FOJBA 2009.
- maccro
- Prokušani breljanski majstor
Re: FOJBA 2009.
maccro: "I ti si dao neki čudesan gol. Petom?"
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Wallace: "Je, nemreš bolivit. Ali kako si ti branio, to je nešto neviđeno i nezapamćeno."
Nakon što su ustaše izgubili olako prvu bitku, ja ulazim na sljedeću i sam ubijam sve partizane!!! na kraju sam ih sve ukupno ubio 7 i mislim da bi mi ljubo česić-rojs trebao dignuti spomenik!!!djiki wrote:Partizani predvođeni drugom Slavenom su dominirali dvobojem uz junački otpor Ustaša koje je pak predvodio kapetan Chopa.krajnji rezultat 2:2
Moramo sam se pohvaliti!
e kako da ne. ova suradnja bila je dogovorena prije tvoje ozljede. antovi predstavnici prišli su mojim ljudima sredinom prošlog tjedna s prijedlogom, moji su prihvatili, a ti si prijatelju bio negdje sanjao snove o russelu westbrooku.poglavica wrote:2. što to sigurno ne bi postigao da me nije spriječila simulirana ozljeda gležnja jer bi tada igrao samnom u paru, a ja bi se napio....
mali edit za rezultate koje je netko krivo zapisao: polufinale protiv jaze i chope bilo je 1:0 pogotkom iz slobodnjaka, prvim koji sam zabio u 2 godine, ako ne i više. finale protiv tate i sarajka bilo je 2:0. pozdrav od landina i el condora mendoze.
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
o znači treniralo se dugim i hladnim noćimaAries wrote:ova suradnja bila je dogovorena prije tvoje ozljede. antovi predstavnici prišli su mojim ljudima sredinom prošlog tjedna s prijedlogom, moji su prihvatili
Dok ne probam lava, za mene je janjac kralj zivotinja!
posto smo napravili rezervu preslikaca u slucaju da pofali ima se mogucnost napraviti jos koju majicu u velicniama m-l-xl-xxl, ko je zainteresovan nek se javi na pm, da i nas reds nesto zaradi.....
- Fantasista
- Komisioner za "realnost" transfera
Poglavinjo, vidim ja da te nitko neće za igru u paru pa ti nema druge nego se ufatit posla pa da na sljedećoj Feubi Pogla & Fanta uzmu ono što im oduvijek pripada: kolajnu zlatnog sjaja!
dogovoreno, idemo u subotu ujutro s djiksonom
Ja vam savjetujem da vjezbate vs najboljih:
ant i kalach
ant i kalach
i hoćemo, barem će se igrat fudbal, a ne neki tamo eksplotites ili fifaploit
Na koji futbal mislis? Onaj tvoj sa 3x krug pa ako upadne autogol odlicno?
- ant
- Čovjek koji je otkrio Raula i Neuera, a ima lavovske zasluge i glede Lahma
- PSN: antD5Z
Trudim se ali ne kontamHann wrote:Ja vam savjetujem da vjezbate vs najboljih:
ant i kalach
mrav na odmoru
neznam bas jucer smo pricali kako je pes u parovima vrhunska igrica i zabava
pljunuo ti je u facu, a ja te branimant wrote:Trudim se ali ne kontamHann wrote:Ja vam savjetujem da vjezbate vs najboljih:
ant i kalach
P.S.
sve zivo i nezivo u parove je jebacka zabava. jebes igranje kad nemas suigraca kojeg ces optuziti za sve svoje pogreske
- maccro
Micro Maniacs na PS1 s multitapom učetvoro
Nego pogy, kad će slike?
Nego pogy, kad će slike?
- valiant
- Karlovački monstrum
maccro, kako to da nisi mogo doć? sezona u brelima još traje ili su počele pripreme za novu?
the great one is back on throne
valiant wrote:maccro, kako to da nisi mogo doć? sezona u brelima još traje ili su počele pripreme za novu?
a davis cup sistem je najbolji sustav koji postoji za četiri igrača. četiri utakmice 1 na 1, a u sredini parovi. mrak mrakova, isprobajte ako niste.djiki wrote:neznam bas jucer smo pricali kako je pes u parovima vrhunska igrica i zabava
Eu não tenho que mostrar nada a ninguém. Não há nada a provar.
- maccro
Ja sam čak i mogao, ali mi je bilo predugo za vozit solo, a i nisam htio bez barem još jednog Brejanina. Malo je fanatika tipa alst ili valiant koji sjednu u auto, osvoje turnir i vrate se natragvaliant wrote:maccro, kako to da nisi mogo doć? sezona u brelima još traje ili su počele pripreme za novu?