Ja sam već tri puta nosio pa znam najbolje kako se to radi drugi to nebi znalizagadur wrote:đe je drugi tv?ako je kod janeza treba netko ići po njega.
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
pa ako je kod janeza onda će ga janez i donestizagadur wrote:đe je drugi tv?ako je kod janeza treba netko ići po njega.
janez dolazi tek oko 22 i 30
molio bih tuntara i bankovića da potvrde termin za sljedeći tjedan.znam da se nešto pričalo ali memory card mi nije sejvao info
Ja neču moči linijski sam sudac na utakmici Vinogradar Slavonac, u srijedu ili četvrtak Ja crni i Matijevićzagadur wrote:molio bih tuntara i bankovića da potvrde termin za sljedeći tjedan.znam da se nešto pričalo ali memory card mi nije sejvao info
a djiki delegat sa laptopombenx wrote:Ja neču moči linijski sam sudac na utakmici Vinogradar Slavonac, u srijedu ili četvrtak Ja crni i Matijevićzagadur wrote:molio bih tuntara i bankovića da potvrde termin za sljedeći tjedan.znam da se nešto pričalo ali memory card mi nije sejvao info
molio bih sve igrace kojinisu finisirali transfere da to naprave najkasnije do utorka, posto u sri i cet se igra...takodjer bi bilo lijepo vidit dali bi se igralo dva dana u nizu ili samo jedan hvala
Kako to dva dana u nizu?!?djiki wrote:molio bih sve igrace kojinisu finisirali transfere da to naprave najkasnije do utorka, posto u sri i cet se igra...takodjer bi bilo lijepo vidit dali bi se igralo dva dana u nizu ili samo jedan hvala
Pusti da se igra jednom tjedno! Veča je i paljevina kad se igra rijeđe!
tako se reds može duže nadati naslovu, a ne da mu u dva dana ode naslovreds wrote:Kako to dva dana u nizu?!?djiki wrote:molio bih sve igrace kojinisu finisirali transfere da to naprave najkasnije do utorka, posto u sri i cet se igra...takodjer bi bilo lijepo vidit dali bi se igralo dva dana u nizu ili samo jedan hvala
pitam iz razloga sto preskacemo tjedne radi toga....reds wrote:Kako to dva dana u nizu?!?djiki wrote:molio bih sve igrace kojinisu finisirali transfere da to naprave najkasnije do utorka, posto u sri i cet se igra...takodjer bi bilo lijepo vidit dali bi se igralo dva dana u nizu ili samo jedan hvala
turnir u srijedu ili četvrtak u 18h u prostoru.nek odluku donese većina koji dan .benx i pero rekli da im je svejedno i meni takodjer svejedno.
turnir u srijedu u 18 h,special event-benxovo predavanje na temu hnl-a
Nisam ja nikavo predavanje najavio a niti sam ti dozvolio da mi pokvariš derby sa tvojom demagogijom, i dalje stojim da nam kvaliteta nije na visini ali atmosfera je bila veličanstvena, Calelo ce mislit da igraju Indepediente Dinamo predavanje bi volio da ti držit jer tebi to ide najbolje od svihzagadur wrote:turnir u srijedu u 18 h,special event-benxovo predavanje na temu hnl-a
djiki prestani pisat pod benxovim nickom
daj prestani se palit i budi covjek pa se javi za kafu kad te zovem a ne bit nabrijan na tovarcice....zagadur wrote:djiki prestani pisat pod benxovim nickom
z6ovi benxa i pitaj ga dali je napisao taj post
kad se igra ?
valjda u srijedu u 18
lijepo ti piše dva-tri posta iznad tvog,turnir u srijedu u 18 satipero08 wrote:kad se igra ?
to si ti napisao i niko potvrdio. vidiš da i djiki nezna. znači to je definitivno. sri 18 u prostoru.
da.definitivno u srijedu 18h u prostoru