(su)mrak demokracije...
Jes, jes.A tek kada npozna nenormalnu!Aries wrote:Verone, kakva pohvala. Padaš li u nesvijest od sreće i ponosa?... wrote: Upoznao sam tvoju normalnu stranu i zbog nje si mi bio OK.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
De, de.Pogledaj pod "OS-ZG....spektakl"valiant wrote:a ne hvala, jednom je bilo dovoljno, ta jedva zivu glavu izvukosmo
Povratak je najavljen.
Bayern će biti u problemima ali to o tome drugi put.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
Poglavice, opet izigravaš šefa koncentracionog logora?!
E jebem ti moderatore i njihova pravila. Tu se ne smije ni konstruktivno opandrčiti nekoga po gubici, ali se zato može dizati spomenik mržnji i bijesu.
Meni brišeš postove, a pushkinove svinjarije neka stoje.
Dječurlija koja to ne razumiju meni nisu važna, njima mogu oprostiti glupiranje jer doslovno zbog nezrelosti ne znaju što čine, ali oni koji ih potiču na takvo kretenoidno ponašanje su posebna vrsta i takvima ne kanim oprostiti, neovisno koji izgovor imaju za to.
E jebem ti moderatore i njihova pravila. Tu se ne smije ni konstruktivno opandrčiti nekoga po gubici, ali se zato može dizati spomenik mržnji i bijesu.
Meni brišeš postove, a pushkinove svinjarije neka stoje.
Dječurlija koja to ne razumiju meni nisu važna, njima mogu oprostiti glupiranje jer doslovno zbog nezrelosti ne znaju što čine, ali oni koji ih potiču na takvo kretenoidno ponašanje su posebna vrsta i takvima ne kanim oprostiti, neovisno koji izgovor imaju za to.
Mooolim!... wrote: Meni brišeš postove, a pushkinove svinjarije neka stoje.
Pa zar meni tako, druze Sabbathe? Meni koji sam te toliko puta podrzao kad prizemna gomila nije znala shvatiti tvoju velicinu?
Pu, pu! To nisam ocekivao od tebe!
Vrlo sam razocaran. Plasim se da bih mogao zaplakati, ali necu dozvoliti da senzitivna strana moje licnosti ovdje dodje do izrazaja.
Sram te bilo, ovako me uvrijediti.....
I got a pretty little mouth, underneath all the foaming...
Zorane ( ili kako ti je već ime), tvoja površnost me sve više zapanjuje.
Pazi da ti ne prijeđe u naviku.
Moj obrisani post je bio potkrijepljen povijesnim činjenicama.
E, sad, druga je stvar što ti,nažalost, kao i neki drugi ne razlikuješ nacionalizam od trabunjavih pričica narogušenog djeteta. A to je onda problem u tebi, a ne u meni. Kad reagiram braneći hrvatske vrednote onda je to moj nacionalizam, iliti rodoljublje, a to što to nekog od forumaša smeta govori o njegovom psihološkom profilu za koji me nije briga.
Dijagnostificiraš na slijepo, stoga daj se uozbilji.
Pazi da ti ne prijeđe u naviku.
Moj obrisani post je bio potkrijepljen povijesnim činjenicama.
E, sad, druga je stvar što ti,nažalost, kao i neki drugi ne razlikuješ nacionalizam od trabunjavih pričica narogušenog djeteta. A to je onda problem u tebi, a ne u meni. Kad reagiram braneći hrvatske vrednote onda je to moj nacionalizam, iliti rodoljublje, a to što to nekog od forumaša smeta govori o njegovom psihološkom profilu za koji me nije briga.
Dijagnostificiraš na slijepo, stoga daj se uozbilji.
"..." (ili kako ti je već ime - ah, da, prevelika si kukavica da bi se usudio potpisati ono što ovdje gnojiš), tvoja površnost više nikog ne zapanjuje.... wrote:Zorane ( ili kako ti je već ime), tvoja površnost me sve više zapanjuje.
Znaš li onu staru narodnu: "Rugala se sova sjenici"?... wrote:Dijagnostificiraš na slijepo, stoga daj se uozbilji.
Klaiću, upomoć! Nerd alert!... wrote:Dijagnostificiraš
Last edited by Aries on 23 Dec 2003, 14:53, edited 1 time in total.
ne brini Tomislave, znam ja cak i gdje drug Mirkec stanuje pa neka gleda enhael mirno ako moze, tko zna kad ce mu djed mraz protutnjat kroz dimnjak i pravo sakom medju rogoveAries wrote:"..." (ili kako ti je vec´ ime - ah, da, prevelika si kukavica da bi se usudio potpisati ono s<caron>to ovdje gnojis<caron>), tvoja povrs<caron>nost vis<caron>e nikog ne zapanjuje.... wrote:Zorane ( ili kako ti je vec´ ime), tvoja povrs<caron>nost me sve vis<caron>e zapanjuje.
Zorane, ti to meni prijetiš?
Tz,tz,tz, čovjek s 40 godina se spušta na razinu predškolske balavurdije.
svašta...
Aries, tebi sam već rekao ( ako nisam, sad ću); upadaš u razmirice i siješ drvlje i kamenje na mene a niti me poznaješ niti si mi ravan rastom i intelektom.
Ali, to što si ograničen pa mi protusloviš iz svoje zaglupljenosti, govori mi dovoljno o tvojoj tupavoj uobraženosti.
Da nisam dobro odgojen, rekao bih ti da mi popušiš k....
Ovako ti kažem: Popuši mi nježnik, budalo !
Evo vidiš, dječače, tako se sije objeda i mržnja, a ne kilavo kao ti.
Tz,tz,tz, čovjek s 40 godina se spušta na razinu predškolske balavurdije.
svašta...
Aries, tebi sam već rekao ( ako nisam, sad ću); upadaš u razmirice i siješ drvlje i kamenje na mene a niti me poznaješ niti si mi ravan rastom i intelektom.
Ali, to što si ograničen pa mi protusloviš iz svoje zaglupljenosti, govori mi dovoljno o tvojoj tupavoj uobraženosti.
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
Dijer sabo... wrote:
Iskreno mi je žao što si toliko zagrizao u svim svojim zabludama. Vidim, nema ti omiljenog "učiteljčića" pa si se malo ufatio ostalih. Pitam se "dijete" drago, čemu ti sve to treba? Da li je to nekakva hrana? Ako jest, reci sine, da se i mi ostali nahranimo. Da li je ego tako jeben, da te toliko razdire?
Kažu stari, za junake vavik ima megdana. Stoga, mani se tipkovnice i kreni. Kreni u borbu. JURNI!
U ime svih te pozivam na razgovor, pa da konačno dođemo do toga što te toliko silno mori. Evo, ja kao "najveći" od svih ti dajem časnu pijonirsku da te nitko neće dirati, čak ni "nabijač među rogove"... samo nam dođi u lice objasniti šte to toliko mori.
Ako nećeš, jebiga... što da ti kažem? Ne budi dijete, odrasti, udri glavom u zid, navlači kožuljak,... štobilo....
Al' molim te nemoj više! Pročitaj kad budeš "čist" što pišeš pa razmisli... što ti to treba... bar poantu napiši...