i satavljaš lovu u džep(benxov potez sa rukom u džep )reds wrote:Ja im zapravo prepuštam da se sami pokolju, i snimam uz ladnu pivu iz ladovine...
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
sledeci tedan nista od turnira usrane smene kazinasa...lep pozdrav braco
jučer sam se vidio sa kevom i benxom koji su izrazili želju za igrom,pa bi molio djikija da nadje neki termin za sljedeći tjedan
najvjerojatnije cetvrtak cekamo potvrdu
moze u cetvrtak, dogovorili smo se.Pero ce radit do 21.30 ako ide sve po planu.
i ja radim do 21...tuntar wrote:moze u cetvrtak, dogovorili smo se.Pero ce radit do 21.30 ako ide sve po planu.
ljudski je onda pocet u 20.30
ja mogu, kao i obićno...
evo preduhitrit cu benxa-reds wrote:ja mogu, kao i obićno...
"Meni ne odgovara ali cu ipak doci"
Odgovarami ali ću ipak doć
molio bi gospodu kazinaše da se izjasne o terminu za sljedeći tjedan
Ja sam slijedeći tjedan na raspolaganju do srijede, s tim da bi mi ponedjeljak i utorak više pasali nego srijeda, jer u četvrtak idem na put.zagadur wrote:molio bi gospodu kazinaše da se izjasne o terminu za sljedeći tjedan
Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
a šta te briga benđo... ide u bahrain ponoviti medeni mjesec pa u novi zeland kod rođaka... mislim da mu je lova od painball dovoljna taman za 3 tjedna ljetovanja...benx wrote:Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
istra ti materina!
drugi tjedan odedite termin---pusa i hrvati
to da .a meni i benxu ostaje da crnčimo u nebeskoj firmi jer smo nesposobni.kad odrastem bit ću bahreinočecKalach wrote:a šta te briga benđo... ide u bahrain ponoviti medeni mjesec pa u novi zeland kod rođaka... mislim da mu je lova od painball dovoljna taman za 3 tjedna ljetovanja...benx wrote:Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
brvo kume, zaštiti me malo od ovih strvinara...Kalach wrote:a šta te briga benđo... ide u bahrain ponoviti medeni mjesec pa u novi zeland kod rođaka... mislim da mu je lova od painball dovoljna taman za 3 tjedna ljetovanja...benx wrote:Čim prije se izjasnite jer neznam koji dan neču moč pon ili utorak di ideš Vanja ako smijem pitat
Ja koliko znam ide i na Tasmaniju to Vam je blizu Australije , on je inače profesor Mađarskog jezika na nekom sveučilištu Gyor u Australiji u gradu Hobartu.
Tamo Vam ima puno jabuka plantaža i on poslije honorarno bere jabuke popodne i šalje u Goričan na preradu u sok
Tamo Vam ima puno jabuka plantaža i on poslije honorarno bere jabuke popodne i šalje u Goričan na preradu u sok
jel taj goričan uopće u hrvatskoj?mah šta pitam bezveze,nema veze jel u hr,slo ili hungary glavno je profit i netto dobitbenx wrote:Ja koliko znam ide i na Tasmaniju to Vam je blizu Australije , on je inače profesor Mađarskog jezika na nekom sveučilištu Gyor u Australiji u gradu Hobartu.
ako krnetočec ide u australiju sigurno će se prošvercat na avion a povratnu kartu će dobit na civiljenje kao na medenom mjesecu je i izgubio je kartu dok je bježao od klokana da mu ne uzmu zadnjih 100 dolara
utorak u 8 i 30