1.ti si poceo prcat i keva veleposjednik sa brojnoscima i samo sam argumentirao cinjenice, nit sam spomenuo sudce,nit mamice nit kurac palacKalach wrote:djiki jel si i ti kisel? niti mi se prepire o tekmi niti diskutira o brojnosti i sl...
toliko od mene uz napomenu da sam mislio da ste ti i benx odrasli, chileta shvaćam jer smo svi bili takvi pa ga malo prcam...
nemoraš mi odgovarati...
što se tiče umaga, šta da ti kažem... šta uopće želiš da ti kažem... jbg ja samo nevjerovatni optimist i euforičan do boli kao što znaš pa ove loše stvari pokušavam staviti na stranu... ali smješne su aluzije na kirbija... raspitaj se po gradu, u klubu, kod igrača pa vidi 'ko se trga i 'ko svoje slobodno vrijeme troši za dobrobit kluba... mislim na njih 12-13 koliko ih ima u upravi... znam točno šta se desilo a to možeš provjeriti i kod mog kuma kome su ostali dužni više od 5 milja eura a ni sam nezna kako će ih vratiti...
2.perodaktilska krila su razlog mom odgovaranju, a jucer niko od vas na 2:0 se nije javljao na telefon
3.ti stvarno nisi normalan isusa mi ?jesu ti hasis kolacici popapali mozak? di pise aluzija na kirbija?spominje se konkretno lopov kraljevic koji ce sve lijepo svaliti na udovicica a ne vjerujem d lik ima muda sto to napraviti bez naredjenja od gore....u globalu zrtveno janje, a umag dobiva minus bodove radi 5100 eura!!!! i ispada iz lige