derbi je u utorak u 19 u staroj dvoraniChile wrote:djiki wrote:Veceras ce se znati dali cet ili sri.....
za sri je problem jer bi neki isli na rukomet pa se nebi prije 11 moglo poceti
a i benx ima objektivnih problema pa cemo vidit kako ce se razvit situacija sa njim
TERMINI ODIGRAVANJA
Re: TERMINI ODIGRAVANJA
šta se čeka sa terminom 2/3 prvenstva?
cetrtek ob 18 ur
može 3. dio prvenstva 17. ili 18. ja i tuntar smo slobodni
cekamo da se veliki vodja oglasi kad moze
p.s.evo se javio fedmarshal reko je da ce se oglasiti uskoro iz bundestaga
p.s.evo se javio fedmarshal reko je da ce se oglasiti uskoro iz bundestaga
Pošto kasinasima pada slobodno možda da bacimo turnir u srijedu 17.12.2008.
Šta niko neide na gostovanje RK Umaga u zg. protiv medveščaka 17.?benx wrote:Pošto kasinasima pada slobodno možda da bacimo turnir u srijedu 17.12.2008.
evo benx je rekao da ima 1% šanse da dođe u zagreb, danas ću ga još malo cimati pa će narasti na 2%... bojim se da u 6 dana neću stići preko 9-10%
koliko je tebi to sprdnja bilo bi fora da se zaletite jednim autom... evo ja spremam janjetinu i kuhano vino pa vidi... taman nakon posla...
koliko je tebi to sprdnja bilo bi fora da se zaletite jednim autom... evo ja spremam janjetinu i kuhano vino pa vidi... taman nakon posla...
istra ti materina!
Ja neidem ali znam ko ide 99% (Zagi i Djikson)!!!reds wrote:Šta niko neide na gostovanje RK Umaga u zg. protiv medveščaka 17.?benx wrote:Pošto kasinasima pada slobodno možda da bacimo turnir u srijedu 17.12.2008.
molio bih odgovorne da se izjasne o terminu odigravanja,17 ili 18?
Ja mogu 17 ne mogu 18!zagadur wrote:molio bih odgovorne da se izjasne o terminu odigravanja,17 ili 18?
e benki benki,zarazio sam tebenx wrote:Ja mogu 17 ne mogu 18!zagadur wrote:molio bih odgovorne da se izjasne o terminu odigravanja,17 ili 18?
cekamo asto ce reci sudac vidovic da bi mogli potvrdit termin
moli se g.chile da potvrdi ili otkaze termin do najkasnije sutra (utorak) u 12 a.m. U slucaju sutnje ili odgovora neznam turnir ce se odgoditi za poslije nove godine....
molio bih da se izjasnis posto nije u redu da drzis 7-ero ljudi u neizvjesnosti....HVALA
molio bih da se izjasnis posto nije u redu da drzis 7-ero ljudi u neizvjesnosti....HVALA
Ja dolazim kad god... da vam punim mreže jazoni jedni...
Ajde čile javi se!
Ajde čile javi se!
liga je trenutno na golom otoku tj.liga je taoc
Chile leti zrakoplovom u UN da posudi šolde za Medvešćak
zrakoplov je ryan air za 1 cent pa neće morat na štop, na povratku vikend u madridu
e benki benki
e benki benki
dajte ceka se ozbiljan odgovor a vi se sprdajete