Umag Calling 2008A
Ne sekiraj se nisam više u fazi da se u toliko mjeru sekiram prošla su vremena kad sam se sekirao kako Miki ima cijeli laboratorij iza sebe a ne može me dobit u CM-u to me dovodilo do ludila zašto moj kum Micoko Mislav je u biti preslab i zato su me keva Vanja i Micoko karali na NHL-u srećom da sam uzeo Detroit jer inače ja mislim da ne bi gola zabio bio bi ko ti vreča za sakupljanje ambalaže.
Netko mora biti zadnji a to sam uvijek bio ja.
Netko mora biti zadnji a to sam uvijek bio ja.
A dobro Zagiju objasnit da ja volim i Šukera i Bobana to je njemu nepojmljivo šta je je ja sam rekao Zagiju davno da odseli u Panoniju a on se samo smije apro po toga Miki pošto si ti isto iz svuda pa si iz Klane vrijeme ti da se odseliš tamo jer počinju pomalo maškare ove godine su ranije počinju 01.02.2008. Dobro ovu dvojicu smo riješili Vanja odavno zna da pripada Mađarskoj i Kuenu hedervaryu Geđeresazg Igen Jonapotkivanot szalata di su ta vremena kad se Keva smijao sad mi zgleda kao da radi neku tajnu službu uvijek namrgođen neznam uvijek kukam za tim vremenima kad smo krali u po Mikijevom laboratoriju a one Mege Mislav je sve to imao a ja Ti i Keva siromašni do daske nismo vidjeli Ferrera Rošea kalch počeo sam pričat ko ti vidiš da smo isti.
Ja mislim čak u zajebanciji da je Miki počeo raditi statistiku jer smo ja i ti gledali koliko imao ljudi u 4. ligi Engleske ima i u tome istina lako ti je miki prepisivat tabele treba imat i znanja za koga si ti kalch navijao za Taysona ili Holefylda na Žabici ja za ticket da mogu u indexu jesti ali ti si mi pokazao čari Maksirikane i otišli smo u Zabreg naš gdje smo jeli Mikijeve Kolače i gledali kako ljudi ulaze na Gaksimir i tvoj one man show penjanja po ogradi dobro ti moraš biti uvjek u centru pažnje da sam se ja penjao Miki bi rekao benx ti si egocentričan.
kaiser-kalach wrote:morao sam malo aktivirati forum a i dodati malo detalja kako bi zagiju zagolicao maštu... ma nigdje te nisam spomenuo u negativnom kontekstu jedino ako ti to vidiš drukčije... meni je sve što smo radili fora iako je to ljudima glupo... znam kad smo satima igrali sa papirićima ligu uefa, kup kupova i kup prvaka... neki sa na to mogu cijeli život smijati a meni je to fora za cijeli život... šta misliš zašto ja i danas znam "da se to čuje do daleke australije...." i zašto je zero a zero per noj postala poštapalica, ne sigurno zbog zadnjih 10 godina...
to je jedan od razloga koji me uvijek vuče doma i zbog kojeg mi sve ovo ima smisla...Ali mi nije fora što Mislav Zagi ništa ne pišu.......... to se zovu muda
Ja sam znao Kalach da ti ponekad kažeš i nešto ne misliš jer ti mi tebi po nekim stvarima falimo ne bitno tko to bio i o kavim se događajima radilo jer većinom je bilo dobrih stvari po meni
Last edited by benx on 04 Jan 2008, 15:38, edited 2 times in total.
