BENKI'S TIPS
Re: BENKI'S TIPS
evo benx opet zove i kaze da ga je zvao ivan donald maric i da je reko da se igra 2 na mladost u becu-srednjeeuropska liga
bec-mladost 2 5.45
bec-mladost 2 5.45
koliko god izgledalo ludo mladost drzi 1:1, ajmo mladost.....ako prodje benki pocet cu ti placat dojave putem western uniona jebes mi sve
btw mladost ima najboljeg tehnicara u mladjim kategorijama u svijetu neki mali rus od 17 godina....
btw mladost ima najboljeg tehnicara u mladjim kategorijama u svijetu neki mali rus od 17 godina....
jučer me cavese (1-1) sjebe za 715kn a na drugom argentinci u20 (2-2) za 576kn
benx je redikul kako moze mislit da ce mladost nekog dobit u europi nek se fuka sa svojim ivanom donaldom maricem
inker - hit gorica x
skor 31/61
skor 31/61
iskreno, bilo bi ti bolje da se ostaviš kladionice... bolje za tebe, lea i odabranicu svog srca...
nastavi tamo gdje si stao sa krčkim jajima...
nastavi tamo gdje si stao sa krčkim jajima...
istra ti materina!
aj sad sam bar vratio parebenx wrote:inker - hit gorica x
skor 30/60
Men' daj pivu,a pičkan sok sa čudo mraza i srkalcon!
sedan troyes 1 banak
skor 32/62
skor 32/62
tako je čaletata wrote:Evo jedan fix: Fiorentina - Napoli 1
Slažem se!!!!!!tata wrote:Evo jedan fix: Fiorentina - Napoli 1
danas benx kralj mi salje poruku:baherin igra bez kljucnih igraca, a japan je nabrijan sa nakamurom i kazijošijem miurom moglo bi ispat 2...
al nema veze evo tipa koji bi trebo proci:
gent genk 1 (ulozeno 700 kn)
skor 33/64
al nema veze evo tipa koji bi trebo proci:
gent genk 1 (ulozeno 700 kn)
skor 33/64
Fiorentina Napoli X ili 1-1
Peh zamalo!benx wrote:Fiorentina Napoli X ili 1-1
benwin i dikislav toplo vam preporučam da slušate NAŠEG čovjeka i bit će http://www.youtube.com/watch?v=WCkOmcIl ... re=related
DOBRO ČOVIK GOVORI
DOBRO ČOVIK GOVORI
A nije baš glatko.....tata wrote:Fix prošalo glatko...
- tata
- Čovjek koji je otkrio LeBrona i Akognona ter izmislio i otkrio Lahma, Bakambua i Dzyubu
- PSN: Tata_13
Ma znam nego malo jebem Kalachabenx wrote:A nije baš glatko.....tata wrote:Fix prošalo glatko...
Ja sam IDIOT. Rinse and repeat.
zasluženo... šteta što se gianello ozljedio pa je morao braniti 17-o godišnji sepe...
nakon dugo vremena moram konstatirati da napoli nije pokraden kao što je to bilo protiv genoe, milana i rome...
nakon dugo vremena moram konstatirati da napoli nije pokraden kao što je to bilo protiv genoe, milana i rome...
istra ti materina!
Bez obzira na to igramo loše po mojem mišljenju!!!!Kalach wrote:zasluženo... šteta što se gianello ozljedio pa je morao braniti 17-o godišnji sepe...