molim te poštedi me takvih ponuda... dođeš jednom u 10 godina u zg pa se zabiješ u nekakvu crkvu tobože iz religijskih i inih razloga... da čišćenje? kreni od crnih najkica koje su zadnji put bile crne u foot lockeru...djiki wrote: ja bi radje te vodio u srbe na ravnicama ;)
Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
Re: Nogomet - Leeds, Napoli i ostali manjebitni klubovi
istra ti materina!
i nakon 10 godina priki tesko 5 stanica napravitiKalach wrote:molim te poštedi me takvih ponuda... dođeš jednom u 10 godina u zg pa se zabiješ u nekakvu crkvu tobože iz religijskih i inih razloga... da čišćenje? kreni od crnih najkica koje su zadnji put bile crne u foot lockeru...djiki wrote: ja bi radje te vodio u srbe na ravnicama ;)
Ajde Zagi riješi kalachu dug za Hamsika sad kad bude gostovao Brann ili Lienfield za ligu prvaka pa mu daj 6 Eura za pizzu a meni 44 ali bez kovanica molim znači 45!!!Kalach wrote:http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=154026
zagi vadi 50 eurića...
djiki biftek
benx pizzu u nonu u poreču + još jednu večeru...
da te samo podsjetim, to je bilo za kup uefa koji je napoli izborio ove godine...
možete sve to spojiti i staviti na jedan listić koji kaže napoli nelle primissime 6 del campionato 2009./2010... coppa campioni, ecco ci!!!
nebih htio ubit euforiju ali calciomercato jos nije ni poceo, a talijani su kakvi su, a napoletanci su kao talijani samo 5 cenata nizi i graviji
umjesto da se ponudiš pomoći oko selidbe naravno ja moram dolaziti u maximir i gubiti 2-3 sata, daj điki... šta je ono bilo u subotu kad sam te zvao??? da ne govorim kako ti se u umagu neda negu u paganini na kavu... neću se više truditi pa ćeš ubuduće lijepo guštat makijato u društvu mačka...djiki wrote:i nakon 10 godina priki tesko 5 stanica napravitiKalach wrote:molim te poštedi me takvih ponuda... dođeš jednom u 10 godina u zg pa se zabiješ u nekakvu crkvu tobože iz religijskih i inih razloga... da čišćenje? kreni od crnih najkica koje su zadnji put bile crne u foot lockeru...djiki wrote: ja bi radje te vodio u srbe na ravnicama ;)
istra ti materina!
Djiki ti asocijalan cigan!!!!!!!!!!!!!!!!
benk,i nemam love pa ću ti morat ostat dužan.jebiga,u itu su nas stisli sa svih stranabenx wrote:Ajde Zagi riješi kalachu dug za Hamsika sad kad bude gostovao Brann ili Lienfield za ligu prvaka pa mu daj 6 Eura za pizzu a meni 44 ali bez kovanica molim znači 45!!!Kalach wrote:http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=154026
zagi vadi 50 eurića...
djiki biftek
benx pizzu u nonu u poreču + još jednu večeru...
da te samo podsjetim, to je bilo za kup uefa koji je napoli izborio ove godine...
možete sve to spojiti i staviti na jedan listić koji kaže napoli nelle primissime 6 del campionato 2009./2010... coppa campioni, ecco ci!!!
da mi je barem opet u šačkovim dvorima crnčit
istra ti materina!
ajde pomogni pa reci gospodji kaligarić da lobira za moj statusKalach wrote:da mi je barem opet u šačkovim dvorima crnčit
tu lezi zeko, kad si spomenuo rijec selidba vec sam vidio kauc koji ciki nije odveo na krovu bmwa i pravac novi zege.....Kalach wrote:
umjesto da se ponudiš pomoći oko selidbe naravno ja moram dolaziti u maximir i gubiti 2-3 sata, daj điki... šta je ono bilo u subotu kad sam te zvao??? da ne govorim kako ti se u umagu neda negu u paganini na kavu... neću se više truditi pa ćeš ubuduće lijepo guštat makijato u društvu mačka...
