Chopa wrote:ovaj djiki je tipicni hajducki propagandista
kad uzmes neke faktore van nogometa, onda ti je kristalno jasno zasto je torcide ponekad vise nego BBB u Splitu...doduse, sad vise ni to nije dovoljno da vas vise dodje u ZG
od 7-8000 ljudi na sjeveru po tebi je bilo 6000 studenata i 1500 vojnika? ne kontam stvarno.vas 100 u st nas 6000 u zg, nek je i bilo 4000 studenata (što i sam znaš da nije istina) opet smo jači, a vi smješni
Chopa wrote:
sto se tice Beograda, torci je lakse bilo, nisu bili toliko omrazeni nego kad bi purgeri isli, sjecam se da su vodje Partizana i Ajduka zajedno cugale, nazalost po Parangala pocugase malo previse, pa je ajdukovac "dobija u pak"
??? ovo je najveća gluppost što sam ikada pročitao, znači vi niste išli masovno u bg jer su vas mrzili više od tovara? mentalita ultras 0 bodova...
parangal je dobio u pak ali ne žaretov pimpilinič, nadam se da znaš štoriju...
to o zajednom cuganju je malo nategnuto, ali znaj da su za vrijeme juge sve vođe više manje bili u kontaktu.....
da ti remiziram sve: ma stavljali se ti i zagadur na trepavice morate shvatiti da od osnutka do neke 98-99 torcida je za boyse bila plazma televizor od gostovanjado transpova,do pjesama, do svega. vremena se mjenjaju boysi su trenutno jači po mnogim stvarima (prvobitno mislim organizacijski) ali to ne znači da će se to promjeniti za god-dve.....
zašto vam je toliko teško priznati da je torca bila bolja od vas?