Umag Calling 2008A
2/4 111. turnira se igra u milasovim dvorima pošto su mu starci išli u meriku srediti bratu državljanstvo tako da dobi 4. putovnicu (cro, bh iherceg bosansku ima već).
milas je u strahu da mu ne razbimo šta, što je uredu gledajući da on nikad nije ništa razbio kod drugih osim par čaša, zagijevu stolicu itd. tako da se očekuje režim kao kad je policijski sat....
o igri neću jer sam slab prognozer ali očekujem iskre na relaciji:
zagi-killbill androcec
zagi- kaiser kalach putem interlinka
te male iskrice na relaciji
zagi-djiki:benx pederblizanci
kuha se dragovoljačka pašta ala bidermajer po uzoru na pašte koje su se nekad jele kad su ovu ligu igrali samo prijatelji a ne roboti i isfrustrirani stari pizduni...
ne očekujem nikakvu koreografiju
milas je u strahu da mu ne razbimo šta, što je uredu gledajući da on nikad nije ništa razbio kod drugih osim par čaša, zagijevu stolicu itd. tako da se očekuje režim kao kad je policijski sat....
o igri neću jer sam slab prognozer ali očekujem iskre na relaciji:
zagi-killbill androcec
zagi- kaiser kalach putem interlinka
te male iskrice na relaciji
zagi-djiki:benx pederblizanci
kuha se dragovoljačka pašta ala bidermajer po uzoru na pašte koje su se nekad jele kad su ovu ligu igrali samo prijatelji a ne roboti i isfrustrirani stari pizduni...
ne očekujem nikakvu koreografiju
aj ne kaki zamorče, pa rekao sam već nekoliko puta da je bio odličan prošli put, jel moram potražit na forumu?!zagadur wrote:djiki,uvjeren sam da će turnir biti opet odličan ali o tome opet nećeš htjet pisat u izvještaju i na forumu iz dobro znanih razloga
da je uvijek ko prošli put dolazio bi sa guštom igrati, a ne odlazio kod benxa žicat gastale
opet lječiš tudje frustracije,a kako će tek biti kad dodju na red london ili new york,morat češ kupit helikopter bolnicu,20000000 km zavoja i 2 tone melemadjiki wrote:aj ne kaki zamorče, pa rekao sam već nekoliko puta da je bio odličan prošli put, jel moram potražit na forumu?!zagadur wrote:djiki,uvjeren sam da će turnir biti opet odličan ali o tome opet nećeš htjet pisat u izvještaju i na forumu iz dobro znanih razloga
da je uvijek ko prošli put dolazio bi sa guštom igrati, a ne odlazio kod benxa žicat gastale
ne razumijem sto oces reci ali ajmo ovako da ti bude po volji:zagadur wrote:opet lječiš tudje frustracije,a kako će tek biti kad dodju na red london ili new york,morat češ kupit helikopter bolnicu,20000000 km zavoja i 2 tone melemadjiki wrote:aj ne kaki zamorče, pa rekao sam već nekoliko puta da je bio odličan prošli put, jel moram potražit na forumu?!zagadur wrote:djiki,uvjeren sam da će turnir biti opet odličan ali o tome opet nećeš htjet pisat u izvještaju i na forumu iz dobro znanih razloga
.............................................................-ovo je prazan text a ti ga nadopuni
benki moj dragi ne brini se nećemo do kasno večeras.biti će i keva i djiki i pašta,sve će biti skoro kao nekada.čak češ se moći prisjećati lijepe povijesti i starih prijatelja.dogovorili smo se da te neće nitko ometati kad počneš sa pričama iz davnina.za ocjenu turnira ne brini,pisat ću po tvom naputku da se nebi netko našao povrijedjen.evo već ću sad počet: turnir će sigurno biti u kurcu,ni sjena nekadašnjih druženja,djiki će napravit lošu paštu da nebi bila slučajno bolja od nekadašnjih itd itd