Turnir Pasquetta 2008.
sastanak održan ali bez pretjeranog razglabanja i bezveznih riječi.daleko kvalitetniji od sastanka u špini.i pogledi su bili dovoljni da se riješe neke nesuglasice i to je dobar znakdjiki wrote:točno 12 h 30 min do pasquette. ipak sve nije moglo proći bez skandala navodno se održao sastanak iza zatvorenih vrata na relaciji reds-klaunach i navodno zagadur
sve skupa
turnir prošao u reltivno mirnoj atmosferi, puno koreografija, pirotehnike, i klaunacheve deracine...pobjednik: zna se
sutra izvjestaji i slike a uskoro i djiki teve episode two (gdje se klaunach i benx natječu ko će više bit eksponiran )
ps. brazilska liga patch je odličan sa pregršt izjednačenih ekipa jedino malih problema zadaju dresovi. uskoro ću uploadat par liga što sam skinuo sa neta
sutra izvjestaji i slike a uskoro i djiki teve episode two (gdje se klaunach i benx natječu ko će više bit eksponiran )
ps. brazilska liga patch je odličan sa pregršt izjednačenih ekipa jedino malih problema zadaju dresovi. uskoro ću uploadat par liga što sam skinuo sa neta
u kurcu mi je igrati u parovima kad ja nemam nekog normalnog para! na prvom turniru sam morao igrati s cikijem koji nije znao dodati loptu a kamoli zabiti gol! na drugom sam morao igrati s brkijem(barem je torcida)s kojim sam je jako mučio, ispalo je dobro jer sam igrao fantastično s individualcima(90% golova sam ja zabio). sad sam se nadao da ću igrati s benčićem , nije neki igrač ali bi mi bilo fora igrati s njim, ap sam trebao s vižijem koji bar zna igrat i na kraju moram igrati s bepom. to je tlaka! ja mu kažem dodaj on puca,ja mu kažem pucaj on doda! tu nismo imali tako jake napadače da bi mogao sam napraviti nešto s individualcima ali na kraju još smo dobro prošli tako da smo izgubili samo od mikija i vanje!
Hvala za informaciju inače jako si dobro prošao i sa Vanjom dok je koliko toliko bio Kalach sposoban za igru znači nije problem u njima nego u tebi ti se nemožeš mjerit sa klasama u parovima i Vuldiviiaaaa!Chile wrote:BRAZIL: Paulista
Paulista 0 - 2 Palmeiras
6' Mineiro
19' Valdivia
samo za benxa i kalača,jučer odigrano
Čim ste promjenili ekipe ja sam znao da čem mo popišit a kalach ne kuži da ste nas vi izjebali on samo svoje bravo benx,ja krivo dodam a on bravo benx!
http://www.youtube.com/watch?v=VV49y7-DxQw
Teško je reč koje fora kad svaka utakmica je derbi recimo ovo nije Brazilsko prvenstvo nego prvenstvo carioca Rio, pa opet 120000 i štala.
Wellington napravio pravu majstoriju.
Teško je reč koje fora kad svaka utakmica je derbi recimo ovo nije Brazilsko prvenstvo nego prvenstvo carioca Rio, pa opet 120000 i štala.
Wellington napravio pravu majstoriju.
IZVJEŠTAJ:
3. Igor Kovačević Kova troophy je odigran u sljedećim parovima , prvaci Djiki-Reds sa Botafogom, Benx-Klaunach sa Palmeirasom (gdje su jedina močad koja je birala ekipu na temelju pregledavanja rostera što im ne služi na čast, pa iako su kao odjebali flamenga imali su debele razloge da uzmu palmeiras ), kozaki-kirbi santos s kojim su došli drugi i ugodno iznenadili sve prisutne, chile-bepo vasco (chile mozda tragicar prvenstva posto ga je odkantao gira, a kasnije i viži za kojeg je garantirao organizator- kalach da ce doci) i posljednjeplasirani prika milas sa fulminenseom kojeg mu je organizator kao para osigurao alana koji je na pola prvenstva otišao u bomboneru pa je nastavio sa vižijem koji je stigao pri kraju turnira. U biti nisam mogao ne viditi razočaranje i tugu Milasa koje je jedan debil kojeg je kalach pozvao unistio turnir.U kratko za spajanje parova organizatoru minus ko lakat bolje malo ekipa ali ozbiljnih ljudi nego zvati ama bas svakoga .do zadnjih par kola borba između tzv jezgre i kirbija i kozakija na kraju ispalo da je jezgra neprikosnovena iako djiki nije bas imao dan, a pomalo razocaravajuce zvuci 3. mjesto legendarnog para benx - kalach. Puno koreo i spetakla bice uskoro postavljeno na net...
