Kao s<caron>to su neki primjetili,a isto tako kao s<caron>to neki i nisu jer ih zaboli mali,ali na sveopc´u radost i veselje,dobili smo novi sustav toc<caron>enja piva na osnovu vas<caron>ih postova:
Pijonir mali 1
Kadetska momcad 50
Junior ponosni 100
Prvotimac s kaficem 250
Reprezentativac s manekenkom 500
Trazi ga Real Madrid 1000
S<caron>to slijedi nakon Reala neka ostane mala tajna...Ako se nekome c<caron>ini da sam moz<caron>da pretjerao,neka se zahvale onima koji se natjec<caron>u u skupljanju postova pis<caron>uc´i pizdarije!
Dalje...glede onog (ne)milog doga?aja,i prvog i prilic<caron>no uspjes<caron>nog,onlajn samoubojstva

Daklem,pod jedan....pos<caron>taru svaka c<caron>ast jer me je nategao ko nitko u z<caron>ivotu,no to ipak moz<caron>e zahvaliti stupidnos<caron>c´u Admin Indexa koji nije mogao razluc<caron>iti mala i velika slova,pa okrpih po sebi

Undak,pod dva....suze mi krenu kad god se sjetim svojih iljadu i tri,c<caron>etir stotine postova koji su otis<caron>li bestraga...ode spomenik mojoj gluposti!
Zakraj,pod tri...ovim putem poruc<caron>ujem pos<caron>taru i svakom slijedec´em da c´u mu se zadovoljstvom najebatimajkeifamilije i da svakog c<caron>eka sudba kleta i da se na kraju vidi "c<caron>ijamajkacrnuvunuprede"!