zlonamjerne usporedbe sa zagadurom covjek nije to zasluzio......
prozivas ljude da nesto naprave po veziproblema i samo gustats ih karat kad oni nemogu/neće napravit nista, a ti ko najglasnije seralo nikad nemas muda preuzeti stvari u svoje ruke i rec dosta, vec jednostavno ignoriras poruke ko da nista nije bilo.....
izvinjavam se chopi na zlonamjerne usporedbe sa zagadurom covjek nije to zasluzio......
pa nisam se ja prozvao alfom i omegom lige.ovo sve u vezi chileta nije bilo usmjereno protiv njega nego da se ti sjetiš svojih riječi koje si ne tako davno izrekao.ako si već neki šef lige onda moraš biti šef i u dobru i u zlu a ne kenjat po forumima i ulazit ljudima u pakšu.pa ovo je sve virtualno,pa koga boli kurac ako će tamo neki djiki iz sela umaga reć nešto lijepo za nekog ili mu držat bandu.digni se sa stolice i idi radit neštodjiki wrote:zagi sad cu ti reci samo jednu stvar: ti nisi redikul nego supak!!!!
to me ti i tebi slicni stavljate u ulogu alfe i omege i da vucem kestenje iz vatre, e moj zagi sad cu reci jednom za svagda: NE MOŽE!!!
a ti si samo seralo koje se nasladjuje problemima a nemas ko ni ja muda riješit ih. ako je to tvoji stav onda barem šuti.....
p.s.umag nije selo, a ja nisam tamo neki djiki
a ti si samo seralo koje se nasladjuje problemima a nemas ko ni ja muda riješit ih. ako je to tvoji stav onda barem šuti.....
ti si se prozvao alfom i omageom i to si više puta napisao i na forumu i u člancima na stranici.to nisu nikavi vrući kestenji i ne treba riješavat.opet ti kažem da sam te htio podsjetit na tvoje riječi.nažalost kad si se sjetio odmah si počeo to je bilo u ozlju,to je ovo,to je ono,vidjet ćemo što kažu keva,milas i kalach itd.pa kad kalach napiše da je chile prevršio svaku mjeru ti na to ništa ne odgovaraš nego se hvataš zagadura ko pijan plotadjiki wrote:to me ti i tebi slicni stavljate u ulogu alfe i omege i da vucem kestenje iz vatre, e moj zagi sad cu reci jednom za svagda: NE MOŽE!!!
zagi + muda = 0
netrebas rjesavati probleme, ali bar se ne nasladjuj i ne zivkaj svakoga sto je bilo sto sto itd? pa jebote rekao je jedan forumas iz umaga (a nije benx):"taj zagi bi bio najsretniji da smo se svi potukli u ozlju", mislim da to nije daleko od istine
p.s.nadji di pise u ozbiljnom tonu da sam alfa i omega molim te.....
netrebas rjesavati probleme, ali bar se ne nasladjuj i ne zivkaj svakoga sto je bilo sto sto itd? pa jebote rekao je jedan forumas iz umaga (a nije benx):"taj zagi bi bio najsretniji da smo se svi potukli u ozlju", mislim da to nije daleko od istine
jel taj forumaš bankar?djiki wrote:zagi + muda = 0