našao sam i jedan hostel u camden town-u ali mislim da bi me ekipa poslala u qratz... ali to bi bilo dramenshish samo ne misle svi kao i ja... onaj hostel čiji sam link stavio je nešto po mjeri svima niti previše jadno a niti preskupo... doručak, odnosno continental breakfast, je u cijeni pa trpajte po đepovima
uostalom blizu smo svega... ručak i večera u sohu kod kineza, izlasci u covent gardenu itd... uglavno nema potrebe za tubom barem 2 dana... znamenitosti isto tako na dohvat ruke odnosno na max 45 min hoda... subotu i nedjelju predlažem neki premiership dvoboj a ja se nadam da ću taman ubost nešto kao cristal pallace vs lufc
cijene karata za tekme pogledajte na netu... ali recimo za millwall su karte bile oko 15 funti, fulham oko 25-30, nešto malo više za west ham itd... vjerujte mi isplati se...
ako se nekome ide sjevernije na kakav derbi tipa liverpool, manu, leeds trebalo bi čim izađe raspored za sl sezonu kupiti povratne karte za vlakove... znam da smo lani gledali i bilo je smješnih tarifa tipo 2-3 funte povratna karta do manchestera... opet ponavljam, treba unaprijet rezervirati da ne popušimo...