Transfer Suskanja
Re: Transfer Suskanja
ne zanima me melo već doni iz chesterfielda.diamo il via ale tramakacije de zagaduro
Diega mogu opisat jednom rijeciju:TRUBA.Mozda ce dobit priliku na slijedecem pesu.
dajem seedorfa,dudeka,jurića i boa mortu za kvalitetnu ponudu.
kapariram seedorfa i boamorćija a zauzvrat dajem tajnu pes-a + korisnu draft informaciju...
istra ti materina!
svi gore navedeni igrači mogu ići čak i u zvezdu i patirzan ali u hull city ni za judine škudeKalach wrote:kapariram seedorfa i boamorćija a zauzvrat dajem tajnu pes-a + korisnu draft informaciju...
koliko je sedorf?zagadur wrote:dajem seedorfa,dudeka,jurića i boa mortu za kvalitetnu ponudu.
kako si lijen pogledat na pes umag... a nisi kad treba oderat prijatelje na paintballočecu...reds wrote:koliko je sedorf?zagadur wrote:dajem seedorfa,dudeka,jurića i boa mortu za kvalitetnu ponudu.
baš me zanima ako će ova predigra upaliti za subotu ili će mi prika kum oderati vip tarifu
istra ti materina!
seedorfa povlačim sa tržišta jer nisam našao dostojnu zamjenu.može otići samo u slučaju super ponude
Očeš 6700 gostiju u kampu u zamjenu za seedorfa!!!!!!!!zagadur wrote:seedorfa povlačim sa tržišta jer nisam našao dostojnu zamjenu.može otići samo u slučaju super ponude
chiellini zagi nikada nece biti kjelini
dosta vise s tim ponudama
zagi je najbolji drafterdjiki wrote:chiellini zagi nikada nece biti kjelini
zagi je imao za seedorfa ponudu boli glava ali morao sam nažaalost odbit jer nisam našao zamjenu za najveću kitu serie a
hleb ide u stutgart tako da nece bit ga u ni jednoj ekipi i uzte cu ga i sljedece sezone za saku skuda,judinih naravno
situacija je ustrana igraci se maksimalno trose osim benxovih koji su na dopingu, tako da ce se radit rezovi, srce mi se trga ali morat cu dati ca pepe-a, a.younga a mozda i heskeya
jedan anonimni clan lige (e.b.-op.a.) mi je dao odlican prijedlog koji mislim da bi trebalo usvojiti, radi manjih makinacija kod drafta na kraju sezone da svako svoj draft prije kraja prvenstva stavi na papir i u zajednicku kuvertu i da se otvori nakon...diglo bi malo zanimljivost istog te bi donijelo do manjih makinacija
glup sam, ali bolje da sam sebe ostetio a ne druge, ukratko stavio sam si u momcad krivog n'doyea iz kopenhagena umjesto free i razlika je ogromna u ocijenama.al opet bolje sebe necu ni razmisljati da sam benxa ili zagija zajebao sto bi bilo
eto kuvertirani igraci i definitivno idu ca
heskey
pepe
visi o niti : a.young
Idu Mi ča Hamsik,Knight,Zalayeta a ostale igrače koje dolaze javit če Vam Zagi kad donese kovertu!!!!!!!!
krivo napisao umjesto Valdivie ide ča Knight!!!
krivo napisao umjesto Valdivie ide ča Knight!!!
out:ricchiutti 300 i padoin 470
in:iujimano 360 i bogelund 390
ostaje +20 za sljedeći draft
in:iujimano 360 i bogelund 390
ostaje +20 za sljedeći draft
molim momcadi i nacionalnosti novaka, hvala
bogelund,danska-aalborg
iujimano,italija-we ili pes united,neznam točno
iujimano,italija-we ili pes united,neznam točno
molim preostale igrace da napisu listu, takodjer vlasnici engleske verzije ce bit omoguceno im imati i original i nase ekipe pod dva usera, trebam samo jos jednom instalirati......