ja 99% radim popodne do 22 i 30 cca tako da imate i to u vidu.jebiga....Chile wrote:6.6 igraju umag - poreč. vjerovatno u 8, tako da sam odsutan neko vrijeme
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
zbog našeg turnira utakmica je prebačena za 15.5....
predlazem da se pocne u 20.30 u srijedu jer ce falit na startu 1 do 2 igraca (naravno ako roni ne sredi smjenu onda 3)
ako fale 3 igraca prije 22 nema teorije krenut sa turnirom
ako fale 3 igraca prije 22 nema teorije krenut sa turnirom
pokušat ću sredit da u srijedu radim ujutro ili da dobijem slobodan dan ali ništa nemogu obećati.tek ću u utorak popodne znat kako radim u srijedu.
TTurnir srijeda u 19 sati, hvala
Ok, meni paše...
Ok meni ne paše ali ču doč
benx... iliti žrtveno prasebenx wrote:Ok meni ne paše ali ču doč
neznam dali je smješnije, kult o benxu koji forsira djiki da bi si benx pumpao ego ili ovo konstantno kukanje...
uglavnom katastrofenšiš...
istra ti materina!
možda ću kasnit pola sata jer idem do granice potrošit lovu iz nebeske firme u kojoj je benx od legende postao uznik i to sve zbog ronijeve bivše ženske
slažem se...katastofenšiš...Kalach wrote:benx... iliti žrtveno prasebenx wrote:Ok meni ne paše ali ču doč
neznam dali je smješnije, kult o benxu koji forsira djiki da bi si benx pumpao ego ili ovo konstantno kukanje...
uglavnom katastrofenšiš...
e benki, benki...
Pogledao sam raspored pa bi mogli u cetvrtak.Pero je prva tako da oko 22 ce bit tamo
meni ovakav termin odgovara.ustavri to je jedini mogući termin jer u utorak imam godišnjicu braka a u srijedu igraju plavi šampionituntar wrote:Pogledao sam raspored pa bi mogli u cetvrtak.Pero je prva tako da oko 22 ce bit tamo
ok cetvrtak u 20.30 in prima tv
djiki wrote:ok cetvrtak u 20.30 in prima tv
meni ne paše ali ču doć!!
u četvrtak radim do 22 i45 cca tako da sam u 23 u prostoru.što se tiče ronijevih driblinga,moje je mišljenje da smo svi imali veće ili manje kikseve i da mu se i nešto treba tolerirati jer ipak do sada nismo imali veće probleme sa njim.u slučaju da se driblanje sa terminima nastavi,zna se što sljedi.džole satara čeka zapet ko puška.
roni potvrdio
turnir u srijedu u 19.....
ceka se samo potvrda ronija
ceka se samo potvrda ronija
pisem prituzbu na ronija....
prosli tjedan je javio i potvrdio termin 5 do 12, ovaj tjedan u nedelju ga nekako uspio dobiti na fb forumu, i rekao je da ce probati srediti smjenu i da ce mi javiti u ponedeljak, danas je utorak, poslano mu je 4 poruke od mene, 2 od zagija, te jedno 4-5 poziva na koja se ne javlja .....
pripremit cu raspored za igru u 7 i paralelnu tablicu di se registriraju svi njegovi rezovi 3:0, ali mislim da je skroz neodgovoran i da ako ne javi nista treba se izvrsit velika rasprava sa njim, ako ne dodje bez oavijesti predlazem direktni crveni karton (plus je tu pricica koja nije za javnost)
prosli tjedan je javio i potvrdio termin 5 do 12, ovaj tjedan u nedelju ga nekako uspio dobiti na fb forumu, i rekao je da ce probati srediti smjenu i da ce mi javiti u ponedeljak, danas je utorak, poslano mu je 4 poruke od mene, 2 od zagija, te jedno 4-5 poziva na koja se ne javlja .....
pripremit cu raspored za igru u 7 i paralelnu tablicu di se registriraju svi njegovi rezovi 3:0, ali mislim da je skroz neodgovoran i da ako ne javi nista treba se izvrsit velika rasprava sa njim, ako ne dodje bez oavijesti predlazem direktni crveni karton (plus je tu pricica koja nije za javnost)
Pa Roni je mlad, proljeće je, sve cvijeta, sve miriše, sve buja, pa podivljali i njegovi hormoni, curice su odbacile duge rukave i hlače, nose se topići i minjaci ima on pametnije stvari da radi, a ne da se sa nama vucara po ovom ljepom vremenu u atomskom skloništu daleko od ljudi i preplanulih komada... zato samo još jedan u nizudjiki wrote:pisem prituzbu na ronija....
evo keva je opet iz ormara izvukao člansku iskaznicu hho-a i sad će opet biti pravednik medju narodima.ljudi će skandirat velikom mirotvorcu i kandidatu broj 1 za nobelovu nagradu za mir.češkam se po desnom uhu