Dje ovo iskopamaccro wrote:Topic "Final Fantasy":
devilschild:
Kad će X2 ???
Pinturicchi:
Sada za desetak dana.
Veroneze:
Ma šta ti sereš!?Nemoj čovjeka zajebavat.
Pinturicchi:
Ja sam mislio na film X2.
I nezajebavam.
Veroneze:
Ma koji crni film,to ti je nastavak FF-a
Pinturicchi:
Jebiga ja sam se onda zajebao sorry.
The Best Of IssLand Forum
- Pinturicchi
- Prvotimac s kafićem
- sarray-man
- Reprezentativac s manekenkom
Naletih na ovu mindcrimeovu provalu u nekom praprastarom topicu o igrama, a posto nemam moc da editiram u ovom dijelu foruma, evo vam ga:
Mindcrime o razvoju joypada:
p.s.s.A za sta drugo da se vatam???Nema jos takvog joypada koji simulira dobru sisu kao prava stvar
Mindcrime o razvoju joypada:
p.s.s.A za sta drugo da se vatam???Nema jos takvog joypada koji simulira dobru sisu kao prava stvar
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...
Nema mi druge nego da se bacim na sredjivanje onog prvog posta, nakupilo se novog materijala.
Vidiš, slike sam totalno zaboravio.
Vidiš, slike sam totalno zaboravio.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
To je slikano onaj put kad smo Spuški i ja bili u ZG-u, turnir kod pogija, ja razbio joypad...ice wrote:A kolko tu pogy godina ima, malo mi je mladVeroneze wrote:Ljudi, nije Ševa u pitanju. Maniche je.
Prije neke 3 godine.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- Clouseau
- Reprezentativac s manekenkom
Ajs je poharao forum jutrosSpushkin wrote:Ma to je zbog Pogyjeve vojnicke frizurice, zato izgleda mladoliko.
Nego, koji je kurac s forumom, spojim se ja, kad ono svaki boziji podforum crven? Svaka cast momci! Samo tako!
Between the time when the oceans drank Atlantis, and the rise of the sons of Aryas, there was an age undreamed of...
- ice
- Rakija, a ne pivo
- PSN: iss-ice
Ja sam isao okololi i pregledao forume i spamaoSpushkin wrote:Ma to je zbog Pogyjeve vojnicke frizurice, zato izgleda mladoliko.
Nego, koji je kurac s forumom, spojim se ja, kad ono svaki boziji podforum crven? Svaka cast momci! Samo tako!
http://free-zg.t-com.hr/erceg/images/Te ... pammer.jpg
'Ajde ovo na prvu stranu! Malo sam citao stare postove, jel' :)))
PREFAKIN DOBRO!Poglavica nastavlja komentar o Sabathovim roditeljima wrote: jooooooooooooooo gadno
ali mozda nije bila tatina prijateljica
mozda je tata obukao haljinu svoje mame, koju je nosila kad ju je isti zvekno maljem po glavurdi u nastupu mrakobjesja izazvanog sindromom "nema prstica, nema cokolade", i mucio malog subotka pustajuci kroz smotuljak novina u prkno malog misa zvanog kiki... nastavak slijedi kad se dokopamo novina, da pogledamo u crnu kroniku
a mama?
mama je jedno vrijeme savijala zlice i vilice telekinezom, onda je postala siroko popularna u kraju oko samobora gdje je zaradjivala masne pare praveci ograde od kovanog zeljeza oko imanja, bila je jeftinija od ferimporta ali je jednog dana pokucala na vrata financijska policija i sprovela je pomocu marice do inspektora ivice (hvala ti o matakovicu) koji je bio malo nastran, pardon nasran rakijom trodnevkom*
kako je mama bila solidna izgleda, niklovana i sjajna, ivica je onakav nasran nasrnuo, a mama, fascinirana kolicinom zeljeza i gvozdja, zavezana lisicama za resetke, rekla uzmi me, tvoja sam... ivica je, penetriravsi u samo vrelo vulkana osjetio kako ga mamine noge stezu poput skripca, jos bolje poput udava i to je bilo zadnje sto je osjetio
mama se poslije pretvarala tati da nije nista bilo ali za devet mjeseci, jedne subote, dodje na svijet malo dijete, po nicem osobeno osim po sjajnoj glavi na kojoj nikad nije rasla kosa nego se moralo svako malo turpijati da ne bi oksidirala
mali je rastao, a mama se rastala jer tati nije bilo jasno odakle dijete jer on nije.... bio u stanju, fizicki... a i tumor je bio uznapredovao
poslije je mama navodno vidjena u tunelu mont blanc kako savija zeljeznicke sine, kazu da nema nista s katastrofom koja je poslije uslijedila
i sad se vi ljutite na naseg subotka
*rakija trodnevka - treci dan od konzumiranja rusi s bicikla
Code: Select all
http://issland.com/forum/viewtopic.php?t=197&postdays=0&postorder=asc&start=30
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...