Benki sam protiv svih
Re: Benki sam protiv svih
to ono od lani jos, sto si vratio
ja ipak mislim da je to ono kad smo išli u zg kupovati prve šalove hr, negdje '93 pa smo skupili 17 kn za štrucu kruha i 30 deka parizera od kojih je benx dao 10... ti računaj, to je ipak 16 g kamata a benx to ne prašta lako... ne želim ni znati koliko sam mu ja dužandjiki wrote:to ono od lani jos, sto si vratio
istra ti materina!
ocito za 100 kn koje je vratio +kamata koju nije se moglo platiti skijanje i bar pola mjesta u avionu za dubaiji, ili baremko bejbi sit za v. sljedece godine.dakako u buisness class
posljednje benvinarije:
ićo matijević ti je jak ko peti polančecov prijatelj a polančec je novi tuđman
dobro da je djiki zaustavio gradnju tifona jer bi čermaku sudili u ungariji
djiki je pošten, on želi poštenu spačku
i za kraj the best of:ako ćemo na fojbi igrat sa meksičkim ekipama,poglavici ćemo dati steaua gudalahara,njemu je bitno da je neka zvijezda
ićo matijević ti je jak ko peti polančecov prijatelj a polančec je novi tuđman
dobro da je djiki zaustavio gradnju tifona jer bi čermaku sudili u ungariji
djiki je pošten, on želi poštenu spačku
i za kraj the best of:ako ćemo na fojbi igrat sa meksičkim ekipama,poglavici ćemo dati steaua gudalahara,njemu je bitno da je neka zvijezda
mali ispravak:
Polocanec je novi Tudjman.A ico je jak ko 5. polocanecov neprijatelj
a ti si se našao isparvljat a meni je te fore rekao o telefonskom razgovoru?jedino da i nisi stavio bubu u telefondjiki wrote:mali ispravak:
dva puta si mi je ponovoio u obliku kako napisanozagadur wrote:a ti si se našao isparvljat a meni je te fore rekao o telefonskom razgovoru?jedino da i nisi stavio bubu u telefondjiki wrote:mali ispravak:
par novih benkijevih razmišljanja:
ja sam prava udba,da smo još u jugoslaviji sa 38 godina bi išao u penziju
hrvatski igrači bi trebali prijeći u klubove u kojima igraju srbi i bošnjaci da imaju s kim ići na cajke dok ne igra repka
na moju konstataciju da imamo pun hotel baš taj vikend kad je fojba,benki odgovara:koja je to nervoza,1000 ljudi u hotelu a samo šef zaradjuje
ja sam prava udba,da smo još u jugoslaviji sa 38 godina bi išao u penziju
hrvatski igrači bi trebali prijeći u klubove u kojima igraju srbi i bošnjaci da imaju s kim ići na cajke dok ne igra repka
na moju konstataciju da imamo pun hotel baš taj vikend kad je fojba,benki odgovara:koja je to nervoza,1000 ljudi u hotelu a samo šef zaradjuje
Neznam Djiki, svi s eko cude da nisam malome dao hrvatsko ime, a Leo je pred nekoliko stoljeca bilo cesto hrvatsko ime, kao npr. Leo Beenhakker ili Leo Apaurin
Muslimani su u kurcu narod ko Hrvati, ali najgore od svega je da ce Hrvat prije pomoc Muslimanu nego Hrvatu, a obrnuto nema sanse
Muslimani su u kurcu narod ko Hrvati, ali najgore od svega je da ce Hrvat prije pomoc Muslimanu nego Hrvatu, a obrnuto nema sanse
zovem me benx danas
b: čile, oš mi dati ključeve od prostora?
ja: da, što ti treba?
b: trebam fotokopirat?
ja: ma šta trebaš fotokopirat?
b: pa ključeve
b: čile, oš mi dati ključeve od prostora?
ja: da, što ti treba?
b: trebam fotokopirat?
ja: ma šta trebaš fotokopirat?
