Umag Calling 2008A

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 16:48

zagadur wrote:to bi on trebao reći koja je to gorčina.
pokaži muda zagi ili benxbenxbenxbenxbenx
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 17:06

benx wrote:
zagadur wrote:to bi on trebao reći koja je to gorčina.
pokaži muda zagi ili benxbenxbenxbenxbenx
Evo rekao je Zagi nešto ja samo znam peljat besede na forum Benxbenxbenxbenx
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 18:14

Stigo je matador el mudador djikokokijo
djiki

Post by djiki » 04 Jan 2008, 18:18

viste pukli skroz, veću količinu pizdarija nisam dugo čuo, ali neke su me čak i nasmijale.....

poredak turnira (u zagradi su broj utakmica):
Milas 15 (11), Benx 14 (8), Djiki 13 (9), Zagadur 11 (7), Chile 9 (6), Tuntar 8 (6), Roni 6 (9), dolomitocec 0 (0)
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 18:21

djiki wrote:viste pukli skroz, veću količinu pizdarija nisam dugo čuo, ali neke su me čak i nasmijale.....

poredak turnira (u zagradi su broj utakmica):
Milas 15 (11), Benx 14 (8), Djiki 13 (9), Zagadur 11 (7), Chile 9 (6), Tuntar 8 (6), Roni 6 (9), dolomitocec 0 (0)
Miki kunem Ti se bogom da sam u sebi rekao da ćeš nešto kratko napisat i usput stavit tabelu od jučer kako te znam mudokokijo moj ovo kad sam ti vidio massage nisam vjerovao
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 18:24

Znao sam da ćeš se distancirat ali ima jedna nova poslovica za Zagija Ljudi najviše vole gledat kako drugi sa tudjim mudima napadaju tuđa muda parola di sadjo djiki
djiki

Post by djiki » 04 Jan 2008, 19:12

ja znam samo onu o piličima, da bog da susjedu krepali pilići
zagadur

Post by zagadur » 04 Jan 2008, 20:12

benx wrote:Znao sam da ćeš se distancirat ali ima jedna nova poslovica za Zagija Ljudi najviše vole gledat kako drugi sa tudjim mudima napadaju tuđa muda parola di sadjo djiki
naj lagje je napast zagija aš je on ponerel pa mi neće to zet za škodu.a ća ćeš dragi elvise
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 20:16

Ako je Dinamov izvršni dopredsjednik bio toliko pošten pri Eduardovom transferu koliko često ističe, zbog čega je Dudu pun gorčine?

"Kažete kako je Mamić rekao hrvatskim medijima da mu se ne javljam? Pa ako je već rekao, onda će on najbolje znati zašto je tako. Kada sam došao u London imao sam s Mamićem jedan razgovor koji mu očito nije odgovarao i od tada se ne čujemo. On je u međuvremenu još dva-tri puta dolazio u Englesku i niti jednom mi se nije javio. Zbog čega bih onda ja njega zvao?", izjavio je prvi hrvatski strijelac za Jutarnji list i odmah zatim stao na loptu...

"Neću ulaziti u detalje..."
zagadur

Post by zagadur » 04 Jan 2008, 20:19

neću danas o dinamu nakon onolike doze peder-dragovoljačke ljubavi.vaša mladost se svodi na zajebavanje djikija, kradju mega i ferera rošer
djiki

Post by djiki » 04 Jan 2008, 20:27

zagadur wrote:neću danas o dinamu nakon onolike doze peder-dragovoljačke ljubavi.vaša mladost se svodi na zajebavanje djikija, kradju mega i ferera rošer
:-D tocno tako konacno se vidi ko je prava i jedina zrtva u svemu tome, u polnom opdnosu kalah-benx djiki je najvise najebao
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 20:45

djiki wrote:
zagadur wrote:neću danas o dinamu nakon onolike doze peder-dragovoljačke ljubavi.vaša mladost se svodi na zajebavanje djikija, kradju mega i ferera rošer
:-D tocno tako konacno se vidi ko je prava i jedina zrtva u svemu tome, u polnom opdnosu kalah-benx djiki je najvise najebao
Aj ne kukaj sisoko takoti si organizator oruriranja
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 20:46

Sutra češ imat stvari pa opet nečeš moći ti si totalni amater u člancima a ja bi sigurno dobio posao u br5anši gdje radi Pogy
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 20:48

benx wrote:
Sutra češ imat stvari pa opet nečeš moći ti si totalni amater u člancima a ja bi sigurno dobio posao u branši gdje radi Pogy
Miki i Zagi dobijaju žuti karton od strane supervajzora Klacaha kojeg je opet Miki stvorijo Miki labolatorij Robocopa Euromat
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 20:51

Najmanja žrtva ovog svega je zasigurno Miki jer je miki otvorio upravo napisao svoj prvi Glory po uzoru na Gloriju i Story na račun naši pizdarija kojih je on kreirao a ja sam samo dio te izdavačke kuče svjestan u šta ulazim!
djiki

Post by djiki » 04 Jan 2008, 20:56

benx wrote:Najmanja žrtva ovog svega je zasigurno Miki jer je miki otvorio upravo napisao svoj prvi Glory po uzoru na Gloriju i Story na račun naši pizdarija kojih je on kreirao a ja sam samo dio te izdavačke kuče svjestan u šta ulazim!
ja i dalje mudro sutim :cool)
zagadur

Post by zagadur » 04 Jan 2008, 21:14

ti si benvine proizvod iz vlastitog labaratorija.od kad ti je kalač dao force pišeš ko janine iz ghostbustersa
djiki

Post by djiki » 04 Jan 2008, 21:16

Image

to ponedeljka.zivili :cool)
zagadur

Post by zagadur » 04 Jan 2008, 21:20

smješno mi je da benvina u ranim tridesetima počinje pucat tzv.bolest treće dobi tj.kad se počne na glas prisječat mladosti.ajde a naši starci to rade ali od benkija si to nisam očekivao.sad će nam još prodat priću: kako je bilo lijepo kad sam imao 25 god. i kad sam se šetao sa marijanom po krku a na tv-u su delić i milka babović prenosili olimpijadu iz moskve
benx

Post by benx » 04 Jan 2008, 21:27

Milka je bila žiri u ples sa zvjezdama
Locked