TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
molio bih dogovor za termin di mogu vise manje svi doci drugi tjedan na sat dva u lokal za zavjere na sastanak glede prostora, nakon sto cemo imati druzenje u ponedeljak ja i zagadursa sa matom
ja sam od utorka do subote u molvama a u nedjelju počinjem radit. .dolazi vam kaiser pa će me on dostojno zamjenitdjiki wrote:molio bih dogovor za termin di mogu vise manje svi doci drugi tjedan na sat dva u lokal za zavjere na sastanak glede prostora, nakon sto cemo imati druzenje u ponedeljak ja i zagadursa sa matom
Od 14.01.2008. pa do 27.01.2008. sam na putu tako da ne računajte na mene, ako bude ranije javit ču na vrijeme!!!
reci da ides po evro dnevnice
jel imamo termin prije sezone bordanja i velesajmovanja?srijeda 07.01 ili četvrtak 08.01?
oko 4.1. ce se znati
ja sljedeći tjedan vjerovatno popodnevna smjena do 22 i 30 pa nek se i o tome vodi računa.hvala
pocet ce se malo kasnije i ti ces nadoknadit prvi dio prvenstva je tako da nije bed...molio bih da obznanis draft...
ja sam prvi obznanio draft u topicu transferi šuškanja dana 18.12.2008.evo i ponovit ću ih out.gallas,wilhemsson i maniche.in:gamberini,j.zanetti i "long john" heitinga.još mi ostaje višak od 130 sajammarakadjiki wrote:pocet ce se malo kasnije i ti ces nadoknadit prvi dio prvenstva je tako da nije bed...molio bih da obznanis draft...
oprosti....
Po obicaju Mulina,Pero i ja cemo saznat tek oko 5-6.1 kad cemo bit slobodni!!Jebiga,to je tako kod nas,žao mi je.
Ja te Tuntaru potpuno razumijem ali da ja to djikiju kažem da ču znat 5 ili 6, ili Vanji koji bi rekao odmah benx mustra!!!!tuntar wrote:Po obicaju Mulina,Pero i ja cemo saznat tek oko 5-6.1 kad cemo bit slobodni!!Jebiga,to je tako kod nas,žao mi je.
tuntar i bankovic su zasticeni kod djikija ko koale benki
potvrdjujem da sam sljedeći tjedan popodnevna smjena,znači radim do 22 i 30-23 cca.jebiga.....
mene brine sutnja kazinasa...igrat cese u krizinama tako da bi mogli oko 8 ipo poceti
Sutimo jer neznamo kad imamo slobodne dane!Cim stavi van raspored javit cu ti!Nadam se sutra(danas).
zašto se igra u tuntaropoliju?djiki wrote:igrat cese u krizinama
dali treba i čudnovatih biljka ??? pitanje za benxa
termin u sri ili cet u 20.30, ne prije jer jedan ili dva igraca rade tako da ce biti klizno....
sto cemo s mezom?
sto cemo s mezom?