Novi forum
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Re: Novi forum
Još plačeš? Pa stvarno...
I miči to iz potpisa jer ćeš zaista dobit ban.
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Evo da pripomognem
- Taktichar
- Čovjek koji je otkrio Morimota
što si takav namćor?maccro wrote:Još plačeš? Pa stvarno...
Umjesto da si ponosan što si u potpisu u društvu Sammira i Brzovca...
Al dobro ako te je to povrijedilo, ukolniti ću, nema niki problema...
jedini 100%-tni
- alst
- Osvajač BSC-a 2007.
Pošto vidim da se stalno spominju klikovi, upitao bi odgovorne zašto je čitanje foruma dozvoljeno samo članovima? Zar se ne bi broj klikova povećao kad bi se to dozvolilo svima, kao što je bilo prije? Kolko se sjećam, samo je par podforuma koji su ionako više privatnog karaktera bilo zaključano. Ne da se svakom registirat se da bi tu i tamo čitao naše umotvorine, kad bolje razmislim, sumnjam da se to bilo kome da
Ivano legendo, da si ga zviznuo šakom u bradu bilo bi još bolje - ali dobro je i ovako
- STINGer
- Čovjek koji je otkrio San Josea
To da bi netko sa strane čitao forum ne znači da bi itko od njih klikao po bannerima... a ovaj forum je manje-više privatna jazbina pa i bolje da svatko ne čita što se piše
Jedva sam nagovorio poglu da otvori i same registracije.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- maccro
Istina, nisam u životu kliknuo na banner osim na isslanduSTINGer wrote:To da bi netko sa strane čitao forum ne znači da bi itko od njih klikao po bannerima...
drug benx moli da mu se reaktivira racun i da se na moj pm dostavi sifra...hvala
obzirom na ton, stav i način.... nekako mislim da je jednostavnije ukinut i ovaj jedan račun pa makar više nitko ne kliknuo nikad na nijednu reklamu... jeftinije mi za džigericu
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
to poglavaru,samo ostro
benx se zahvaljuje za odblokadu i novu sifru
Na forum se sada možete spajati i sa tapatalk aplikacijom: http://www.tapatalk.com/index.php.
Ixajlo: "O, zašto nisam rođen u Barceloni, Madridu, Milanu ili barem Menhengladbahu pa da imam za kog navijat i čemu se veselit. Ovako me ovi "domicilni" bijednici uvijek iznova uspiju iznervirati."
- maccro
Trenutno je 133900 govana u ovom forumu, obzirom da je težina prosječnog govna oko 250 g, to je 33,5 tona govna. Svaka čast svim seratorima!
dragi drugovi, ustasi, pocetnici i ostale balkanske nakaze, danas smo mi supersovinisti iz umaga pili kavu, slusali monologe gosp. benxa o pravima radnika kojih po njemu nema (iako svake godine kupi nesto tipa auto skuter and sooo) i posto imamo dosta novih igraca koji nisu bili u dodiru sa issland forumom u doba bratstva i jedinstva pomislili smo da bi bilo divno ako je moguce da se ucini da umag forum se moze citat i bez registracije (nek ostane zakljucan) ili da se eksportira na neku drugu stranicu (imam server moze i u mene) da ljudi imaju uvid u neke doista antalogijske baze sa nase male seraonice....
za zbornaju spremni
vas mislav matijevic djiki
za zbornaju spremni
Ajd probaj sad.djiki666 wrote:dragi drugovi, ustasi, pocetnici i ostale balkanske nakaze, danas smo mi supersovinisti iz umaga pili kavu, slusali monologe gosp. benxa o pravima radnika kojih po njemu nema (iako svake godine kupi nesto tipa auto skuter and sooo) i posto imamo dosta novih igraca koji nisu bili u dodiru sa issland forumom u doba bratstva i jedinstva pomislili smo da bi bilo divno ako je moguce da se ucini da umag forum se moze citat i bez registracije (nek ostane zakljucan) ili da se eksportira na neku drugu stranicu (imam server moze i u mene) da ljudi imaju uvid u neke doista antalogijske baze sa nase male seraonice....
za zbornaju spremni
radi. hvala najljepsa
inace nasa mala zajednica i dalje jase, 4 su standardna igraca jos uvijek unutra, liga broji 8 ligaska sastava koji igraju 28 kola + kup....benx i dalje stoji na nogama, a zagadur radi spacke...eto toliko www.pes-umag.com
- valiant
- Karlovački monstrum
jel i red medu nabrojanima? ili ga žena i dijete udaljiše od joysticka?
the great one is back on throne