ps.
ipak je danko kud i kamo dao vise otpora u sobi, tu je bio pravi 1na1 show
edit:
Dankov Signature wrote:the great one is back on throne
Dankov Signature wrote:the great one is back on throne
jest vala, napravite nagradu za najpederskiji potez turnira i nazovite posthumno po meni, a ja odoh napravit ritualno samoubojstvo, to sam zapravo i tamo htio ali eto nije mi uspjelokaiser-kalach wrote:što se pogija tiče, to je priča za sebe.
dodji mi dodji. ti si navodno trebao biti taj koji ce mene usutkati, no nekako si mi bio sutljiv tokom naseg mecthakaiser-kalach wrote:ništa, odlučio sam malo trenirati pa ove jazavce koji su kao legende spustiti na zemlju, jedino je jebeno šte je u jeku sezona a i moja principessa treba malo pažnje. jebiga, nekako ću to uskladiti i onda tour po kroaciji sam protiv svih. hann, krećem ravno u glavu na najjačeg a ti si prvi na redu. ovi drugi će ionako pasti sami od sebe...
svidjela mi se ona ideja o druženjima pa bi se mogli zaletiti na kraju ljeta do karlovca, a miki?
jednu zamjerku ekipi koja je gostovala na fojba openu je da su se štedili što se tiče alkohola i iskoristili priliku. vjerujem da se nebi onako osramotio protiv valianta iako je tu kumovao neizdrživi pritisak zagija.
što se pogija tiče, to je priča za sebe.
metch radi svojih obaveza nisam mogao gledati, no show nakon metcha je bio za pamcenjakaiser-kalach wrote:pa da vidimo i to suprotno... mene je recimo oduševio tuntar... čovjek koji nikad ne pokazuje emocije protiv mene je eksplodirao, rigao je gnjev i bijes na sve strane... a tek ona priča o statistici kad si je sam iskopao grob... nema većeg gušta;)