b: pa ključeve
rekao je gricko da moramo kupit englesku verziju igre
rekao je djiki da ne moramo kupit novu igru ali da za svaki slučaj idem na bankomat
mi smo guske u magli,djiki je radić a moj leo je bosingwa
nećemo platit novu igru ali ćemo zato kupit usb
kaže djiki da će nabavit igru po 30 eura ali ja njemu vjerujem ko i livjanu
rekao je djiki da ne moramo kupit novu igru ali da za svaki slučaj idem na bankomat
mi smo guske u magli,djiki je radić a moj leo je bosingwa
nećemo platit novu igru ali ćemo zato kupit usb
kaže djiki da će nabavit igru po 30 eura ali ja njemu vjerujem ko i livjanu
Ja bi platio da takvi paravojni studenti postoje u turizmu gdje ja radim, ali kad postanu veliki kao djiki, onda se svi lijepo uklope u ponašanje licemjerno shodno nacionalnom indentitetu Hravata i građana RH
-ako oces cut kakav novi pesimizam samo se javi sve cu ti odmah objasnit
-nadam se u st da su svatili da ih je hdz sjebao , to je najcetnickija stranka, budes do 89. u tajnim sluzbama cinkaros i poslije se uclanis u hdz i budes ministar
-djiki moj metkovic je bio raj na zemlji, svi su imali, zivjelo se na visokoj nozi, ljubav je cvjetala, a sad kad je dosla hrvatska metkovic lici na pitomacu
-nadam se u st da su svatili da ih je hdz sjebao , to je najcetnickija stranka, budes do 89. u tajnim sluzbama cinkaros i poslije se uclanis u hdz i budes ministar
-djiki moj metkovic je bio raj na zemlji, svi su imali, zivjelo se na visokoj nozi, ljubav je cvjetala, a sad kad je dosla hrvatska metkovic lici na pitomacu
moj leo se stalno tuce rukama i nogama, a kad ga pitam ko mu je to pokazao rekao je zule, u biti to je dobro postaje u vrticu otporan na bakterije i batine
šta je kod nas demokracija? to je kad ja ispred zgrade vičem: adolf hitler a na poslu kažem jednu krivu i odmah dobijem po nosu.
http://www.index.hr/forum/default.aspx? ... 61874&p=21
Kad pročitaš ove postove onda vidim da Hrvatska ima budućnost pogotovo sa mlađim uzratstom,ali ne vidim nas u EU nego u nekoj konfederaciji bivših USSR država npr. Kirgistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Kazahstan,Tađikistan.
Moj program nudi da si kupimo kanistar u agrariji od 10000 L odemo transibirskom željeznicom u kazahstan napunimo to jeftinom naftom i dođemo u Umag ispred pošte prodavat, za građevinske strojeve koji če ubrzo sagradit 3-4 kružna toka, i tako če zaradit i gradonačelnik kao i onaj koji bude slijedio moj presjednički program!!!
Kad pročitaš ove postove onda vidim da Hrvatska ima budućnost pogotovo sa mlađim uzratstom,ali ne vidim nas u EU nego u nekoj konfederaciji bivših USSR država npr. Kirgistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Kazahstan,Tađikistan.
Moj program nudi da si kupimo kanistar u agrariji od 10000 L odemo transibirskom željeznicom u kazahstan napunimo to jeftinom naftom i dođemo u Umag ispred pošte prodavat, za građevinske strojeve koji če ubrzo sagradit 3-4 kružna toka, i tako če zaradit i gradonačelnik kao i onaj koji bude slijedio moj presjednički program!!!
da smo ja i ti josipovic nebi imali sto pricati sada, samo bi sutili
djiki moj hr ima hotele kao marbella i ibiza, aerodrome ko afganistan, a zeljeznice i brodove kao pakistan
http://www.issland.com/pes-umag/gotove/index9.htm Meni nije smiješno ja sam neki dan popio ovakav gol u dvorani!!