Umag Calling 2008B

Kupovi, lige, turniri, prostori, napuštanja lige, bolje od big bradra, zabava za mase, sapunice bez kraja i konca... ukratko teškim sranjem zaslužen počasni forum!
Locked
Chile

Re: Umag Calling 2008B

Post by Chile » 11 Dec 2008, 15:49

komentar na kraju " ovo ni jedan od srba nije doživio" :-D :rofl3
zagadur

Post by zagadur » 12 Dec 2008, 00:48

Image

nova zvijeda je rodjena :klap
golaso benkiju u 93 minuti više vrijedi od pustih titula :klanjam :klanjam
Last edited by zagadur on 12 Dec 2008, 00:54, edited 1 time in total.
Chile

Post by Chile » 12 Dec 2008, 00:50

Image

po meni je leo nova zvijezda
djiki

Post by djiki » 12 Dec 2008, 11:54

Chile wrote:Image

po meni je leo nova zvijezda

krvi ti iss'oe preduhitrio me :rofl3
turnir odigfran u super izracju, 4 ekipe se bore za titulu, 3 za fenjer, djiki guzicar, benx pajac....
pero nervozan jer nije bilo
Image
cestitke peri na herojskom otporu u polufinalu kupa.
poslije turnira su tajne sluzbe neko vrijeme pratile i nadzirale gdje sir pero zuri nakon turnira :cool)
+ takodjer za zagi jugend
reds 36, ipswich 35, everton 33, tottenham 31,nottingham 25, pajac united 19, aston villa 17, fonjifield 15
kuo notingham:ipswich 2:0, livrpool:aston villa 2:1 produzetak
djiki

Post by djiki » 12 Dec 2008, 12:02

Ukratko o aferi pazin i tompson iz prve ruke bez spekulacija:
koncert otkazan, gradske vlasti prije bacanje bonbe su odbile mogucnost odrzavanja istog, vjerojatno sva sretne da su nasle kako ga sprijecit.Naime bocaliste je u zakupu pojedinca koji je dozvolio koristenje istoga za potrebe koncerta, medjutim na temelju proracuna koliko ce biti ljudi gradska vlast stopira izdavanje dozvole posto (objektivno opravdano) bocaliste ne sadrzava minimalne sigurnosne uvjete (sos izlazi i obicni) za toliku masu ljudi, za koju nije ni namjenjen na kraju . Naravno onda se nadje prosjecni primat Rvata koji ogorcen time ide raditi dodatne izlaze na bocarskom domu revoltiran sto njegov omiljeni pjevac ne moze nastupiti i naravno napravi stetu takvog oblika - da je em sve slusatelje tompsona (racunam i sebe) ocrnio i prikazao ih ko debile i idiote sa naoruzanjem doma vecim nego sto je u vojarni dracevac , a i samom pjevacu....Rezime tompson nece zbog ovoga nikad nastupiti u istri, mozda na nekoj povratnickoj turneji za 30 godina, i postat ce kontroverzniji od alice coopera i ozzy osburnea skupa bez da se pomakne sa fotelje doma svog dok ovi kurci su morali raditi kerefeke po bini da se pise o njima....
sto se tice d.l. jebem ja mater ovom usranom gradu, toliko me ta pricica uznemirila da nisam mogao spavati nocas, jutros zvao m. i reko mi je da su to pizdarije i da NISTA hvala dragom Bogu s nije desilo....
djiki

Post by djiki » 12 Dec 2008, 12:35

za moje prike reds,piersilvija i zagadura(on naravno ce jedini citat iako nema nista s tim)
http://ladronja.org
reds

Post by reds » 15 Dec 2008, 11:07

To je taj golasssso de bresano o kojem smo jučer govorili... :klap :klanjam2
Kalach
Traži ga Real Madrid
Traži ga Real Madrid

Post by Kalach » 15 Dec 2008, 11:20

nije to bresano nego bresan... kad je miljuš napucavao kante za smeće po trstu... onda se kladilo u trstu...
istra ti materina!
reds

Post by reds » 15 Dec 2008, 11:35

Kalach wrote:nije to bresano nego bresan... kad je miljuš napucavao kante za smeće po trstu... onda se kladilo u trstu...
Znam da je bresan, krivo napisao...o tome smo jučer i razgovarali u prostoriji, čiletu sam pričao o tome, jer sam bio i sam sudionik tog događaja... :kokice
djiki

Post by djiki » 15 Dec 2008, 11:50

zagadur

Post by zagadur » 15 Dec 2008, 11:57

djiki wrote:stranica obnovljena
http://www.pes-umag.issland.com
djiki,čestitam ti na dosljednosti i hrabrosti.sve si napisao korektno i konkretno :hatsoff
p.s. što se tiče kuhanja pašte zaboravio si napomenut bankovićevu izjavu da se nikad nije kuhala pašta i da su to samo izmišljotine :potstir
benx

Post by benx » 15 Dec 2008, 13:01

Jednog dana čemo opet obnovit ligu neče ostati na ovom, kad se vrati kalach jebat čemo Vam kevu!!!!!!!!
benx

Post by benx » 15 Dec 2008, 16:44

Preduhitrio si me baš sam ja to htio stavit da se sjetim mpg djojstika FLO što je misteriozno nestao!!!
Chile

Post by Chile » 15 Dec 2008, 22:41

Chile

Post by Chile » 16 Dec 2008, 01:09

Domoghoi prinze de Narentani - knez Neretvana :-D
zagadur

Post by zagadur » 16 Dec 2008, 01:20

Chile wrote:Domoghoi prinze de Narentani - knez Neretvana :-D
chile ostavi se opijata :cool)