imaš pravo pogi,ali to je u našem slučaju nemoguće.pola ekipe radi u turističko-ugostiteljskoj branši gdje se radno vrijeme(smjene) mjenjaju iz dana u dan a i sustav natjecanja nam ne trpi izostankepoglavica wrote:ako smijem...
jedina šansa za bilo što su fiksni tjedni termini, sve drugo uzrokuje gastale, peptorane, kontroloke isl.
Umag Calling 2008A
ovaj sustav koji igraju u zg je ok ali zna biti naporan... kako meni, tako je pretpostavljam i vama nezamislivo je da dnevno odigraš jednu tekmu kao što je to slučaj samnom ovog petka... prijedlog od pogija je super jer kad se navikneš na određeni dan u tjednu dođe ti kao termin nogometa u dvorani... ok, neki neće moci svaki tjedan pa neka ih se preskoči, nadoknadit će... hm, ako iskombiniram da svaki drugi tjedan dođem doma mogao bi se uvalit
to su gluposti koje ti keva i ja nećemo dopustit da sprovedeš .ti sad forsiraš krunu bošnjaka iz razloga što je on u nekom smislu benxu nadredjeni pa da se benx ne sprlja ti se umjesto njega uvlačiš kruni.kad bolje razmislim možda i kalach ima pravo kad kaže da svašta uzimaš u ligudjiki wrote:pa zagi ne forsiram ali neimenovno je to....a sad puka teorija: da bi bilo 12 igraca bila bi liga 8 i liga 4 i one bi bile dvoje odvojene cjeline znaci nebi se trebale poklapati vremenski, jedino bi bio kup zajednicki.....
otom potom vidjet ces da svako ce gurati nekoga......
nikog ne forsiram, nikog nikad vise necu predlozit, samo ti kazem do cega ce doci......zagadur wrote:to su gluposti koje ti keva i ja nećemo dopustit da sprovedeš .ti sad forsiraš krunu bošnjaka iz razloga što je on u nekom smislu benxu nadredjeni pa da se benx ne sprlja ti se umjesto njega uvlačiš kruni.kad bolje razmislim možda i kalach ima pravo kad kaže da svašta uzimaš u ligudjiki wrote:pa zagi ne forsiram ali neimenovno je to....a sad puka teorija: da bi bilo 12 igraca bila bi liga 8 i liga 4 i one bi bile dvoje odvojene cjeline znaci nebi se trebale poklapati vremenski, jedino bi bio kup zajednicki.....
a tko bi onda benkija dizao u nebesa?(benki web,benki prostor,benki liga,benkijeva hobotnica,benkijeva pašta).samo fali da kao štrumfovi uzmemo predznak benx+dodatak npr. papabenx,štrumfbenxa evo je ću biti quatrobenxocchidjiki wrote:pa ja bih bio najzadovoljniji da sam na marginama organizacije i odlučivanja da ti budem iskren....
hahahahahahaha odlicna.....zagadur wrote:a tko bi onda benkija dizao u nebesa?(benki web,benki prostor,benki liga,benkijeva hobotnica,benkijeva pašta).samo fali da kao štrumfovi uzmemo predznak benx+dodatak npr. papabenx,štrumfbenxa evo je ću biti quatrobenxocchidjiki wrote:pa ja bih bio najzadovoljniji da sam na marginama organizacije i odlučivanja da ti budem iskren....
a sad ja ne svaćam kako ti to ozbiljno svaćaškad je to sve sprdnja...dobro znaš da je inspiracija svima....