u subotu sam kasnijo i imao sam posla,jbg
Može Zagi i 90 x 0,50 centi = 45
a jel može u robi?benx wrote:Može Zagi i 90 x 0,50 centi = 45
mislim djiki da ni bilo korektno sa tvoje strane da nisi pomogao kalachu oko selidbe.da je bilo tko drugi bio u zagrebu siguran sam da bi mu pomogao .samo me ipak jedna stvar intrigira.kalach, a zašto nisi zvao one likove koji su bili sa nama u čingaču da ti pomognu?(nije zlobno pitanje)djiki wrote:tu lezi zeko, kad si spomenuo rijec selidba vec sam vidio kauc koji ciki nije odveo na krovu bmwa i pravac novi zege.....Kalach wrote:
umjesto da se ponudiš pomoći oko selidbe naravno ja moram dolaziti u maximir i gubiti 2-3 sata, daj điki... šta je ono bilo u subotu kad sam te zvao??? da ne govorim kako ti se u umagu neda negu u paganini na kavu... neću se više truditi pa ćeš ubuduće lijepo guštat makijato u društvu mačka...
u subotu sam kasnijo i imao sam posla,jbg
ma koga? 'ko je od njih iz zagreba? daj nemoj nabadat pitanja i bezveze pisati...
istra ti materina!
Ultimissime
Petrazzuolo: 'Napoli, il tridente Lavezzi-Quagliarella-Cassano farebbe faville'
Antonio Petrazzuolo, direttore di "Napoli Magazine", e' intervenuto telefonicamente a "Corner For Ever" su Tele Akery, trasmissione condotta da Michele Sibilla, per fare il punto sul mercato del Napoli: "Lavezzi? Il suo agente, ormai, è tornato in Argentina. Tramontata l'ipotesi Liverpool, dopo la smentita del portavoce dei Reds, si va verso una risoluzione pacifica del caso.
Cigarini? C'e' l'accordo con il giocatore. La difesa? Si fanno tanti nomi, da Panucci a Campagnaro. Panucci gradisce l'ipotesi Napoli, cosi' come il difensore blucerchiato. Marino sta valutando le due alternative. L'attacco azzurro? Dopo l'arrivo di Quagliarella, serve l'ultimo innesto per completare il tridente. Un trio Lavezzi-Quagliarella-Cassano farebbe sognare i tifosi partenopei. Si e' parlato anche di Di Natale. Certo e' che stiamo parlando di nomi importantissimi". napolimagazine.
Petrazzuolo: 'Napoli, il tridente Lavezzi-Quagliarella-Cassano farebbe faville'
Antonio Petrazzuolo, direttore di "Napoli Magazine", e' intervenuto telefonicamente a "Corner For Ever" su Tele Akery, trasmissione condotta da Michele Sibilla, per fare il punto sul mercato del Napoli: "Lavezzi? Il suo agente, ormai, è tornato in Argentina. Tramontata l'ipotesi Liverpool, dopo la smentita del portavoce dei Reds, si va verso una risoluzione pacifica del caso.
Cigarini? C'e' l'accordo con il giocatore. La difesa? Si fanno tanti nomi, da Panucci a Campagnaro. Panucci gradisce l'ipotesi Napoli, cosi' come il difensore blucerchiato. Marino sta valutando le due alternative. L'attacco azzurro? Dopo l'arrivo di Quagliarella, serve l'ultimo innesto per completare il tridente. Un trio Lavezzi-Quagliarella-Cassano farebbe sognare i tifosi partenopei. Si e' parlato anche di Di Natale. Certo e' che stiamo parlando di nomi importantissimi". napolimagazine.
istra ti materina!
najžalosnije je što tog campagnara sele svaki dan iz kluba u klub.ježimo se na index ali kad taljanski portali koji su index na entu prenesu neku vijest koja nam godi onda je licemjerno pastiramo .saga o najglupljem i najperfidnijem narodu na svijetu
http://www.firenzeviola.it/?action=read&idnotizia=44954
http://www.firenzeviola.it/?action=read&idnotizia=44954
99% da neće doć jer takvih ima barem 20 koji bi sad trebali preć, sjeti se kad sam ti rekao da bi trebao prije ić lavezzi nego hamsik a danas imam 44 eura u đepu!!djiki wrote:campagnaro
hm benki, calciomercato traje do 31.8. mislim a talijani su po obecanjima gori od mamicabenx wrote:99% da neće doć jer takvih ima barem 20 koji bi sad trebali preć, sjeti se kad sam ti rekao da bi trebao prije ić lavezzi nego hamsik a danas imam 44 eura u đepu!!djiki wrote:campagnaro