Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
djiki

Post by djiki » 07 Apr 2008, 13:03

djiki ako dodje dolazi iskljucivo u ulozi managera momcadi
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 07 Apr 2008, 13:12

pa naravno... koji po potrebi stane među branke :-D
jel su majice sa benxom (naravno, zašto bi bilo išta drugo) prošle kroz skupi stroj?
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 07 Apr 2008, 13:38

djiki ce doci u odjelu sam da ga ne stavis medju branke e basta
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 07 Apr 2008, 13:50

a šta kažeš na kapetansku traku i mjesto srednjeg branića poput živkovića? evo možeš i cigaru zapalit u svlačioni :-D
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 07 Apr 2008, 13:56

razmislit cu o tome...
zagadur

Post by zagadur » 07 Apr 2008, 14:16

osovina djiki-zagi dala prijedlog i odmah usvojila zaključak da se 2.fojbamaters odigra u jesenskom terminu negdje krajem listopada ako bog da u lovačkoj kući u kornariji
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 07 Apr 2008, 14:21

tamo se sigurno neće održati jerbo je od vrha hvatskih šuma došla doživotna zabrana iznajmljivanja tog prostora... ideja o terminu je jako zanimljiva...

kad je ono turnament u bomboneri?
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 07 Apr 2008, 14:24

Kalach wrote:tamo se sigurno neće održati jerbo je od vrha hvatskih šuma došla doživotna zabrana iznajmljivanja tog prostora... ideja o terminu je jako zanimljiva...

mislim da od bombonere neće biti ništa jer je poli označila to kao zloćudno okupljanje.mislim da hr.šume nemaju ništa sa tim,možda se varam.prostor je fora ali nije tako sugestivan kao kornarija ili kanegra za odigravanje fojbe
djiki

Post by djiki » 07 Apr 2008, 14:53

zagadur wrote:
Kalach wrote:tamo se sigurno neće održati jerbo je od vrha hvatskih šuma došla doživotna zabrana iznajmljivanja tog prostora... ideja o terminu je jako zanimljiva...

mislim da od bombonere neće biti ništa jer je poli označila to kao zloćudno okupljanje.mislim da hr.šume nemaju ništa sa tim,možda se varam.prostor je fora ali nije tako sugestivan kao kornarija ili kanegra za odigravanje fojbe
u sumi bi bilo ludilo i nebi bili ograniceni sa spavanjem za ljude, svi mogu tamo zacorit, mogu se izgubitt u sumi i sve to...nista pocet ce se radit pretnje u zagadurcevom stilu, pa ako nece sitni sumski pozari, pa ako nece dizanja tempri u zrak......
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 07 Apr 2008, 15:03

ma o kojem prostoru vi govorite? tamo gdje smo već igrali 100. turnir ili ima neki novi prostor? koliko ja znam, onaj se prostor više nemože iznajmljivati... bo!? :-st
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 07 Apr 2008, 15:08

Kalach wrote:ma o kojem prostoru vi govorite? tamo gdje smo već igrali 100. turnir ili ima neki novi prostor? koliko ja znam, onaj se prostor više nemože iznajmljivati... bo!? :-st
zagi tvrdi da se moze preko mita i korupcije...ja imam saznanja identicna ko ti po tom pitanju
zagadur

Post by zagadur » 07 Apr 2008, 23:12

ako ne bude kornarija,igrat će se u prostoru.za spavanje nema beda imamo 3 apartmana u bruštoloniju a i do tada će biti gotova i još dva na akva dela mujela
reds

Post by reds » 08 Apr 2008, 09:59

djiki wrote:
zagadur wrote:

u sumi bi bilo ludilo i nebi bili ograniceni sa spavanjem za ljude, svi mogu tamo zacorit, mogu se izgubitt u sumi i sve to...nista pocet ce se radit pretnje u zagadurcevom stilu, pa ako nece sitni sumski pozari, pa ako nece dizanja tempri u zrak......
Kornarija se više ne iznajmljuje, iako ju je ekipa koja će slaviti ove godine deset godine mature dobila. :-( mislim da oni imaju 17.05. proslavu mature.To mi nije neka fora da su oni dobili, a mi uz silne veze (djiki) nemožemo. Njih 50-60 ljudi, koji će napraviti štalu čak veću nego jedan kaligarić!!! :tupan :DD
zagadur

Post by zagadur » 08 Apr 2008, 10:05

da djiki nije napravio sranje za markov rodjendan,sad bi imali koji kredit kod šumara.
djiki

Post by djiki » 08 Apr 2008, 10:08

zagadur wrote:da djiki nije napravio sranje za markov rodjendan,sad bi imali koji kredit kod šumara.
nikakvo sranje nije bilo za markov rodjendan, vec se rodjo koji vodi prostor nadrkan digao i zove da je totalna stala, a dosao dole nista nije bilo sporko jedino je kapnulo ulje u kuzinici, mozda deci - dva...tako da to pada u vodu....vidjet cemo kornarija bi bila dobra, ako poglavnik opet se prenapije i ne moze igrat lako ga tamo zakopamo ni sam bog ga nebi nasao a kamoli csi :idea
djiki

Post by djiki » 08 Apr 2008, 10:51

bombonera 5 ili 6 mjesec po zadnjim saznanjima......
djiki

Post by djiki » 08 Apr 2008, 10:52

braca varvari u beranama, posebna pozornost na oblekicu sakupljaca lopti :-D

http://www.youtube.com/watch?v=H7rOXoeoEKM

http://www.youtube.com/watch?v=XQqTSTPoEtI
djiki

Post by djiki » 08 Apr 2008, 13:13

velika mi je cast najavit da od sutra imamo i sluzbeno vino lige

Image
benx

Post by benx » 08 Apr 2008, 15:36

djiki wrote:velika mi je cast najavit da od sutra imamo i sluzbeno vino lige