TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
reko sam da 18. može!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
p.s. hvala na đojstiku i 20 kuna
p.s. hvala na đojstiku i 20 kuna
ok cetvrtak 18. u 18 sati
Ja ako ne budem se mogao mjenjat najkasnije u 22 i 30 sam tamodjiki wrote:ok cetvrtak 18. u 18 sati
cemo kasnije ona poceti ne prije 20:30 onda....
iako mozda i srijedu budemo mogli koliko sam svatio
Ja ču sutra pitat ali neznam šta pitat u srijedu radi Davor a u četvrtak Edy Vivida i sad mi reci koga da pitam daj mi savjet ....................djiki wrote:cemo kasnije ona poceti ne prije 20:30 onda....
veceras ce valjda chile znati
edi vivoda je kralj
?zagadur wrote:edi vivoda je kralj
to je onaj kućni majstor šta ga zovu jetty ili big foot.čovjek ima 2 m,140 kg i broj cipele 49.btw. nemože nikako nabavit toliko velike rukavice za svoju rukudjiki wrote:?zagadur wrote:edi vivoda je kralj
i sto je s njim?
on je ima kontra smjenu sa benkijem,pročitaj benkijev zadnji post
evo djikavci moji u srijedu idem po pravdu kod vidovića a navečer po prvenstvo!!!
PRAVDA ZA CHILETA
PRAVDA ZA CHILETA
srijeda 18 casi onda, a za transp ne brini
očekujem vas u srijedu u 8.45 kod vidovića s trasparentima i bakljama
http://www.youtube.com/watch?v=rmg4IYV7 ... re=related
evo jedna dobra taljanska ultras grupa.dobra mjuza ali šteta što su taljanski istrijani tj.iredenta.
lijepa pjesma za ovu prigodu
evo jedna dobra taljanska ultras grupa.dobra mjuza ali šteta što su taljanski istrijani tj.iredenta.
lijepa pjesma za ovu prigodu
sve ti to djabe kad chile ne zna talijanski....
mah chile ce odsada biti najredovitiji i najnabrijaniji clan lige posto kad popi difidu jedine izlete koje ce imati ce biti sa mnom i benkijem na kavicu kod miline
mah chile ce odsada biti najredovitiji i najnabrijaniji clan lige posto kad popi difidu jedine izlete koje ce imati ce biti sa mnom i benkijem na kavicu kod miline
idem u croatinom dresu na suđenje. ako kojim slučajem dobim zabranu (a neću) onda ću ići na gostavanja rk umaga!djiki wrote:sve ti to djabe kad chile ne zna talijanski....
ako dođe do nepravde nadam se da će i meni ovako pjevati ali ne delije http://www.youtube.com/watch?v=qkP0QUyjBfQ
http://www.youtube.com/watch?v=JW1e5f9R ... re=related
evo ovu pjesmu posvećujem našim antifašistima djikanu i djagiju
evo ovu pjesmu posvećujem našim antifašistima djikanu i djagiju
Bez jednog ćeš ostat, pa ti sad biraj...Chile wrote:evo djikavci moji u srijedu idem po pravdu kod vidovića a navečer po prvenstvo!!!
PRAVDA ZA CHILETA
čini mi se da će ostat i bez obje stvari