Umag Calling 2008A
ja mislim da je najviše zaslužio crveni karton naš poglavica djiki.... i to ne jedan nego desetak cr venih... ništa ti sad ne vrijedi što ćeš se potrudit organizirat fojbu kad su zaokupljen smješnim obavezama i falš problemima odustao od puta... nemoj mi samo kukat i objašnjavati zašto nisi došao jer je svaka riječ neopravdana i neda mi se slušati...
ispalo je super jer je ekipa iz zg skroz odlična pa smo se fuzionirali ali nam je svima u glavama bilo žao što nemamo svoju ekipu pa makar bi u onoj konkurenciji došli zadnji... mislim na pravi nogomet...
inače, da ne zaboravim spomenuti kako je vaš legenda chile u 5 od 5 utakmica sve redom izgubio od klaunacha... jaka vam je ta liga u p.m.
ispalo je super jer je ekipa iz zg skroz odlična pa smo se fuzionirali ali nam je svima u glavama bilo žao što nemamo svoju ekipu pa makar bi u onoj konkurenciji došli zadnji... mislim na pravi nogomet...
inače, da ne zaboravim spomenuti kako je vaš legenda chile u 5 od 5 utakmica sve redom izgubio od klaunacha... jaka vam je ta liga u p.m.
istra ti materina!
a koliko je benx zaslužio crvenih što nije išao u ozalj? trebao si mene podplatiti sa dvije pive da nagovorim djikija da ode u ozalj a ne pogija šefa kuhinje(foruma)Kalach wrote:ja mislim da je najviše zaslužio crveni karton naš poglavica djiki.... i to ne jedan nego desetak cr venih... ništa ti sad ne vrijedi što ćeš se potrudit organizirat fojbu kad su zaokupljen smješnim obavezama i falš problemima odustao od puta... nemoj mi samo kukat i objašnjavati zašto nisi došao jer je svaka riječ neopravdana i neda mi se slušati...
hm, izgleda ovaj djiki pomalo neki redikul, pa umjesto sudionika turnira koji si imali muda da dodju, on zapravo prica najvise na svim temema vezanim uz Karlovac/Ozalj 2008...a zapravo je mogao doci (OZNA sve dozna)
cak se na BPLu ispricava jos nekim vecim jazavcima sto nije dosao
dodje ti da se zapitas...
cak se na BPLu ispricava jos nekim vecim jazavcima sto nije dosao
dodje ti da se zapitas...
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
pohvale i tebi za naj atraktivo gol...jes da nije bilo sa 10 metara kako neki "koji nisu bili" sufliraju, al je full dobro izgledalo...skidam kapu, ono se rijetko vidja na rekreativo turnirima
a sto se tice krajnje reze BPL-a (2 poraza), nismo imali srece, 6 stativi u 2 tekme je ipak previse...a i ne kontamo se previse, nikad nismo igrali zajedno
al nema veze, valjda ce se organizirat nesto na domacem terenu (ZG) pa cem o krenut u pohod na kantu
valjda ce i tad djiki doci, bilo bi lijepo da zapali baklju dok dizem kantu
a sto se tice krajnje reze BPL-a (2 poraza), nismo imali srece, 6 stativi u 2 tekme je ipak previse...a i ne kontamo se previse, nikad nismo igrali zajedno
al nema veze, valjda ce se organizirat nesto na domacem terenu (ZG) pa cem o krenut u pohod na kantu
valjda ce i tad djiki doci, bilo bi lijepo da zapali baklju dok dizem kantu
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuče vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....zagadur wrote:milas se već izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj čavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i isključit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utječeš na svjedoke
ja cu po starom dobrom obicaju se iskljucit iz te problematike
Pridružujem se i ja pohvalama chopi, stupu obrane i kreativcu sredine terena-sve u jednome, koji je nama u dva navrata i stativu pogodio ako se ne varam, drugi put možda više sreće, jbg.Kalach wrote:evo da je pohvalim chopenshisha... da se ne uvrijede ostali njegovi jazavci ali jednostavno nije imao sa kime igrati... to je naravno rezultiralo porazom od 4:2 protiv kombiniranog sastava iss-landa i umaških fojbaša + redikul svih liga...
u djikija muda o u devedjiki wrote:po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuèe vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....zagadur wrote:milas se veæ izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj èavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i iskljuèit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utjeèeš na svjedoke
Svaka čast Umaškim jazavcima, koji su me lijepo primili na čašicu razgovora. Zagija sam upoznao na radnom mjestu, kad je radio one ćevape koji nisu bili dobro pečeni, tj. ostali su živi u sredini :) Nisam ih ja doduše jeo, nego kolega, a on ne cjeni živo meso, pa je bio ljut - ali sam mu rekao, "ne seri, to mi je jaran pekao" pa se smirio
ja sam mislio da je u tih 28 godina barem naučio kuhati kad i tamo proual...
ja sam mislio da je u tih 28 godina barem naučio kuhati kad i tamo proual...
istra ti materina!
pa ako ti smeta sto je napravio neko sranje u tamo nekom ozlju, koji ni ne znas di je, pokazi ti muda od noja i rjesi to, daj prjedlog za iskljucivanjem, 5. zutim ili sto ja znam...najlakse djikija prozivat a nemat ni sam muda nis napravit.....zagadur wrote:u djikija muda o u devedjiki wrote:po toj logici treba mu dati svaki put žuti kad se potuèe vani? to se desilo u ozlju tako da ne vidim paralele s umaškom ligom.....zagadur wrote:milas se veæ izjasnio usmenim i pismenim putem.citiram:ovaj èavlek nije normalan,napio se ko deva i radi sranja.ovo je zadnji put da ide s nama.
e djiki djiki treba te zatvorit u bruštoloni i iskljuèit sve dotoke sa vanjskim svijetom da ne utjeèeš na svjedoke