Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2009A
mislim da ko nema granica je onaj kome baba umre 3 x u 3 godine
djikijevi prikani a bogami i benxovi
legenda nebeske firme,modni mačak i glavni cirkusant u najboljem autokampu u europi
zagadur wrote:legenda nebeske firme,modni mačak i glavni cirkusant u najboljem autokampu u europi
Dobio sam kroxice na rodjendan a žalosno da djelim besplatno taj cirkus s vama!!!!
seljak a ono drugo ću ti reći večeras u daylightubenx wrote:http://dnevnik.hr/showbizz/red-carpet/m ... erena.html Luka Belić
bio sam vani sa benxom i samo cu rec
čini se da je povratak milasa u ligu gotova stvar
zagadur wrote:čini se da je povratak milasa u ligu gotova stvar
to ti forsiras, a jos nisi pokopao ni bankovica ni ronija...
ukratko kad neko otidje glasat ce se za novog clana izmedju milasa i satare
nisi fer djiki.ništa ja ne forsiram nego samo kažem da pero milas ima 400 utakmica u ligi i koji je bio jedan od nas dok ga nije pička pojela.ne treba skinut s uma da je milas jedan od financijera preuredjenja prostora.čovjek je izrazio želju za povratkom i to ne znači netko mora otići da bi se on vratio.nek se igra liga 9....djiki wrote:zagadur wrote:čini se da je povratak milasa u ligu gotova stvar
to ti forsiras, a jos nisi pokopao ni bankovica ni ronija...
ukratko kad neko otidje glasat ce se za novog clana izmedju milasa i satare
sve to stoji ali ne mozes doc i rec milas se vraca, mislim da se demokratski mora to odlucit, a i pitanje je kad ce se oslobodit mjesto....
da se razumimo na glasovanju bih bio da, ali treba vidit mozda neko ima antiargument valjan
da se razumimo na glasovanju bih bio da, ali treba vidit mozda neko ima antiargument valjan
ćete pokazati milasu postove gdje ste ga popljuvali i to ne malo? kakvi licejeri
istra ti materina!
pa reko sam mu da nas je ko pizde nasanjkao, sta sad, covjek debelo zajebao ali opet ako je bankovic dobio 3 sanse mislim da se treba uzet u obzir i dat sansu i milasu, opet ako se tako razvije situacija
pricajuci sa bankovicem shvatio sam da bankovic nigdje ne idde ni da dobi posal u zegeu, ribica ovo ono, a milas u skuribandu
http://www.barkun.hr/index.php/20090913 ... ecima.html
ja bi volio prvo bi dobili ponte rosso u umagu i imali bi espadrile ispred kuce, a poslije bi se oslobodili i sa puno boljom mehanizacijom bi kopali
ja bi volio prvo bi dobili ponte rosso u umagu i imali bi espadrile ispred kuce, a poslije bi se oslobodili i sa puno boljom mehanizacijom bi kopali
sljedeci tjedan cemo pokusat dva termina ishoditi tako da se oodigra pola prvenstva (14 kola) po modusu jedan termin sa tuntarom, drugi sa bankovičem.....
na pritiske sa strane d.z. da bude 9 draftera se slazem u redu je ipak milas ima 300-injak utakmica u nogama, i ako sve ekipe ostanu na broju mislim da bi mu trebalo dat prvi krug drafta, ali sa idejom o ligi 9 povlacim svoj amandman posto bi to bilo nakaradno em zbog skupljanja čljudio jos teze, em zbog koncepcije rasporeda, tako d ai dalje stojim za varijantu 8 dok neko ne izidje ili da se formiraju dvoje lige 6+4 s time da ubacimo onda djolu ili nekog treceg
dubio sam za ligu 9 i jako komplicirano bi bilo
na pritiske sa strane d.z. da bude 9 draftera se slazem u redu je ipak milas ima 300-injak utakmica u nogama, i ako sve ekipe ostanu na broju mislim da bi mu trebalo dat prvi krug drafta, ali sa idejom o ligi 9 povlacim svoj amandman posto bi to bilo nakaradno em zbog skupljanja čljudio jos teze, em zbog koncepcije rasporeda, tako d ai dalje stojim za varijantu 8 dok neko ne izidje ili da se formiraju dvoje lige 6+4 s time da ubacimo onda djolu ili nekog treceg
dubio sam za ligu 9 i jako komplicirano bi bilo
neznam,mislim da je liga na rubu propasti.zamrla je volja za igrom,ne kod svih ali kod večine sigurno.nekad smo grizli ko hijene a sad izgledamo ko ićini štenci