Umag Calling
evo i kompletnih draftova pred novu sezonu (jedini nije draftao Keva Ubica Andročec):
RONI_Chesterfield- IN:Drogba, Dawson i Andersen, OUT:Rosicky, Lincoln i Saha
BENX_Leeds United- IN: Van Der Saar, Boupa Diop, Juninho, OUT:J.Cole, Lavezzi, Bucci
DJIKI_Tottenham- IN: Joaquim, Baioccco, Idorassou, OUT:Mendy, Tevez, A.Cole
ZMAGO TUNTAR_Chelsea- IN: Shevchenko, Lauren, Yobo, OUT: Drogba, Hysen, Kallstrom
ZAGADUR_Nottingham F.- IN:Saha, Donovan, OUT: Gonzales, Yakubu
CHILE_Ipswich- IN: King, Yepes, Owen, OUT: Yeste, Klasnić i Samuel
PERO HDZ MILAS_Reading- IN: Quagliarea, Della Cruz, F.Inzaghi, OUT:A.P.Frau, Boukhari i Klose
Analiza:mislim da će Zagijevi mesari imati pune krampone posla (Owen, Inzaghi)
Bacio tri utakmice sa Chiletom i mogu reci da sam zadovoljan Joaquimom te prezadovoljan gledajući cjenu s Idriossouom (hvala savjetu ekipi s bpl-a za ovog bug igrača). Owen sam jednom pokosio i bilo je dovoljno da orangina uleti u teren i odvede ga u KBC Merkur.....Naravno izgubio sam sve tri tekme
RONI_Chesterfield- IN:Drogba, Dawson i Andersen, OUT:Rosicky, Lincoln i Saha
BENX_Leeds United- IN: Van Der Saar, Boupa Diop, Juninho, OUT:J.Cole, Lavezzi, Bucci
DJIKI_Tottenham- IN: Joaquim, Baioccco, Idorassou, OUT:Mendy, Tevez, A.Cole
ZMAGO TUNTAR_Chelsea- IN: Shevchenko, Lauren, Yobo, OUT: Drogba, Hysen, Kallstrom
ZAGADUR_Nottingham F.- IN:Saha, Donovan, OUT: Gonzales, Yakubu
CHILE_Ipswich- IN: King, Yepes, Owen, OUT: Yeste, Klasnić i Samuel
PERO HDZ MILAS_Reading- IN: Quagliarea, Della Cruz, F.Inzaghi, OUT:A.P.Frau, Boukhari i Klose
Analiza:mislim da će Zagijevi mesari imati pune krampone posla (Owen, Inzaghi)
Bacio tri utakmice sa Chiletom i mogu reci da sam zadovoljan Joaquimom te prezadovoljan gledajući cjenu s Idriossouom (hvala savjetu ekipi s bpl-a za ovog bug igrača). Owen sam jednom pokosio i bilo je dovoljno da orangina uleti u teren i odvede ga u KBC Merkur.....Naravno izgubio sam sve tri tekme
Zagi zašto svi na forumu moraju znati da ti navijaš za Dinamo to nije bitno i zašto jedan Boys ne bi imao pravo komentirati nogomet u HR ili jedan tovar obrnuto za to su forumi a ne da svi znaju da si ti buldoga tetovirao ako je moj djiki ukurcu ne mora značit da mu neču držat bandu Miki neču te osramotit
Dragi Hanne!
Još i danas se sjetim onog fantastičnog turnira kojeg si osvojio U Kanegri(istra?) i pokazao sve tvoje vrline al neču zaboravit onu Astru sa prepoznatljiv tablicama odmah sam se sjeto mog drugog dragog grada METKOVIĆA od moje babe dobro da mi je Milas ove godine dostavio mandarine ali to sad nije važno.
Dragi Hanne sve tvoje savjete prihvaćam i drago mi je nešto naučit kao Zet Knight npr. i zato ti sad kažem sve tvoje bug igrače šali na e-mail wb75@net.hr
Hvala unaprijed i veselim se tvojim punjenjem moga maila.
Još i danas se sjetim onog fantastičnog turnira kojeg si osvojio U Kanegri(istra?) i pokazao sve tvoje vrline al neču zaboravit onu Astru sa prepoznatljiv tablicama odmah sam se sjeto mog drugog dragog grada METKOVIĆA od moje babe dobro da mi je Milas ove godine dostavio mandarine ali to sad nije važno.
Dragi Hanne sve tvoje savjete prihvaćam i drago mi je nešto naučit kao Zet Knight npr. i zato ti sad kažem sve tvoje bug igrače šali na e-mail wb75@net.hr
ti i djiki bi ste i babu prodali za rezultatbenx wrote:Dragi Hanne!