krivo kalach,brat milas nije htio sa chiletom.i za to mu skidam kapuKalach wrote:pa chile nije htio milasa jer je kao slab... a pokazao se u paru sa kevom gdje je par sati tražio pobjedu i dočekao u već opjevanim uvjetima...
Turnir Pasquetta 2008.
buahahahaha dobra.....benx wrote:Skidam mu kapu jer nije htio igrati turnir ako ja ne dodjemzagadur wrote:krivo kalach,brat milas nije htio sa chiletom.i za to mu skidam kapuKalach wrote:pa chile nije htio milasa jer je kao slab... a pokazao se u paru sa kevom gdje je par sati tražio pobjedu i dočekao u već opjevanim uvjetima...
zvao me milas reko je da nece igrati ako ja ne igram ali ja sam mu reko da mora igrati da ne bude glup (moš mislit hahahaha)
Re: Turnir Pasquetta 2008.
došlo je vrijeme najava za pasquettu 2009....
nadam se da će se u ovo vrijeme blagostanja i ekonomske krize pronaći ponešto vremena za druženja poput onog na 20g histra... očekujemo djikijeve performanse;)
nadam se da će se u ovo vrijeme blagostanja i ekonomske krize pronaći ponešto vremena za druženja poput onog na 20g histra... očekujemo djikijeve performanse;)
istra ti materina!
pasquetta a quattro ili a vise...ne zaboravi uzeti multitap ko zadnji put
e djiki djiki sad se natrpavaš za pasquettu a kad te prijatelj zove na prvomajski piknik onda se razbacuješ izjavama tipa:nebi mu išao u zg ni za išta na svijetu .teško ti je guzicu dignut sa kaučadjiki wrote:pasquetta a quattro ili a vise...ne zaboravi uzeti multitap ko zadnji put
kako ne... pa djiki je rezervirao mjesto u rezidenciji kalachevih... čak je potvrdio bračni krevet jer se nada da bi benx mogao izmigoljiti sa posla... ionako mu ne treba puno... daš mu pola litre lovranskog i djiki ponovo jaše... sa cvikama i šalom preko ustiju...
istra ti materina!
on bi se digao sa kauča jedino da mu benx i martin gale stave lizalicu u usta
za 1.maj djiki kuha grah doma, u zege ne odlazim, pasquetta je simpa tradicija koju valja odrzavati
evo ovako... ako se drug benx udostoji podignuti razine svoje igre za 2% garantiram osvajanje pasquette... nadam se da će se od ove godine pojaviti i kakav miniderbi jer postaje monotono kad smo benx i ja glavni likovi... i tako godinama...
istra ti materina!
glavno je da se ti kalach lijepo napiješ a mi ostali da uživamo u cjelodnevnim sketchevima
kalach zaleti ze do sophosa u zegeu vidit dali imaju multitap
evo i nagrada koje rješava điki sa dobicima na kladari...
3. nagrada
2. nagrada
1. nagrada
hvala ti djiki...
3. nagrada
2. nagrada
1. nagrada
hvala ti djiki...
istra ti materina!
nakon svog sprdavanja mogu ti samo dva bananka kupit
dobro jutro djiki i ostali redikuli...
osim što je benx zadužen za jaja oko pasquette, chile za boce, mladi luk i sol i ti za već spomenute nagrade ima li kakvih novosti?
osim što je benx zadužen za jaja oko pasquette, chile za boce, mladi luk i sol i ti za već spomenute nagrade ima li kakvih novosti?
istra ti materina!
djiki bojkotira pasquettu
ako ce bit prisutni benx i zagi sa rjesenim njihovim pizdarijama, i benx povuce odluku u afektu cu igrat, ako ne cu doc donijet par boca reye pozdravit se i ici dalje
bezveze mene i benxa mješaš u to.btw.ja nemam nikakvih problema sa benxom