Umag Calling
daj djiki posudi muda od gricka i reci što stvarno mislišdjiki wrote:moja mudenšeš su kao od vola prema tvojima (iako su realno isto zrna graška). šta reći kalachu...atmosfera zna bit u kurcu ali za to nisu krivi clanovi pridošlice (tzv.mali hrvati) već mi jezgra ili pederdragovoljci, mi se karamo međusobno to dobro znaš zašto i kako, da je žalosno je, ali što se može (dalje ni nije za net).....benx wrote:Ja mislim da je ipak Kalcheva interesantnija tema za raspravit ali Mikjenšeš mudenšeš katastrofenšeš!
neke stvari nisu za net...a i necu da te hranim losom vibrom....zagadur wrote:daj djiki posudi muda od gricka i reci što stvarno mislišdjiki wrote:moja mudenšeš su kao od vola prema tvojima (iako su realno isto zrna graška). šta reći kalachu...atmosfera zna bit u kurcu ali za to nisu krivi clanovi pridošlice (tzv.mali hrvati) već mi jezgra ili pederdragovoljci, mi se karamo međusobno to dobro znaš zašto i kako, da je žalosno je, ali što se može (dalje ni nije za net).....benx wrote:Ja mislim da je ipak Kalcheva interesantnija tema za raspravit ali Mikjenšeš mudenšeš katastrofenšeš!
zasto kalach tvoja ogorcenost svime time?
organizacijski turnir nije bio nikad bolji (prostor, uvijek klopa, svi imaju plejke, kupili se teveji), zajebancija (zna bit i svađa ali nije prečesto), naboj natjecanja itditd....
steta sto ne igras ali takav je zivot odveo te je di te odveo i moš ga jebat....
organizacijski turnir nije bio nikad bolji (prostor, uvijek klopa, svi imaju plejke, kupili se teveji), zajebancija (zna bit i svađa ali nije prečesto), naboj natjecanja itditd....
steta sto ne igras ali takav je zivot odveo te je di te odveo i moš ga jebat....
znam da bi me trebala bolit kita za sve jer sam daleko i jako malo sam sa vama... nekako su mi ti turniri i ta atmosfera ostali u lijepo sjecanju i uvijek jedva cekam da vas vidim i da ponovimo ali... moj lik si napumpao na silu i stvaraš neki mit (iako sam ja preemotivan i takav kakav jesam) sve skupa izgleda mi preumjetno... svjestan sam da se svi mjenjaju ali ne toliko da bude ovako...
EVO MIKI POŠTO NISI BIO ZAINTERESIRAN ZA KVIZ TO JE ODGOVOR TI VOLIŠ MLADE CURE INTERACIAL BLACK ON BLONDES BAŠ SE SRAMIM ŠTO SI MI PRIJATELJ TAKVA OSOBA PEDOFILISIENŠEŠ NISAM ZNAO DA MOŽEŠ BITI A NISI MI IMAO MUDA REČI O TVOJIM SKLONOSTIMA OVO JE SIGURNO BILO U SOLINU TAMO SI IH SMJESTIO CURA SA LIJEVE STRANE STOJI DO NONETA MIKIJA JE OBODO MATIJEVIČ CURA U SREDINI JE MAKALELE MATIJEVIĆ A TREĆA CURA JE FAYE MATIJEVIĆ OVE CURE SU IZ NIGERIJE FRENDICE OD OKOCHE A NJIHOV MENTOR IM JE MIKI DJIKI O GODINAMA I FISTINGU NEĆU GOVORIT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentari: djiki cigane zbog obode si bio mršav a zbog mice benxa i zagija si prasunjanin
Komentari Ti si kriv za turnir neka ti se sada sudi zbog zločina koji radiš
Unicef: odmah hitno zasjedanje tražimo
Tony Meola: kad doješ kod svojih u Ameriku svrati na električnu stolicu
Yobo vrati mi Obodu
Jažič: ovo ti neću oprostit nikad više u Novigrad
Škoro: pišite Matijević je bio pedofil ateist Taliban
Mica: nedirajte mi Mikija