Turnir Pasquetta 2008.

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2008, 16:59

djiki malo si dosadan sa svim tim sranjima po meni... prošao je turnir i nisu više potrebne provokacije... daj se malo iskuliraj.... tebi ništa ne paše a i koreografija ti nije u skladu sa emocijama.... toliko si se tresao prije utakmice da sam htio odgoditi tekmu, boajo sam se da ćeš se srušit... ali su me kirbi i kozaki napali jer su trebali u 8 na posao...
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Mar 2008, 17:02

po meni je turnir bio jako dobar... to što si neki ljudi nemogu nabaviti partnere pa smo se krpali to je druga priča... chile ne kukaj, mogao si igrati sa milasom ali si mislio da ćeš bolje proći sa vižijem koji je na kraju zajebao... uzmi si danas brkija ili benčića i počni trenirat za slijedeći turnament... ja sam jako zadovoljan rezultatom s obzirom na okolnosti...
istra ti materina!
benx

Post by benx » 25 Mar 2008, 18:25

djiki wrote:ja neznam dali je 4 boda razlike u 8 kola malo?po meni je to puno....
nestalo baterije za pedoce, a spomenut si na stranici reds...
Gledaj djiki ja i kalach smno pobjednici drugog djela prvenstva sa deset bodova a u prvom smo imali samo 2 mislio sam da čemo bit zadnji a ispalo je super na kraju!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 26 Mar 2008, 12:02

sutra stiže kompletni izvještaj pasquette iliti moj rezime najdraže nam manifestacije...
u globalu više nego zadovoljavajuće, benki i ja nismo kukali, igrali smo lepršavo i kvalitetno...
istra ti materina!
reds

Post by reds » 26 Mar 2008, 16:00

Kalach wrote:sutra stiže kompletni izvještaj pasquette iliti moj rezime najdraže nam manifestacije...
u globalu više nego zadovoljavajuće, benki i ja nismo kukali, igrali smo lepršavo i kvalitetno...
fala ti bože da niste jednom nešto kukali... :molitva
još da proradiš na svom ponašanju, a ne da te čovjek doslovce 30 puta upozori da si preglasan, a ti ne jebeš ni pet posto, bio bi ćak donekle i simpatičan igralec :-puke
reds

Post by reds » 26 Mar 2008, 16:22

A zašto je maknut topic o kalaču???Ako ga mogu imati takve veličine ove igre iliti prouali ko benki i zagi onda može i klaunač! :-D Čim ti se miki kalač nešto pobuni ti odmah mičeš sve što ima veze sa njim.Nisi fora djikanad... :-(
benx

Post by benx » 26 Mar 2008, 20:26

Zašto nema topica o Kalachu pitam Kalacha a ne Mikija?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Mar 2008, 09:01

ne provocirajte bezveze... zar je potrebno da nam se ljudi smiju?
istra ti materina!
Chopa
Član Kuće slavnih
Član Kuće slavnih
PSN: CChOpAA

Post by Chopa » 27 Mar 2008, 10:27

dajte bar topic o Seji Kalachu?

Image

Image
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
djiki

Post by djiki » 27 Mar 2008, 10:46

redikul kao i ovaj naš klaunach
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Mar 2008, 11:17

djiki wrote:redikul kao i ovaj naš klaunach
nemoj opet počet, največi redikul ovog foruma i cijele ove umaške kvazi lige si ti. :-(
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Mar 2008, 11:25

kakav lapsus... ja nikad nisam uspio pogriješiti tako očito na meko i tvrdo c.... največi!?!?!?
molio bih farabuta da se sam prijavi prije nego idem sa forenzičarima u akciju
istra ti materina!
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Mar 2008, 11:38

ovakve pravopisne lapsuse mogu pripisati svom kumu kevi... benx nije jer ima zarez u rečenici a zagadur bi malo drukčije rasporedio riječi u rečenici...
keva proziran si... :-(
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Mar 2008, 11:41

