Turniri
- Dee Jay
- Karlovački monstrum
Ja radim u Velikoj Gorici pa bi nam bilo usput napuniti tamosnje jazavce...Hann wrote:bilo je.
zaboravih tocnu lokaciju, a bilo je i nagrada.
samo sto mi se bas nije dalo ni ici, a topic sam stavio na mg-gaming forume.
ovdje nisam htio, jer i prije kad bi ovakve topice stavio ovdje, niko ne bi pokazivao zanimanja za njih pa mi se nije dalo stavljati jos jedan :-D
- Gravity Gun
- Reprezentativac s manekenkom
Je čuja san od mog susida (koji je doša do četvrtfinala na ovom turniru iza Nove), novi turnir bi valjda triba bit negdi na Mejama, a u organizaciji je glavni ovi čovik iz Milleniuma, zaboravija san kako se zove. Probaću motivirat mindcrimea da se prijavimo.djbond wrote:plakati će biti zalipljeni sljedeći tjedan,pa ću ti javit.
pročitaj malo pod kućna liga,tu sam nešto pisa o turniru koji je bio početkom godine.
"I never pirated anything. It was donated... By the file-fairy. I put a blank CD under my pillow at night..."
evo skaute moje sirokobrijezanine.
http://www.hcl.hr/index.php?option=com_ ... 3&Itemid=2
2v2, a i blize ti je.
jel jos tko od vas isslandovaca zainteresiran ?
2v2, a i blize ti je.
Osvojeno!Hann wrote:evo skaute moje sirokobrijezanine.
2v2, a i blize ti je.
Nastupilo je 13 ekipa, podijeljeno u 3 skupine po 3 i jednu po 4, iz svake skupine prolaze dva tima. Igralo se s klubovima, trebalo je izabrati 2 kluba, drugi u slucaju da protivnik ima isti klub, prednost u biranju kluba ima domacin. Nasi klubovi su bili 1. Juve, 2. Barca. Prvu utakmicu na pocetku su svi ismijavali nasu formaciju, uz komentare zabit cemo vam najmanje tri gola i slicno, ali ubrzo su zasutili nakon sto je prva momcad primila 3 (moglo je i vise) i nije uputila udarac na gol. Drugu utakmicu smo unistili 4:0, a trecu smo nakon osiguranog prolaza igrali s Barcom i pobjedili 5:2. Cetvrtfinale nismo poceli sretno, u gostima od Bayerna smo izgubili 2:0 iako smi imali 8 udaraca na gol i od toga 5 u okvir s tim da se 2 stative i 1 precka ne ubrajaju, a oni 3 udarca na gol i 2 u okvir, al jebiga gleda se rezultat oni su dobili. Uzvrat kod kuce je bila naj utakmica turnira, doma smo stizali i pretekli dva gola zaostatka bilo je nevjerovatnih 6:0. Polufinale smo odradili lezerno 1:4 u gostima i 4:0 kod nas. Finale (Juve- Chelsea) je bila prava utakmica s pravim protivnicima. Pocelo je nasim Blitzkriegom 2:0 u 12 minuta, Chelsea samnjuje na 2:1, ali Juve se budi i ponovno vraca vodstvo na dva gola razlike. Drugo poluvrijeme Chelsea je stisnuo, a mi smo primili dva nemoguce glupa gola, rezultat 3:3 .Do kraja je bilo jos nekih 20 minuta, krenuli smo po gol zabili ga i pametno zavrsili utakmicu. Potpuno zasluzenih zasluzenih 500 kn islo je nama i povratak uloga, 50 kn vice prvacima. Iduce subote odrzat ce se turnir 1v1 u 11h upad 40kn, prijave na onoj stranici koju je stavio Hann.STINGer wrote:Pa napiši koji detalj majkumuDioniz wrote: Osvojeno!