OSTAJU: ibracadabra,"el burito" tevez,"el tractor" zanetti,jurić(kakve ocjene
![Klanjam2 :klanjam2](./images/smilies/cm_ave2.gif)
ODLAZE:marcoballeno boriello(srce mi krvari
![tuzni :tuzni](./images/smilies/tuzni.gif)
![tuzni :tuzni](./images/smilies/tuzni.gif)
STAND BY(do isteka zakonskog roka):p.cannavaro,bellucci,pieri i stankec stankevicius
naravno da je amf a meni je prvi pick u napadudjiki wrote:1.pick je amf na zalost.....zato je chielini ocu necu, al ima 2 podvarijante za njega, 1.skuplja al bolja, druga jeftinija ali i slabija
Kalach wrote:1x navijanje tokom utakmice, mp3 ne preko 1 mb, idemo idemo ajmo rijeko zajedno![]()
daj djiki složi i meni par ovih navijanja... da mi barem 0,34852% bude fora igrat protiv satare i vrača![]()
pošaljem ti naknadne i ostale snimke... klub ostaje hulligan city
zagadur wrote:Kalach wrote:1x navijanje tokom utakmice, mp3 ne preko 1 mb, idemo idemo ajmo rijeko zajedno![]()
daj djiki složi i meni par ovih navijanja... da mi barem 0,34852% bude fora igrat protiv satare i vrača![]()
pošaljem ti naknadne i ostale snimke... klub ostaje hulligan city![]()
:-(
moja rekacija je bila samo jeftina provokacijaKalach wrote:zašto, ne mužim tvoju reakciju![]()
kad smo zadnji put igrali sa guštom, možda je ovo dobra prilika da se animira ljude i vrati stari sjaj pes-u...
to treba napisat koji ne igraju.a ti si sad sportski direktor leedsa pa da ti objavljuješ ko ostaje a ko odlazi iz benxove ekipe?djiki wrote:par igraca vise ne igraju