Pusti ljude da razmisle o tom sustavu, nemoj ti pisati za šta su oni kad su večinom neodlučni.Treba im sve predočiti, pozitivne i negativne strane i jedne i druge lige, pa će donijeti odluku.Uvijek si drugima stavljao riječi u usta, uvijek si umjesto drugih donosio odluke, uvijek si na kraju krajeva druge pumpao da razmišljaju kao ti...dosta je toga!!!!djiki wrote:refernduma za promjenu sustava natjecanja:
ZA LIGU 2-kružno - reds, milas, roni peder
ZA LIGU 4-kružno - djiki, benx, chile, tuntar, zagadur
sljedeci referendum za 3 sezone
Forsiraš, forsiraš...to svi znamo...žalosno...zagadur wrote:to su gluposti koje ti keva i ja nećemo dopustit da sprovedeš .ti sad forsiraš krunu bošnjaka iz razloga što je on u nekom smislu benxu nadredjeni pa da se benx ne sprlja ti se umjesto njega uvlačiš kruni.kad bolje razmislim možda i kalach ima pravo kad kaže da svašta uzimaš u ligudjiki wrote:pa zagi ne forsiram ali neimenovno je to....a sad puka teorija: da bi bilo 12 igraca bila bi liga 8 i liga 4 i one bi bile dvoje odvojene cjeline znaci nebi se trebale poklapati vremenski, jedino bi bio kup zajednicki.....
pitao ljude misljenje nikog nisam forsirao, a sad sto ja mogu kad ti glasovanje ne pase.....reds wrote:Pusti ljude da razmisle o tom sustavu, nemoj ti pisati za šta su oni kad su večinom neodlučni.Treba im sve predočiti, pozitivne i negativne strane i jedne i druge lige, pa će donijeti odluku.Uvijek si drugima stavljao riječi u usta, uvijek si umjesto drugih donosio odluke, uvijek si na kraju krajeva druge pumpao da razmišljaju kao ti...dosta je toga!!!!djiki wrote:refernduma za promjenu sustava natjecanja:
i u biti lige 2-kruzno koje su prednosti?
nabacivate se sustavima natjecanja a mi imamo novi ozbiljan slučaj u ligi.sad sam razgovarao sa drugom milasom,čovjek je na rubu živčanog sloma.nebi se čudio da za koji dan javi da napušta ligu.apeliram na sve vas fojbaše pa čak i na jazo-fojbaša kalacha da se proba sa milasom porazgovarat u prijateljskom tonu a ne po principu: rekao mi je zagi da si u kurcu.btw etoo i veron su vidjeni kako izlaze iz službenih prostorija foresta
ja mogu samo reći da sam jutros naprasno probudjen od alfe alfe koji me je zlim tonom glasa pitao: marjoneto,ako te nešto pametno pitam možeš li mi pametno odgovorit? na moj potvrdan odgovor djiki uzvrača: dali si u stanju dat pametan odgovor? mislim da sam sa ovim sve rekaoreds wrote:Pusti ljude da razmisle o tom sustavu, nemoj ti pisati za šta su oni kad su večinom neodlučni.Treba im sve predočiti, pozitivne i negativne strane i jedne i druge lige, pa će donijeti odluku.Uvijek si drugima stavljao riječi u usta, uvijek si umjesto drugih donosio odluke, uvijek si na kraju krajeva druge pumpao da razmišljaju kao ti...dosta je toga!!!!djiki wrote:refernduma za promjenu sustava natjecanja:
aj ne seri piromancino ne pali kevu.........zagadur wrote:ja mogu samo reći da sam jutros naprasno probudjen od alfe alfe koji me je zlim tonom glasa pitao: marjoneto,ako te nešto pametno pitam možeš li mi pametno odgovorit? na moj potvrdan odgovor djiki uzvrača: dali si u stanju dat pametan odgovor? mislim da sam sa ovim sve rekaoreds wrote:Pusti ljude da razmisle o tom sustavu, nemoj ti pisati za šta su oni kad su večinom neodlučni.Treba im sve predočiti, pozitivne i negativne strane i jedne i druge lige, pa će donijeti odluku.Uvijek si drugima stavljao riječi u usta, uvijek si umjesto drugih donosio odluke, uvijek si na kraju krajeva druge pumpao da razmišljaju kao ti...dosta je toga!!!!djiki wrote:refernduma za promjenu sustava natjecanja:
ti si hc igrac i znam sto ti je veci gust...