TERMINI ODIGRAVANJA

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
zagadur

Re: TERMINI ODIGRAVANJA

Post by zagadur » 30 Apr 2009, 23:48

Chile wrote:6.6 igraju umag - poreč. vjerovatno u 8, tako da sam odsutan neko vrijeme :jupiiii
ja 99% radim popodne do 22 i 30 cca tako da imate i to u vidu.jebiga....
Chile

Post by Chile » 01 May 2009, 19:18

zbog našeg turnira utakmica je prebačena za 15.5....
djiki

Post by djiki » 01 May 2009, 20:20

predlazem da se pocne u 20.30 u srijedu jer ce falit na startu 1 do 2 igraca (naravno ako roni ne sredi smjenu onda 3)
ako fale 3 igraca prije 22 nema teorije krenut sa turnirom
zagadur

Post by zagadur » 01 May 2009, 23:42

pokušat ću sredit da u srijedu radim ujutro ili da dobijem slobodan dan ali ništa nemogu obećati.tek ću u utorak popodne znat kako radim u srijedu.
djiki

Post by djiki » 05 May 2009, 10:04

TTurnir srijeda u 19 sati, hvala
reds

Post by reds » 05 May 2009, 14:43

Ok, meni paše...
benx

Post by benx » 05 May 2009, 16:40

Ok meni ne paše ali ču doč
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 05 May 2009, 16:45

benx wrote:Ok meni ne paše ali ču doč
benx... iliti žrtveno prase Image

neznam dali je smješnije, kult o benxu koji forsira djiki da bi si benx pumpao ego ili ovo konstantno kukanje...
uglavnom katastrofenšiš... :-(
istra ti materina!
zagadur

Post by zagadur » 05 May 2009, 23:05

možda ću kasnit pola sata jer idem do granice potrošit lovu iz nebeske firme u kojoj je benx od legende postao uznik i to sve zbog ronijeve bivše ženske :rofl3
reds

Post by reds » 06 May 2009, 10:44

Kalach wrote:
benx wrote:Ok meni ne paše ali ču doč
benx... iliti žrtveno prase Image

neznam dali je smješnije, kult o benxu koji forsira djiki da bi si benx pumpao ego ili ovo konstantno kukanje...
uglavnom katastrofenšiš... :-(
slažem se...katastofenšiš...
e benki, benki... :kres :kres :evotigana
tuntar

Post by tuntar » 08 May 2009, 13:17

Pogledao sam raspored pa bi mogli u cetvrtak.Pero je prva tako da oko 22 ce bit tamo
zagadur

Post by zagadur » 08 May 2009, 14:28

tuntar wrote:Pogledao sam raspored pa bi mogli u cetvrtak.Pero je prva tako da oko 22 ce bit tamo
meni ovakav termin odgovara.ustavri to je jedini mogući termin jer u utorak imam godišnjicu braka a u srijedu igraju plavi šampioni :cool)
djiki

Post by djiki » 08 May 2009, 14:46

ok cetvrtak u 20.30 in prima tv
benx

Post by benx » 08 May 2009, 16:59

djiki wrote:ok cetvrtak u 20.30 in prima tv

meni ne paše ali ču doć!!
zagadur

Post by zagadur » 12 May 2009, 23:58

u četvrtak radim do 22 i45 cca tako da sam u 23 u prostoru.što se tiče ronijevih driblinga,moje je mišljenje da smo svi imali veće ili manje kikseve i da mu se i nešto treba tolerirati jer ipak do sada nismo imali veće probleme sa njim.u slučaju da se driblanje sa terminima nastavi,zna se što sljedi.džole satara čeka zapet ko puška.
djiki

Post by djiki » 13 May 2009, 06:30

roni potvrdio
djiki

Post by djiki » 17 May 2009, 22:34

turnir u srijedu u 19.....
ceka se samo potvrda ronija
djiki

Post by djiki » 19 May 2009, 09:37

pisem prituzbu na ronija....
prosli tjedan je javio i potvrdio termin 5 do 12, ovaj tjedan u nedelju ga nekako uspio dobiti na fb forumu, i rekao je da ce probati srediti smjenu i da ce mi javiti u ponedeljak, danas je utorak, poslano mu je 4 poruke od mene, 2 od zagija, te jedno 4-5 poziva na koja se ne javlja .....
pripremit cu raspored za igru u 7 i paralelnu tablicu di se registriraju svi njegovi rezovi 3:0, ali mislim da je skroz neodgovoran i da ako ne javi nista treba se izvrsit velika rasprava sa njim, ako ne dodje bez oavijesti predlazem direktni crveni karton (plus je tu pricica koja nije za javnost)
reds

Post by reds » 19 May 2009, 10:16

djiki wrote:pisem prituzbu na ronija....
prosli tjedan je javio i potvrdio termin 5 do 12, ovaj tjedan u nedelju ga nekako uspio dobiti na fb forumu, i rekao je da ce probati srediti smjenu i da ce mi javiti u ponedeljak, danas je utorak, poslano mu je 4 poruke od mene, 2 od zagija, te jedno 4-5 poziva na koja se ne javlja .....
pripremit cu raspored za igru u 7 i paralelnu tablicu di se registriraju svi njegovi rezovi 3:0, ali mislim da je skroz neodgovoran i da ako ne javi nista treba se izvrsit velika rasprava sa njim, ako ne dodje bez oavijesti predlazem direktni crveni karton (plus je tu pricica koja nije za javnost)
Pa Roni je mlad, proljeće je, sve cvijeta, sve miriše, sve buja, pa podivljali i njegovi hormoni, curice su odbacile duge rukave i hlače, nose se topići i minjaci ima on pametnije stvari da radi, a ne da se sa nama vucara po ovom ljepom vremenu u atomskom skloništu daleko od ljudi i preplanulih komada... :cool) zato samo još jedan u nizu :zutakarta
zagadur

Post by zagadur » 19 May 2009, 10:27

evo keva je opet iz ormara izvukao člansku iskaznicu hho-a i sad će opet biti pravednik medju narodima.ljudi će skandirat velikom mirotvorcu i kandidatu broj 1 za nobelovu nagradu za mir.češkam se po desnom uhu :DD
Locked