Umag Calling 2009A
Re: Umag Calling 2008B
1.komentar na derbi:
penal čist ko suza,navijači hajduka nisu krivi za odgodu početka utakmice,ono što su navijači zapalili su prskalice,vejić nije imao baklju u ruci na kraju utakmice nego titovu štafetu.udine udine i jedva čekam izbore da opet glasam za dvocjevku
penal čist ko suza,navijači hajduka nisu krivi za odgodu početka utakmice,ono što su navijači zapalili su prskalice,vejić nije imao baklju u ruci na kraju utakmice nego titovu štafetu.udine udine i jedva čekam izbore da opet glasam za dvocjevku
Kakav Vejić nego Rosso Giovani je imao bakljudjiki wrote:1.komentar na derbi:
ti djiki ideš iz fijaska u fijasko.polako pročitaj bez da ti se tresu ruke ovaj moj post.to je bilo namjeneno onima koji su se na ovom forumu zgražavali na 20 baklji u udinama i na prekid od 10 min a dva prekida od ukupno 25 min i 150 baklji opisivali su veličanstvenom atmosferom.ali evo nastavi sa nebulozama po forumu tu si najjači i samo tu možeš nekog napadatdjiki wrote:1.komentar na derbi:
prika medaljon meni zvuci ponizavajuce, a i izjednacavanje bacanja baklja u teren u udinama i atmosferu na poljudu je u najmanju ruku nekorektnozagadur wrote:ti djiki ideš iz fijaska u fijasko.polako pročitaj bez da ti se tresu ruke ovaj moj post.to je bilo namjeneno onima koji su se na ovom forumu zgražavali na 20 baklji u udinama i na prekid od 10 min a dva prekida od ukupno 25 min i 150 baklji opisivali su veličanstvenom atmosferom.ali evo nastavi sa nebulozama po forumu tu si najjači i samo tu možeš nekog napadatdjiki wrote:1.komentar na derbi:
djiki zaštopat ćeš forum... sve topice zatvaraš, mogu samo reći da se stinger može sakriti pored tebe 

istra ti materina!
samo spominji njegovo ime uzaludno da nebi bilo berbe usiju, imas brzzinu ali oni ima kile i pesnicu kao ivan skoro
krivo... mislio sam da šaljem u p.m.... glede yuforum.net... jako dobro, dao si mi posla
već sam zabrijao na last.fm a sad će tek biti belaja...

već sam zabrijao na last.fm a sad će tek biti belaja...
istra ti materina!

Vremeplov naš penžioner u akciji protiv Levskog
evo ga, Kuret sa svojim izjavama upravo dokazuje mentalito di jugo o kojem sam pricao
"Hajduk je predvodnik svega dobroga u HNL, a Hajduk je visoko podignuo ljestvicu, Dinamo to ne moze pratiti, bolje da prionu treninzima jer ce prvenstvo postat nezanimljivo, a derbi nece biti interesantan"
http://jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak ... ,153606.jl
a Hajduk vodi 2 boda
dobili jednu tekmu i sad se uzojogunise svi, od kluba do navijača...

"Hajduk je predvodnik svega dobroga u HNL, a Hajduk je visoko podignuo ljestvicu, Dinamo to ne moze pratiti, bolje da prionu treninzima jer ce prvenstvo postat nezanimljivo, a derbi nece biti interesantan"
http://jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak ... ,153606.jl
a Hajduk vodi 2 boda

dobili jednu tekmu i sad se uzojogunise svi, od kluba do navijača...
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
Pokušaj Chopko napisat 1 post a da ne koristiš
i/ili
Samo malo truda, uspit ćeš!

Jedne godine bio ja šef u Maestralu, bila jedna strašna *beep* i ja sam je tio *beep*
pokušajte vas dvojica otvoriti neki vaš topik umjesto da trčite jedan za drugim po forumu...
da vas podsjetim, ovo je umag calling 2008 B

istra ti materina!
Nema potrebe, jednostavno si čovjek ponekad ne može pomoć. Mene nećeš ovdje više vidit....
Jedne godine bio ja šef u Maestralu, bila jedna strašna *beep* i ja sam je tio *beep*
Ovaj munjoz zna riječi kako idu u pijesmi bolje od ove glupače!!

ček, mozes li mi objasnit zasto to ne bi koristio?Wallace wrote:Pokušaj Chopko napisat 1 post a da ne koristiši/ili
![]()

pa nisam ja tvoj drug maccro da trazim okolo neke posebne smajlice, koristim ove koji simboliziraju smijeh, a upravo to i radim zadnja 2 dana, vristim od smijeha

i da, jedem i kokice usput

Pa zašto kume napadaš ove ljude, pa svakom je dozvoljeno da piše na ovom topicu...Kalach wrote:pokušajte vas dvojica otvoriti neki vaš topik umjesto da trčite jedan za drugim po forumu...

pogotovo chopenšeš.CHOPA UNO DI NOI 

ćiro je kralj... pročitajte molim vas interview... prestrašno...
http://www.bhdani.com/arhiva/206/t20612.shtml
http://www.bhdani.com/arhiva/206/t20612.shtml
istra ti materina!
ajduku 200.000kn i utakmica bez gledatelja
prvi glas razuma
a sad se vracamo na staro, sad ce opet dalmacija o svim mogucima teorijama zavjera
moram reci da ghustam, posebice nakon onog kuretova govora ujutro
prvi glas razuma
a sad se vracamo na staro, sad ce opet dalmacija o svim mogucima teorijama zavjera

moram reci da ghustam, posebice nakon onog kuretova govora ujutro