točno tako benki.ovi umaški tovari idu u aranžmanu udruge žena,šteta što imaš previše dalmatinske krvi(ili premalo bosanske) pa te više neće u umaškoj torcibenx wrote:Ima Hrgović udarac kao Boupa Diup, poziva Zagi na javni linč tovara 08.03.2008. u Zabreg
Umag Calling 2008A
http://24sata.hr/index.php?cmd=show_cla ... =main_page
mi smo iz splita i volimo paštetu, a najviše volimo TOTALNU ŠTETU
ZAGIJEV KOMENTAR DA BAREM TREBAJU DVA TOVARA STRADAT E ZAGI ZAGI KO DA TI JE 15 U GUZICI A NE 30 JA NEMAM TOVARSKE KRVI JER SAM ITALIJAN BOSANAC ALI TI ŠTO SI TOVAR PRLJAVI NEKA TEBE UPUCAJU JA ĆU IM JAVIT KAD BUDEŠ PROŠAO NA NAPLATNIM U CARLOVCU DA TE UPUCAJU BOYSIChile wrote:http://24sata.hr/index.php?cmd=show_cla ... =main_page
"Je*em mater Ivankoviću, Magiću i svim trenerima. Zašto ja uvijek moram biti za sve kriv da mi viču da sam cigan?", grmio je Gazda u svlačionici, zamjerivši ljubljenom strategu što za finalni dan nije prijavio Luku Modrića.
Komentar je, držimo, suvišan, ostaje se tek upitati koliko bi puta Maminjo Ivankoviću opsovao mater da se kapetanu Dinama dogodilo isto što i nesretnom Kruni Lovreku - samo jednom ili trideset milijuna puta?
Izvor neki poertal
Komentar je, držimo, suvišan, ostaje se tek upitati koliko bi puta Maminjo Ivankoviću opsovao mater da se kapetanu Dinama dogodilo isto što i nesretnom Kruni Lovreku - samo jednom ili trideset milijuna puta?
Izvor neki poertal
da komentiram? šta se tu ima komentirati... išao sam na utakmice svih mogućih klubova, dinama, hajduka, rijeke, orjenta, dragovoljca, montmontaže, istraturista, cibone, zadra, opet rijeke, udinesea, triestine, raznoraznih reprezentacija i tako dalje...
vita da ultras di tutti ultras...
ako ništa drugo onda se po priloženom vidi da sam prije 9 godina išao na tekme a već onda sam imao pozamašni staž na tribinama diljem lijepe naše za razliku od ljudi koji si tetoviraju neke životinje po tijelu... čujem da si pošorao se desetoricom na forumu, jel to istina? nejveće ti je gostovanje bila bombonera, pa nemaš ti šta komentirati možeš se samo pokrit ušima... one priče da radiš i da nemaš vremena ne drže vodu jer se u 27 godina koliko pretpostavljam da imaš moglo odvojiti vremena barem za 3 tekme godišnje što je opet sramota za jednog tzv navijača... da se mene pita trebao pi chiletu dignut spomenik
vita da ultras di tutti ultras...
ako ništa drugo onda se po priloženom vidi da sam prije 9 godina išao na tekme a već onda sam imao pozamašni staž na tribinama diljem lijepe naše za razliku od ljudi koji si tetoviraju neke životinje po tijelu... čujem da si pošorao se desetoricom na forumu, jel to istina? nejveće ti je gostovanje bila bombonera, pa nemaš ti šta komentirati možeš se samo pokrit ušima... one priče da radiš i da nemaš vremena ne drže vodu jer se u 27 godina koliko pretpostavljam da imaš moglo odvojiti vremena barem za 3 tekme godišnje što je opet sramota za jednog tzv navijača... da se mene pita trebao pi chiletu dignut spomenik