Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
zagadur

Post by zagadur » 24 Jan 2008, 09:39

kaiser-kalach wrote:dobro, kako napreduju radovi na prostoriji?
do ponedjeljka bi čovjek koji je prije nas koristio prostor trebao izbacit svoje stvari,barem je tako rekao meni i vidoviću.inače prostor je od jučer popodne i službeno ocjenjen kao odličan nakon što je prošao stroge kriterije građevinskog inspektora benvina
djiki

Post by djiki » 24 Jan 2008, 13:01

u prisustvu svog manager i brata predsjednika spursa leavya i managera matijevica danas je ronaldinho potpisao predugovor za spurse!!! :cool)
benx

Post by benx » 24 Jan 2008, 13:03

zagadur wrote:
do ponedjeljka bi čovjek koji je prije nas koristio prostor trebao izbacit svoje stvari,barem je tako rekao meni i vidoviću.inače prostor je od jučer popodne i službeno ocjenjen kao odličan nakon što je prošao stroge kriterije građevinskog inspektora benvina
Nemože dobit ocjenu odličan nego Vrlo dobar jer ima previše kvadrata one male 55 cm TV če se izgubit u tom prostoru!
benx

Post by benx » 24 Jan 2008, 13:03

djiki wrote:u prisustvu svog manager i brata predsjednika spursa leavya i managera matijevica danas je ronaldinho potpisao predugovor za spurse!!! :cool)
A ništa i kod mene je potpisao ugovor koji seronja!
djiki

Post by djiki » 24 Jan 2008, 13:09

benx wrote:
zagadur wrote:
Nemože dobit ocjenu odličan nego Vrlo dobar jer ima previše kvadrata one male 55 cm TV če se izgubit u tom prostoru!
kupit cemo plazmon od 105 cenata pa ce bit ok...ti donesi od doma kucno kino pa ce biti ludo....
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Jan 2008, 14:15

kad je prvi službeni u novom prostoru? a koga to prodajete za ronaldinha kad dođe preko 2000?
bolje si pribilježite moja otkrića, sugestije ne naplaćujem...
Chile

Post by Chile » 24 Jan 2008, 14:16

kaiser-kalach wrote:kad je prvi službeni u novom prostoru? a koga to prodajete za ronaldinha kad dođe preko 2000?
:klanjam
djiki

Post by djiki » 24 Jan 2008, 14:21

kaiser-kalach wrote:kad je prvi službeni u novom prostoru? a koga to prodajete za ronaldinha kad dođe preko 2000?
joaquim i berbatov odlaze, imam viska i za jednog od 500 pointsa
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 24 Jan 2008, 14:31

sutra igramo ponovo u hvidri... nakon šta sam prvi put izvukao živu glavu, sutra startam sa svojom novom ekipom... iako su procjene bile da ću se osramotiti nažalost sam vas razočarao... za sutra sam pripremio samo 3,5 cm karampone kod pužola, andradea... nisam siguran mogu li im podvaliti par niskih udaraca jer sam tek pridošlica iako znam da mi takve stvari nerjetko pomažu... vidjet ćemo....
zagadur

Post by zagadur » 24 Jan 2008, 16:36

ronaldinho je smješan potez kad znamo koliko košta i da ima injury B.djiki će ga uzet samo da prkosi benvinu,ali ja mislim da se benki već ohladio od ronaldinha.netreba posebno naglašavat da gabi milito i lucio već bruse noževe starim brusom za ručnu kosu
zagadur

Post by zagadur » 24 Jan 2008, 16:56

Image
evo ideje za službeni logo pes-umag lige
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 25 Jan 2008, 16:50

srećom je napoli odustao od hrgovića.... ajde da se i meni posere koji put... možda sad kupe čalu :-D
zagadur

Post by zagadur » 26 Jan 2008, 10:41

ajme ludilo keva "srušit ću ti kuću" andročec došao na forum :drinkbeer
djiki

Post by djiki » 26 Jan 2008, 12:35

zagadur wrote:ajme ludilo keva "srušit ću ti kuću" andročec došao na forum :drinkbeer
a ovdje će srušit forum :cool)
zagadur

Post by zagadur » 27 Jan 2008, 17:53

djikiju nije dovoljno što djeli pravdu u umaškoj ligi,sad su mu apetiti narasli pa bi i hvidru osvojio :-(
poglavica
Stariji Svodnik
Stariji Svodnik

Post by poglavica » 27 Jan 2008, 18:11

samo neka osvaja, hvidra je ionako zadnja qrva :heart:
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
djiki

Post by djiki » 27 Jan 2008, 19:02

zagadur wrote:djikiju nije dovoljno što djeli pravdu u umaškoj ligi,sad su mu apetiti narasli pa bi i hvidru osvojio :-(
mene samo boli kad je MOJ kaiser-klaunach ostecen, sjeti se kad je tuzan njegova sjetna pogleda i otuznih okica :-(
zagadur

Post by zagadur » 27 Jan 2008, 19:18

djiki wrote:
zagadur wrote:djikiju nije dovoljno što djeli pravdu u umaškoj ligi,sad su mu apetiti narasli pa bi i hvidru osvojio :-(
mene samo boli kad je MOJ kaiser-klaunach ostecen, sjeti se kad je tuzan njegova sjetna pogleda i otuznih okica :-(
kad je na božićnom turniru bio tužan,ti si likovao i dodatno mu zabijao nož u ledja tako da je tvoja izjava deplasirana i smješna
djiki

Post by djiki » 27 Jan 2008, 19:41

zagadur wrote:
djiki wrote:
kad je na božićnom turniru bio tužan,ti si likovao i dodatno mu zabijao nož u ledja tako da je tvoja izjava deplasirana i smješna
to je bilo tada tad sam ga mrzio, sad ga volim iako je pitanje dali cu ga u buducnosti jos volit :idea i ti isto cas mrzis benxa, pa ga volis, pa ovo pa ono zato tisina :cool)
benx

Post by benx » 27 Jan 2008, 19:47

Istina samo neka ova ljubav traje barem još 3-4 mjeseca do sezone!
Locked