iskreno ja sam navijao da izvučemo živu glavu iako mi je armada uvijek bila fora i gledao sam na njih kao prijatelje... a osim mikijeve statistike vodio sam ja i svoju... 178 restartanja komjutera, 34 paketa ferrero rošea, 13 poket coffija, 25 raznih milka, 2 bočice tabaska, grisine nisam brojao, 1 kretenska slika iz garaže, 2 lancuna iz sobe profesorice engleskog, 3 parkerice itd... sve to pada u vodu kad smo ih mi uz pomoć sante marije di komunelae uspjeli dobiti u hokeju... 2 najveća šupkenšipa od kojih ja sa postotkom realizacije 300%... i zato si nikad neću priznati da je itko bolji od mene a znam da si i ti takav... ako se dobro sjećam tvoj tata je najviše volio mene a mislava je puštao u kuću samo kad pavice nije bilo doma iako se on nerijetko ulizivao jeftinim pričicama... mislim da je tvoj tata nekakva vrsta mastera kao onaj iz gospodara prstenova i sve šta kaže vrijedi barem 100 puta više riječi... stvar je u tome što sam ja znao dešifrirati kodove pa smo bili na istoj valnoj duljini...
Ti izgladaš Kalach ponekad smotan ali se ipostavilo osim što si jako ishitren da si i jako neznam kako bi to definirao kao što meni Vanja kaže Benx ti si mustra.Znači snadješ se u situaciji i nepredaješ se.
A moj stari do 1991 nije ni mene mazijo jer sam ja navijo za Tovarenšeš a Miki je moj prijatelj on nije imao šanse se svidjet kad je još iz Splita zato se i kurči onako Dalmatinsko bahato derište,ja sam mislio da ću dobit batine u Armadi ali kad je Tyson odgrizao uho Holefyldu u toj fazi mi je već laknulo, se sjećaš Kalach kad smo se vozilo po Spitu u onoj bubi izgledala je ko xsara picasso ogromna velika ko begovi smo bilo a Banković je vikao kroz grad neću Mislave igrati ovu ligu sve si zajebo
A moj stari do 1991 nije ni mene mazijo jer sam ja navijo za Tovarenšeš a Miki je moj prijatelj on nije imao šanse se svidjet kad je još iz Splita zato se i kurči onako Dalmatinsko bahato derište,ja sam mislio da ću dobit batine u Armadi ali kad je Tyson odgrizao uho Holefyldu u toj fazi mi je već laknulo, se sjećaš Kalach kad smo se vozilo po Spitu u onoj bubi izgledala je ko xsara picasso ogromna velika ko begovi smo bilo a Banković je vikao kroz grad neću Mislave igrati ovu ligu sve si zajebo
I tako tim stvarima je isticao je rok mi smo samo kao štakori počistili police zato si promašivao kad si igao nogomet jer ti je bila muka od slastica.kaiser-kalach wrote:iskreno ja sam navijao da izvučemo živu glavu iako mi je armada uvijek bila fora i gledao sam na njih kao prijatelje... a osim mikijeve statistike vodio sam ja i svoju... 178 restartanja komjutera, 34 paketa ferrero rošea, 13 poket coffija, 25 raznih milka, 2 bočice tabaska, grisine nisam brojao, 1 kretenska slika iz garaže, 2 lancuna iz sobe profesorice engleskog, 3 parkerice itd... sve to pada u vodu kad smo ih mi uz pomoć sante marije di komunelae uspjeli dobiti u hokeju... 2 najveća šupkenšipa od kojih ja sa postotkom realizacije 300%... i zato si nikad neću priznati da je itko bolji od mene a znam da si i ti takav... ako se dobro sjećam tvoj tata je najviše volio mene a mislava je puštao u kuću samo kad pavice nije bilo doma iako se on nerijetko ulizivao jeftinim pričicama... mislim da je tvoj tata nekakva vrsta mastera kao onaj iz gospodara prstenova i sve šta kaže vrijedi barem 100 puta više riječi... stvar je u tome što sam ja znao dešifrirati kodove pa smo bili na istoj valnoj duljini...
