Umag Calling
djiki wrote:idol umaške lige tajno sniman dok igra, dojmljiv rad nogu....
http://www.youtube.com/watch?v=p-rIX25-8ZA
+ + = GOL!!!
U subotu je naš čalan imao pir, tako da Zagaduru čestitamo odlazak u mrak uz dvije prigodne slikice:
apsolutna zvjezda večeri je bio službeni tester konamija gdin Benvin kojije cjelu večer djelio kartone, posebno muzičarima kad bi kakva cjaka zasvirala,i onda pred kraj pira, oko 4 ipo, reče:"i ja hoću onlajn!!!",tako da se završilo kod mene i otvorio se log. I sad vrhunac, legenda ostaje dosljedna sama sebi, i odigra mortus pijan 5 utakmica u njegovom opsebujnom stilu - stojeći:
apsolutna zvjezda večeri je bio službeni tester konamija gdin Benvin kojije cjelu večer djelio kartone, posebno muzičarima kad bi kakva cjaka zasvirala,i onda pred kraj pira, oko 4 ipo, reče:"i ja hoću onlajn!!!",tako da se završilo kod mene i otvorio se log. I sad vrhunac, legenda ostaje dosljedna sama sebi, i odigra mortus pijan 5 utakmica u njegovom opsebujnom stilu - stojeći:
Pozdrav svima na forumu i šire!!
Evo kao i uvijek ista isprika, kao i uvijek ne stignem na sve bande tako i skužajte što nisam uvatio malo vremena za ovaj jako dragocjen forum.
Takodjer hvala na velikoj popularnosti koji mi pridaje kolega s posla(pesa) g. Matijević iako smatram da nisam u toliko mjeri uvijek sam bio skoroman i ne volim biti "u centru pažnje" ali eto što se mora nije teško.
Za online neznam još ništa jer meni poljeti je melo stiskanac sa poslom još čemo se čut
Pozdrav svima Forza Leeds utd.
Evo kao i uvijek ista isprika, kao i uvijek ne stignem na sve bande tako i skužajte što nisam uvatio malo vremena za ovaj jako dragocjen forum.
Takodjer hvala na velikoj popularnosti koji mi pridaje kolega s posla(pesa) g. Matijević iako smatram da nisam u toliko mjeri uvijek sam bio skoroman i ne volim biti "u centru pažnje" ali eto što se mora nije teško.
Za online neznam još ništa jer meni poljeti je melo stiskanac sa poslom još čemo se čut
Pozdrav svima Forza Leeds utd.
nije lud da uzme štracu......benx wrote:Nemogu ti nažalost sjest u krilu jer to mogu samo kad su neke makinacije u djiru, da te pitan nešto poglavico moja jel imaš još Gudjonsena u ekipi?????poglavica wrote:i tebi benx
a mozes li igrati sjedeci nekom u krilu? recimo meni?
gotova su vremena:
poglavice gudjonsena
- Zbornaja
- Dobitnik nagrade: "Šut do jaja pa R1!"
Zanesenjak stvarno kolega benks
Lijepo se zabavljate,nema sta...vlakic
Lijepo se zabavljate,nema sta...vlakic
Zagreb open - Pobjednik
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
Fojba open - Pobjednik
Pobjednik mnogih turnira i liga unazad 12 godina, jednom rijecju PROFI
Fair play igrac desetljeca
Otkrio:
1. Hasselbaink
2. Ljunberg
3. Riquelme
Spriječen i prevaren za zelenim stolom u osvajanju NBA lige
Djiki moj stari je sa Cresa to znaš prema tome ko ima pravo zasrat po janjcima nego ja meni već izlaze na uši i kroz memory card meni su siumpatičniji gyros ili kebab aga ali šta moram šuti jer čim nešto kažem benx opet sere nešto Detroit Anaheim 1 1 za sada onaj Hašek je jeo pokvareno Bugara pa je popio gol u produžecima jabi ga najradije stavio da igra curling pa da mete