Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
meni je fora sve skupa , jedino sto se slazem sa zagadurom jest bahatost prema muriji posto je uhlebljen......
katastrofa je sto i nasi snimaju gradjane u hr teritorjalnim vodama
katastrofa je sto i nasi snimaju gradjane u hr teritorjalnim vodama
u subotu svi na prosvjed! ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO
Strijelci za reprezentaciju BiH koju vodi Ćiro Blažević bili su Ibišević, Muslimović dva puta, Medunjanin i Berberović.
a kad ga je kalach draftao onda je bio proual... kakav nos imam, sva sreća pa me moji pioniri zagi, benx, keva, chile i milas pažljivo slušaju kad je draft u pitanju...
istra ti materina!
nema kapariranja
btw.već imam prvi pick na draftu ali neću vam reći tko je
ja znam 'ko je... evo baš sam u đep stavio 30tak kuverti sa imenimazagadur wrote:nema kapariranja
istra ti materina!
nakon šta smo pregledali ocjene, ja i benx ostajemo završiti seriju igranja pes-a na ps2! ja uzimam panathinaikos, benx aek!
prva utakmica završava 2-0 za benxa i onda on počinje znao sam ja čim ti nemaš ipswich ti si loš....u revanšu dobivam 2-1. naravno morali smo odigrati još jednu. i tu ga razmontiram 3-1 gdje on tokom utakmice počne kukati kako su njegovi igrači loši pa počne vršiti presing da pogledamo ocjene dj. cissea i g. silve...ja predložim da onda odigramo još jednu ali da ja budem aek. a onda sam mu s aekom održao školu nogometa, bilo mi je lakše igrati s aekom nego s pao. 3-1 za mene.
rekli smo da moje šuteve nećemo brojati, samo ću reći da je on imao 3 šuta!!!
e benki, benki, benki
prva utakmica završava 2-0 za benxa i onda on počinje znao sam ja čim ti nemaš ipswich ti si loš....u revanšu dobivam 2-1. naravno morali smo odigrati još jednu. i tu ga razmontiram 3-1 gdje on tokom utakmice počne kukati kako su njegovi igrači loši pa počne vršiti presing da pogledamo ocjene dj. cissea i g. silve...ja predložim da onda odigramo još jednu ali da ja budem aek. a onda sam mu s aekom održao školu nogometa, bilo mi je lakše igrati s aekom nego s pao. 3-1 za mene.
rekli smo da moje šuteve nećemo brojati, samo ću reći da je on imao 3 šuta!!!
e benki, benki, benki
neznam više u koji topic pisati!
samo sam htio reći da i talje trpa!
samo sam htio reći da i talje trpa!
http://www.youtube.com/watch?v=jLlAIlLeoJY
nije jos gotovo
nije jos gotovo
a jeben ti sunce, kad slovenci imaju onakav murjački brod naspram našeg krša , da bi im cijeli piranski i još pola istre...
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
koja to tekma?
gdje je završio ovaj transparent nova gradiška?
kod tebe doma bice...
oddigrao s antisom 2 utakmice 1-0 i 2-1 za me i mogu rec da ce antisa mnogima pomrsit racune a bogami se i borit za titulu
ali + momku jako fer igrac je bez kalkulacija
oddigrao s antisom 2 utakmice 1-0 i 2-1 za me i mogu rec da ce antisa mnogima pomrsit racune a bogami se i borit za titulu
a šta nam to znači kad mi ne možemo trenirat od muke što financiramo ligudjiki wrote:kod tebe doma bice...
do nedelje mozeszagadur wrote:a šta nam to znači kad mi ne možemo trenirat od muke što financiramo ligudjiki wrote:kod tebe doma bice...
evo par večerašnjih benkijevih:
rekao je gricko da moramo kupit englesku verziju igre
rekao je djiki da ne moramo kupit novu igru ali da za svaki slučaj idem na bankomat
mi smo guske u magli,djiki je radić a moj leo je bosingwa
nećemo platit novu igru ali ćemo zato kupit usb
kaže djiki da će nabavit igru po 30 eura ali ja njemu vjerujem ko i livjanu
rekao je gricko da moramo kupit englesku verziju igre
rekao je djiki da ne moramo kupit novu igru ali da za svaki slučaj idem na bankomat
mi smo guske u magli,djiki je radić a moj leo je bosingwa
nećemo platit novu igru ali ćemo zato kupit usb
kaže djiki da će nabavit igru po 30 eura ali ja njemu vjerujem ko i livjanu
cak mislim da je problem banalan, on ne cita edit data file jerbo je na talijanskom data editata ili tako nesto, sad kako to rijesit za sad neznam, poradit cu na tome
btw ako vratis igru u italiju da ti je otkupe ima se i ovo ko varijanta:
http://www.sendit.com/games/platforms/p ... 42538.html
http://www.sendit.com/games/platforms/p ... 42538.html