Vanja se uvijek smireno derao na tebe u dvorani opet zbog slastica a meni Fiat Tipo nije odradio dobru kilometražu opet zbog slastica piratka Mega mu je probušila karter.
nakon ovih izljeva ljubavi ko će reć marijani da benki više voli kalunacha i njihovu zajedničku povijest karanja razmaženog mislava od nje?! benki ti stvarno imaš muda. divim ti se.još jedno pitanje,ako tako voliš kalača zašto ga nisi uzeo za kuma??? dali je to radi djikijevih eura,dali si se bojao da kalač ne zapali krčku crkvu ili su tvoje nadnaravne sposobnosti več tada ukazale da će barba ivica gradit za tebe jftine stnove???? ajde benksiću moj mudenše ko maracanenše
Izgeda Zagi da pošto si pustio muda u Križinama znaš samo spomenuti opet Benx isto kao što radi Vanja ponekad se treba borit kroz život ali da se ne upliće moje ime iako je Vas svih razumjem jer je kako sam napisao da svi imate jako velika muda pa je nekako Benx autorsko neprikosnoveno pravo to će uvijek tako biti drugo nisam niti očekivao da češ napisat ja sam rekao da me boli kurac ako imate ne ti konkretno nego bilo tko recite benx je šupak neću se ljutit!!!!!!!!benx wrote:Izgleda da sam se jadno prevario da sam ja neki lik koji sam spreman nekom uvijek pomoć kad to treba zato šam i šupak puno puta čuo na više fora sa nekih strana i vrlo brzo se i otrijeznio iz nekih mojih snovam da sam ja ok, to je prvo nikad neču zaboravit isto vaše ruganje idemo na Janicu u Maribor Benx će vozit i tek sam tada shvatio da sam kako bi mi rekli šupkenšeš ali nisam Vam zamjerio tek sam neke stvario počeo zamjeravat ali Ti nemaš veze s tim jer ti si bio već odselio u zagreb. Ti nemaš veze s tim apsolutno niti ču te mješat u neku pozadinu niti sam ikad rekao za tebe neku loš stvar osim nekih beznačajnih sitnica.
Ovo što si potaknuo si ti Zagi dao povoda da neke stvari sad vidi i da me može karat da nemam muda nikome ništa reči i neznam po koji put opet ču ispad šupak meni se reklo u zadnjih 2-3 godine tolikoputa da sam šupak i da je to već postalo autorsko pravo Benx je šupak ali znaš šta ću ti reč boli me kurac toliko smo se Već izogovarali da sutra ti kažeš nekome Benx je ovo ono čak bi mi bilo fora i osjećao bi se "ugodno".
Kalač imao si pravo kad si rekao Simonu da me nije trebalo uzeti u ligu 8.
Iskreno sam mislio da ću dobit stan puno povoljnije zato sam mislio da ću imat koristi od Mikija uvijek sam ga iskorištavao zato jer je bio bogat nakraju se ispostavilo da i njega financiram na kraju je rodjo gradio za tebe jer ti je stan ponudio za 100 000 Eura da sam ti ja prodavao ja bi ti opalio 125000 Eura jer imaš kapaciteta kuča ti vrijedi u peguloti barem 400 000 eura pogled na more kosi pad Ljudski je družiti se sa Mikijem jer to je velika korist a ja sam proračunat kako bi Vanja rekao.zagadur wrote:nakon ovih izljeva ljubavi ko će reć marijani da benki više voli kalunacha i njihovu zajedničku povijest karanja razmaženog mislava od nje?! benki ti stvarno imaš muda. divim ti se.još jedno pitanje,ako tako voliš kalača zašto ga nisi uzeo za kuma??? dali je to radi djikijevih eura,dali si se bojao da kalač ne zapali krčku crkvu ili su tvoje nadnaravne sposobnosti več tada ukazale da će barba ivica gradit za tebe jftine stnove???? ajde benksiću moj mudenše ko maracanenše
Ja nisam uvukao Kalacha u forum niti sam ja njemu rekao da bude supervizor lige mene se nikad ništa ne pita i zat muč mislim da vama zatitra corason kad se Kalach pojavi ja i kalach nikog ne ogovaramo nego se u njemu pojavila neka gorčinazagadur wrote:ali kad je kalač blizu tebe pa makar na forumu tebi je corason ko kuća a muda ko adriatik.ti si za mene legenda i zato ću ti pomoć ofarbat zidove kad za koji dan padne farba do kraja. djiki djikidjiki djikidjiki mudenšešenšenšenše