...kako imati svog avatara, kako postavit sliku, kako kvalitetno prdnut i ostalo za sto bolju uzivanciju
-
sabath
STINGer wrote:Evo vako...odoh ja u krpe,a molio bih da mi netko konkretno objasni o čemu se radi ode jer ja neam pooojma!
Aj guštajte i laku noć!
konkretno:radi se o zaključavanju određenih topica....
ZAŠTO???
-
Overmars
- Oranje Hall of Fame
-
Zar nisi to mogao odmah reći?
Tko vrijedi leti tko leti vrijedi , tko ne leti ne vrijedi
Kad se borim, neprijatelja nemam
Mlatiti i biti mlaćen
Uvijek težimo visokim ciljevima
Ne predaj se nikad osim kad moraš
(Autor: Grunf)
-
sabath
bez komentara.
-
poglavica
- Stariji Svodnik
-
sabath wrote:
konkretno:radi se o zakljuc<caron>avanju odre?enih topica....
ZAS<caron>TO???
dakle ne radi se samo o zakljucavanju odredjenih topica (tebi niti jedan nije zakljucan osim jednog kojeg sam zakljucao sinoc) vec o brisanju tvojih dubokoumnih poruka, a koje se brisu zato sto ih moj mali mozak (velikog ionako nikad nije ni bilo) ne moze shvatiti
pa da ne gledam svaki dan u nesto sto ne kontam odlucio sam izbrisat
imas nesto protiv?
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
-
STINGer
sabath wrote:STINGer wrote:Evo vako...odoh ja u krpe,a molio bih da mi netko konkretno objasni o čemu se radi ode jer ja neam pooojma!
Aj guštajte i laku noć!
ZAŠTO???
Pa poglavica ti je sinoć zaključao jedan topic...al mene zanima što je sve ovo prije bilo???
-
Veroneze
- Živac na rezervi
- PSN: Veronelo
sabath wrote:STINGer wrote:Evo vako...odoh ja u krpe,a molio bih da mi netko konkretno objasni o čemu se radi ode jer ja neam pooojma!
Aj guštajte i laku noć!
ZAŠTO???
Jebote što sam ja sinoć propustio....ovo je bolje od prijenosa zasjedanja srbijanske skupštine(naravno kad Šešelj ima riječ)...
.....e vako....SaBO...ajd ti napiši jedan post(maaaalo duži) i obrazloži što te sve ovdje muči pa će STINGer i poglavice da ti odgovore u još maaalooo dužem postu.....i ono najvažnije:NA PITANJE PRESTANI DA ODGOVARAŠ PITANJEM!!!
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
-
sabath
vidim da je ovdje posrijedi nekakva urota,zato se je bolje držat po strani,a što se tiče dugačkih postova,stvar je više nego jasna,jednostavno ih ne zaslužujete...
-
sabath
poglavica wrote:sabath wrote:
konkretno:radi se o zakljuc<caron>avanju odre?enih topica....
ZAS<caron>TO???
dakle ne radi se samo o zakljucavanju odredjenih topica (tebi niti jedan nije zakljucan osim jednog kojeg sam zakljucao sinoc) vec o brisanju tvojih dubokoumnih poruka, a koje se brisu zato sto ih moj mali mozak (velikog ionako nikad nije ni bilo) ne moze shvatiti
pa da ne gledam svaki dan u nesto sto ne kontam odlucio sam izbrisat
imas nesto protiv?
znači ja sam ovdje neshvaćen,fino,fino...
poruke koje nekontaš ionako nisu bile namjenjene tebi,mogao si bar pričekat da ih pogleda osoba kojoj su bile namjenjene.
-
poglavica
- Stariji Svodnik
-
sabath wrote:poruke koje nekontaš ionako nisu bile namjenjene tebi,mogao si bar pričekat da ih pogleda osoba kojoj su bile namjenjene.
gledaj ovako
forum sluzi da poruke citaju i pisu svi
ja kao najgluplji sluzim kao filter, ako shvatim ja shvatice svi
imas li privatnih poruka napisi ih onome kome su namijenjene i posalji pm ili email ili icq
.....
zasto uopce
-
poglavica
- Stariji Svodnik
-
sabath wrote:vidim da je ovdje posrijedi nekakva urota,zato se je bolje drz<caron>at po strani,a s<caron>to se tic<caron>e dugac<caron>kih postova,stvar je vis<caron>e nego jasna,jednostavno ih ne zasluz<caron>ujete...
urota je definitivno prava rijec
urotio si se ti protiv sebe
a sto se tice dugackih postova, ako budu onakvi kao o j.s.veronu onda i bolje da ih nema
pritom ne mislim na duzinu
vec na tehniku
ko i svaka plavusa
-
Veroneze
- Živac na rezervi
- PSN: Veronelo
poglavica wrote:sabath wrote:poruke koje nekontaš ionako nisu bile namjenjene tebi,mogao si bar pričekat da ih pogleda osoba kojoj su bile namjenjene.
gledaj ovako
forum sluzi da poruke citaju i pisu svi
ja kao najgluplji sluzim kao filter, ako shvatim ja shvatice svi
imas li privatnih poruka napisi ih onome kome su namijenjene i posalji pm ili email ili icq
.....
zasto uopce
Ha-ha....filter.....ha-ha-ha-ha....joj umirem.......poglavice pa ti si majstor!.....ha-ha-ha....najgluplji kao filter...ha-ha....genijalno....kako me ovaj čovjek zna nasmijati....bravo!.Evo sabo nauči nešto iz ovoga..poglavica kroz zajebanciju vrijeđajući sam sebe pokušava tebi pokazati/dokazati kako se na forumu komunicira....bravo poglavice,uljepšao si mi dan!
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
-
sabath
ja isto kroz zajebanciju,vrijeđajući druge,vama pokazujem kako se na forumu komunicira,eto vidiš da smo isti...
-
STINGer
-
sabath
hmm,nekako mi se ne sviđa ova slika,lijepo te molim da ju obrišeš kao što si (bez imalo grižnje savjesti) brisao moje postove,shvati to kao kompenzaciju,unaprijed hvala...