Umag Calling 2008A
teško mi je vjerovat da je netkog zapamtio sa 2,5 promila. a gdje ti je čarobna ekipa esula??? da nije možda da si i njima došao do grla??kaiser-kalach wrote:ja sam barem poglavici ostao u dobrom sjećanju... dotičnu sam ekipu zamolio da te ne spominju na forumu da zadržiš barem malo digniteta...
uostalom šta fali, htio bi vidjeti gdje sam ja to naspram njima... vas su uredno potamanili a mene još nitko nije osramotio...
godine iskustva, a potom sam pogledao i slike pa se prisjećaozagadur wrote:teško mi je vjerovat da je netkog zapamtio sa 2,5 promila
no na kalachevo uvaljivanje... nemam mandat za odgovor budući sam predao žezlo vladavine u ruke nepismenih pa sad i sam svakog petka drhtim već od pomisli da neće vrata bit otključana, ima li konzola, ma sve
dakle svrati na rakiicu
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
po uzoru na sagu o pravom hrvatu i facts about chuck norris zapocinjem analizu lika i djela g.benxa, legende ove igre:
benx se brije od 12. godine
benx je naucio tecajnu listu sa 2 godine, i to prodajnu i kupovnu, srednji tecaj ga nikad nije zanimao
benx ne voli Srbe, a najviše mrzi Hrvate
benx je Hrvat po hdz-eovom naputku, naime plaća 3300 kn s kojom u 5 godina kupuje 2 auta, 3 stana , te plati svatove
benx voli gastale
benx sve mjerne jedinice svede na 100 maraka
benx ima fetis ka fiatima
benx ne smatra vegetarijance ljudima
benx drka na maradonu, s kalachem i u paru
benx proklinje pravnu drzavu, najradije bi da je nepravna
benxu caca navija za dinamo
benxu dida navija za triestinu
benx ne razumije pojmove trans i bi
benxu je glavni grad hrvatske Split
benx nosi samo paul shark
benxova najdraza riba je ajkula
benxova najdraza zivotinja je kokos
benx navija za Hajduk
benx najviše mrzi Hajduk
zagi nastavi.....
benx se brije od 12. godine
benx je naucio tecajnu listu sa 2 godine, i to prodajnu i kupovnu, srednji tecaj ga nikad nije zanimao
benx ne voli Srbe, a najviše mrzi Hrvate
benx je Hrvat po hdz-eovom naputku, naime plaća 3300 kn s kojom u 5 godina kupuje 2 auta, 3 stana , te plati svatove
benx voli gastale
benx sve mjerne jedinice svede na 100 maraka
benx ima fetis ka fiatima
benx ne smatra vegetarijance ljudima
benx drka na maradonu, s kalachem i u paru
benx proklinje pravnu drzavu, najradije bi da je nepravna
benxu caca navija za dinamo
benxu dida navija za triestinu
benx ne razumije pojmove trans i bi
benxu je glavni grad hrvatske Split
benx nosi samo paul shark
benxova najdraza riba je ajkula
benxova najdraza zivotinja je kokos
benx navija za Hajduk
benx najviše mrzi Hajduk
zagi nastavi.....
benx najviše mrzi taljane osim kad mu daju manču, benx bi sve lopove strpao u zatvor a kupuje robu od šanera,bexu je u kurcu što radi u ladin gaju a prije bi si oči iskopao nego promjenio posao,benki kuka ko kukavica pjeva ko slavuj i bježi od keve ko ptica trkačica,benki je društven čovjek ali ako ne osvoji titulu sve bi nas pobio