Kalach wrote:ovakve pravopisne lapsuse mogu pripisati svom kumu kevi... benx nije jer ima zarez u rečenici a zagadur bi malo drukčije rasporedio riječi u rečenici...
klaunach holmes :idea
reds

Post by reds » 27 Mar 2008, 12:32

Kalach wrote:ovakve pravopisne lapsuse mogu pripisati svom kumu kevi... benx nije jer ima zarez u rečenici a zagadur bi malo drukčije rasporedio riječi u rečenici...
svaka ti čast... :klanjam :klanjam :bleee :bleee
reds

Post by reds » 27 Mar 2008, 12:42

Zašto nisi ostavio potpis?Odmah se promijenila lozinka, ha? :-D
djiki

Post by djiki » 27 Mar 2008, 12:44

zato jer on smatra benxa svojim prijateljem a u biti ne shvaća da benx nema prijatelja i to svojom željom :idea
kad će tvoja vizija turnira klaunach da se malo nasmijem?
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Mar 2008, 13:39

evo ovako... moram konstatirati da neki sudionici pridaju veliku pažnju turniru, neki osrednju a neki gotovo nikakvu... ovo zadnje se prvenstveno odnosi na chileta i milasa koji kao stalni sudionici turnira nisu u stanju naći adekvatne partnere pa su se morali krpati sa raznim alanima, vižijima itd za koje se opet meni skakalo po glavi... kapa dolje djikiju i kevi šta na koreografiji, opet uvjerljivoj igri i dramatičnim derbijima... po mom skromnom sudu utakmica u kojoj je valdivia zabio 2 gola (jedan iz slobodnjaka) i gdje smo vas nadigrali 4:1 spada već sada u legendarne poput one detroit v anaheim... kako cigošima, čestitke novom paru kozakiju i kirbiju koji su na kraju uspjeli izboriti više nego hvalevrijedno 3.mjesto...
hrana prava vazmena, kao i cuga pa ćemo progledati kroz prste nekolicini decibela pa tako i meni... atmosfera prava feštarska sa puno emocija, i pregršt zanimljivosti pa vjerujem kako će se taj (tek par dana star) turnir još dugo prepričavati... evo i opisne ocjene ekipa
1. djiki & keva, dosadni i ubojiti, odlična koreografija, malo emocija, ipak u derbiju podlegli pritisku i panici, drhtanje djikija -neprocjenjivo!!! - 7/10
2. benx & kalach, napokon dobar nogomet, koreografija ok (ipak su nas nadmašili), elan, euforija, glasnoća, dramenshih, uroual, tarape, no kukenshish... rezime je našeg nastupa - 8/10
3. kirbi & kozaki, emotivni nastupi, pali u nastavku, čestitke iako su bili kobni za nas i našu titulu 8/10
4.-5. chile, milas i ostale barabe... e tu je jedino vrijedno spomenuti bepa koji je pokazao puno želje iako prilično limitiran, no treninzima se puno može postići (zagadur ipak nije dobar primjer za to) 4/10

i još pohvale zagiju na koreografiji, badiju na cugi, benčiću i ostalim drugovima koji su svojim dolaskom uveličali događaj...

vrijedno je još spomenuti kako benx i ja nismo izgubili utakmicu od 3-12 p.m., odnosno dok kalach... već poznato :-(
istra ti materina!
djiki

Post by djiki » 27 Mar 2008, 13:50

realan opis svaka cast na priznanju koreo....
zamjerku pored deranja ti dajem sto si zvao alan ko je ispao kakav je ispao a za vizija se nije moglo znati posto nije u umagu imao ovakve ispade, nekako najbolje bi bilo da su milas-chile bili par, no bilo pa proslo....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 27 Mar 2008, 13:59

pa chile nije htio milasa jer je kao slab... a pokazao se u paru sa kevom gdje je par sati tražio pobjedu i dočekao u već opjevanim uvjetima...
istra ti materina!
Locked