TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
Apeliram redsa i chileta da je transfer market otvoren do utorka u 23.59, kao i zagadura da potvrdi samo jedan transfer ili ce jos sta mjenjat
ima ps2 u prostoru treba donjet mc, tako da bi bilo dobro dase zagadur i chile dogovore i naprave draft....
ima ps2 u prostoru treba donjet mc, tako da bi bilo dobro dase zagadur i chile dogovore i naprave draft....
ne kužim šta si htio reći?dogovorimo oko čega?djiki wrote:dase zagadur i chile dogovore i naprave draft....
dole je play od histrica uzmite tvoj mc posto cile nema masterligu snimljenu pa mozete oba izdraftat
ne dolazi u obzir.on je tvoj sionovac i štičenikl.ijepo digni šupak sa stolice i odnesi mu svoj mc ili ga zovi kod sebe draftatdjiki wrote:dole je play od histrica uzmite tvoj mc posto cile nema masterligu snimljenu pa mozete oba izdraftat
zagadur wrote:ne dolazi u obzir.on je tvoj sionovac i štičenikl.ijepo digni šupak sa stolice i odnesi mu svoj mc ili ga zovi kod sebe draftatdjiki wrote:dole je play od histrica uzmite tvoj mc posto cile nema masterligu snimljenu pa mozete oba izdraftat
koliko ja znadem ni ti nemas trenutno ps2, a on ima ps2 a ti mc....dobro sinovac ce draftat kod mene nije bed....
turnir u utorak,18 h cca u prostoru.
utorak 18 sati (NAGLAŠAVAM NE MISLIO SAM 18.30,18.20,18.kurcepalci)
hvala
hvala
ovaj put ću zapamtiti
OK! Điksone...djiki wrote:utorak 18 sati (NAGLAŠAVAM NE MISLIO SAM 18.30,18.20,18.kurcepalci)
hvala
drugi tjedan najvjerojatnije ništa od igranja play, još ću definitivno potvrditi do nedjelje . od 30.3 do 7.4 sam na godišnjem i neću biti u umagu.
Nadam se da će Zagi poludit i izvadit sataru iz Hotela Istrepero08 wrote:drugi tjedan najvjerojatnije ništa od igranja play, još ću definitivno potvrditi do nedjelje . od 30.3 do 7.4 sam na godišnjem i neću biti u umagu.
treba čestitat bankoviću što mjesec dana prije najvljuje izostanak.
evo te zajebobenx wrote:Nadam se da će Zagi poludit i izvadit sataru iz Hotela Istrepero08 wrote:drugi tjedan najvjerojatnije ništa od igranja play, još ću definitivno potvrditi do nedjelje . od 30.3 do 7.4 sam na godišnjem i neću biti u umagu.
e benki,benki
0,0 me zajebo, očekivao sam kontru puno sam naučio od kad si proširio ligu, spreman sam na sve pile, naopako mogu ti donest kovertu šta če slijedeće Zagi reč, on je pročitana ofucana knjiga koju si ti izvadio sa tavana koju je Kandida pobrisaladjiki wrote:evo te zajebobenx wrote:Nadam se da će Zagi poludit i izvadit sataru iz Hotela Istrepero08 wrote:drugi tjedan najvjerojatnije ništa od igranja play, još ću definitivno potvrditi do nedjelje . od 30.3 do 7.4 sam na godišnjem i neću biti u umagu.
e benki,benki
Istraturist je uzeo planet u zakup pa možeš tamo peč šiš ćevape i plesat
sve za dobru lovu i manču
http://www.youtube.com/watch?v=ugvM9R3v ... bloger.hr/benx wrote:Istraturist je uzeo planet u zakup pa možeš tamo peč šiš ćevape i plesat
Evo ga jedan iz Paoglavičinog kvarta iz Bombaya Indija igra cricket inače
ce bit sta ovaj tjedan, ja petak idem u boduliju
rekao je povjerenik lige sir banković da će danas javit.