Jedini plus organizatoru kalachu na odlicnoj mezi i redsu na odlicnim pedocima
tablica:
1.Botafogo -djiki-reds 8 5 1 2 18:9 16
2.Santos- kirbi-kozaki 8 3 3 2 10:11 12
3.Palmeiras -benx-kalach8 3 3 2 15:9 12
4.vasco -chile-bepo 8 2 4 2 12:14 10
5.Fulminense-milas-alan 8 1 1 5 5:16 4
1.kolo
botafogo:palmeiras 2:1
fulminense:vasco 0:2
2.kolo
palmeiras:santos 0:1
fulminense:botafogo 0:3
3.kolo
vasco:santos 3:3
palmeiras:fulminense 1:1
4.kolo
botafogo:vasco 3:1
santos:fulminense 1:0
5.kolo
vasco:palmeiras 2:2
botafogo:santos 1:2
6.kolo
palmeiras:botafogo 4:1
vasco:fulminense 2:1
7.kolo
santos:palmeiras 1:1
botafogo:fulminense 5:1
8.kolo
santos:vasco 2:2
fulminense:palmeiras 1:3
9.kolo
vasco:botafogo 0:0
fulminense:santos 1:0
10.kolo
palmeiras:vasco 3:0
santos:botafogo 0:3
prvi strijelac: wellington (botafogo) 7
asistent:valdivia (palmeiras) 4
Klasična djikijeva i redsova provokacija sprijeda
odostraga:
zagijeva provokacija, ujedno i koreografija, jaja koja fale djikiju, zeko chile u zavojima, i zeko benx sa velikim mudima
zderacina jedino pozitivno u organizaciji klaunacha
ugodno iznenađenje i sasvim pristojni gosti, kirbi i kozaki
detalj sa tekme
posljedice napada na chileta kojeg je navodno organizirao zagi, tzv. čeka
covjek po kome se turnir zove i.k. troohy pod dojmom filma rane
slavlje na kraju turnira uz neizostavnog dosadnog benx koji uziva u snimanju i neda prvacima da se sami slikaju , nadam se da ce bit i toliko sretan kad opet zavrsi na jubitou sa snimkama sa pasquette
na kraju smo se zasmilili pa smo dali i gubitnicima da slave treće mjesto našim "bengalkama"
uskoro djiki tv bez cenzure
3. Igor Kovačević Kova troophy je odigran u sljedećim parovima , prvaci Djiki-Reds sa Botafogom, Benx-Klaunach sa Palmeirasom (gdje su jedina močad koja je birala ekipu na temelju pregledavanja rostera što im ne služi na čast, pa iako su kao odjebali flamenga imali su debele razloge da uzmu palmeiras ), kozaki-kirbi santos s kojim su došli drugi i ugodno iznenadili sve prisutne, chile-bepo vasco (chile mozda tragicar prvenstva posto ga je odkantao gira, a kasnije i viži za kojeg je garantirao organizator- kalach da ce doci) i posljednjeplasirani prika milas sa fulminenseom kojeg mu je organizator kao para osigurao alana koji je na pola prvenstva otišao u bomboneru pa je nastavio sa vižijem koji je stigao pri kraju turnira. U biti nisam mogao ne viditi razočaranje i tugu Milasa koje je jedan debil kojeg je kalach pozvao unistio turnir.U kratko za spajanje parova organizatoru minus ko lakat bolje malo ekipa ali ozbiljnih ljudi nego zvati ama bas svakoga .do zadnjih par kola borba između tzv jezgre i kirbija i kozakija na kraju ispalo da je jezgra neprikosnovena iako djiki nije bas imao dan, a pomalo razocaravajuce zvuci 3. mjesto legendarnog para benx - kalach. Puno koreo i spetakla bice uskoro postavljeno na net...
Jedini plus organizatoru kalachu na odlicnoj mezi i redsu na odlicnim pedocima
tablica:
1.Botafogo -djiki-reds 8 5 1 2 18:9 16
1.kolo
botafogo:palmeiras 2:1
fulminense:vasco 0:2
2.kolo
palmeiras:santos 0:1
fulminense:botafogo 0:3
3.kolo
vasco:santos 3:3
palmeiras:fulminense 1:1
4.kolo
botafogo:vasco 3:1
santos:fulminense 1:0
5.kolo
vasco:palmeiras 2:2
botafogo:santos 1:2
6.kolo
palmeiras:botafogo 4:1
vasco:fulminense 2:1
7.kolo
santos:palmeiras 1:1
botafogo:fulminense 5:1
8.kolo
santos:vasco 2:2
fulminense:palmeiras 1:3
9.kolo
vasco:botafogo 0:0
fulminense:santos 1:0
10.kolo
palmeiras:vasco 3:0
santos:botafogo 0:3
prvi strijelac: wellington (botafogo) 7
asistent:valdivia (palmeiras) 4
Klasična djikijeva i redsova provokacija sprijeda
odostraga:
zagijeva provokacija, ujedno i koreografija, jaja koja fale djikiju, zeko chile u zavojima, i zeko benx sa velikim mudima
zderacina jedino pozitivno u organizaciji klaunacha
ugodno iznenađenje i sasvim pristojni gosti, kirbi i kozaki
detalj sa tekme
posljedice napada na chileta kojeg je navodno organizirao zagi, tzv. čeka
covjek po kome se turnir zove i.k. troohy pod dojmom filma rane
slavlje na kraju turnira uz neizostavnog dosadnog benx koji uziva u snimanju i neda prvacima da se sami slikaju , nadam se da ce bit i toliko sretan kad opet zavrsi na jubitou sa snimkama sa pasquette
na kraju smo se zasmilili pa smo dali i gubitnicima da slave treće mjesto našim "bengalkama"
uskoro djiki tv bez cenzure
1.Botafogo -djiki-reds 8 5 1 2 18:9 16reds wrote:koja 4 boda, majke ti?!?!?benx wrote:Uopće mismo slabo igrali 4 boda od Mikija I vanje zadovoljan!zagadur wrote:molim te djiki da uz izvještaj sa turnira dostaviš i popis kalachevih i benxovih alibija za slabu igru palmeirasa
Palmeiras odlična ekipa
vanja kupi si naočale
ja sam ga krivo razumio, mislio sam da misli da je nama uzeo 4 boda, a ne da je na ljestvici zaostao za nama 4 boda!Ako je na to mislio...Chile wrote:1.Botafogo -djiki-reds 8 5 1 2 18:9 16reds wrote:koja 4 boda, majke ti?!?!?benx wrote: Uopće mismo slabo igrali 4 boda od Mikija I vanje zadovoljan!
Palmeiras odlična ekipa
vanja kupi si naočale