pa u Herti nikog, Middlesbrough nema sredinu, Leversusen nema nikog...šta ti je al si pijan...s kime ćeš igrat?poglavica wrote:maznuo mi je leka sevillu koju sam taman sinoc uigrao do bolatata wrote:Sta ce jadni poglavica odabrat pri kraju druge lige...qqlele
sad sam podesio sve parametre za leverkusen, herthu i middlesbrough, a jos su trojica ostali do mene
ako mi maznu sve to razbit cu pc, zasto nitko nece psg, monaco, sampdoriu, fiorentinu, betis, bolton, stuttgart, schalke...
PES5 (PC) online
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
stvarno zasto nitko nece stuttgart ?
napad - kako kome, no meni chudo. ponajvise zbog strellera i tommasona. samo nabacuj i gotovo.
vezni red - jako dobar do 60-e min. tada naime izlazi heldt jer mu je stamina preslaba. al i dalje solidan vezni red.
obrana - najjaca od ovih drugorazrednih klubova.
jednostavno predobra gdje ni jedan ubacaj ne moze proci kako su svi 190+ visoki.
mozda je klupa tanka, no ionako se igraci ne umaraju pa da to prelazi na sljedecu utakmicu.
ps.
tata kurva uzeo klub sa najjacim veznim redom.
nemoj da pokvaris moje rezultate sa istim klubom
pps.
anastasiou, snijder, de rider, obodai, de jong, heitega, trabelsi, galasek.
sve extra igraci. steta samo sto su napadaci (osim anastasioua) losi, a kako je golman los necu ni da pricam
napad - kako kome, no meni chudo. ponajvise zbog strellera i tommasona. samo nabacuj i gotovo.
vezni red - jako dobar do 60-e min. tada naime izlazi heldt jer mu je stamina preslaba. al i dalje solidan vezni red.
obrana - najjaca od ovih drugorazrednih klubova.
jednostavno predobra gdje ni jedan ubacaj ne moze proci kako su svi 190+ visoki.
mozda je klupa tanka, no ionako se igraci ne umaraju pa da to prelazi na sljedecu utakmicu.
ps.
tata kurva uzeo klub sa najjacim veznim redom.
nemoj da pokvaris moje rezultate sa istim klubom
pps.
sve extra igraci. steta samo sto su napadaci (osim anastasioua) losi, a kako je golman los necu ni da pricam
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
O Obodaiu i pogotovo Trabelsiu mogu puno toga pozitivno reći - uostalom igraju u prvoj ekipi prve lige (a ne tamo neke druge... kukukuku zašto ne mogu i ja...)Hann wrote: pps.
mrav na odmoru
a propos firme, mene su neki dan ugodno iznenadili. naime, predadoh u ponedjeljak prošli tjedan zahtjev za novi priključak u novom stanu. rekoše mi da se nadam za 14 dana, a da će svakako biti u roku od 30 dana. međutoa, eto frajer zove u petak prije nego li ću krenut na fudbal i kaže da bi došao u subotu oko 10. i stvarno došao, i stvarno priključio. doduše, nije riječ od adslu, ali ipak...
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
mene su natezali bili 2 mjeseca dok nisam popizdio i išo kod njih, jebava i mater (na rubu fizičkog incidenta ) i došla ekipa drugi dan....Hann wrote:ja kad sam uvodio taj dsl isao sam sa prijateljem prijaviti.
njemu dosli za 11 dana, meni za 3 i pol mjeseca. iako sam ih uredno zvao i pitao u cemu je problem.
vala bogu vise se sa tom bagrom ne moram muciti :)