šta je dobio grupu? kak se zove?djiki wrote:
konacno je covjek dobio na fb svoj zasluzeni prostor
Umag Calling 2008B
Re: Umag Calling 2008B
jučer na rukometu zagi je imao provalu godine!!
par minuta prije kraja sitaucija je bila dramatična, trener zove time out i na semaforu se počne odbrojavati minuta a zagi skoči na ogradu i počne se derati "zaustavi vrijeme!!!"
par minuta prije kraja sitaucija je bila dramatična, trener zove time out i na semaforu se počne odbrojavati minuta a zagi skoči na ogradu i počne se derati "zaustavi vrijeme!!!"
istina,veliki lapsus ali bio sam fasciniran novim bubnjevima histra .sorry chile.jebiga,možda djiki neće pročitat ovaj postChile wrote:jučer na rukometu zagi je imao provalu godine!!
zagi ti si najveći kreten na ovom svijetu!!! jadan si
a šta je sad?kad treba zagija sprdavat onda je sve ok?šta je chile,neznaš primit odgovor na provokaciju?
ja znam primiti šalu na svoj račun ali ti očito neznaš. ja sam samo reko šta je bilo a ovo je nešto više od same provokacije
a koje su marke hohner ti bubnjevi?
Ma možda je htio da zaustave vrijeme za time out da imaju više vremena za dogovor ne bi on to napravio on je vrsni poznavatelj sporta!!! e Zagi Zagi!!!Chile wrote:jučer na rukometu zagi je imao provalu godine!!
benki kakva ti je ovo hippi faza sa frizurom?
tad su još bile dojč marke pa se nije štedilo na frizeru.
ma boli te kita koje su marke.glavno je da histri imaju nove bubnjeve,zar ne djiki?djiki wrote:a koje su marke hohner ti bubnjevi?
ajmo koeficijenti za četvrtak.zadnji put se nismo baš proslavili za prognozama.
chile-1.60
djiki-3
keva i tuntar-5
zagadur-7.5
benx -15
fonji-25
pero-blokirano
chile-1.60
djiki-3
keva i tuntar-5
zagadur-7.5
benx -15
fonji-25
pero-blokirano
Matyewkow je najbolji prognozer
Chile iz 1 u 1 2,5 inače 1,55
Mislav matijević zvan Bukmejker 3,2
Tuntar 3,9
Vanja 4,2
Benx 20(zbog Friedela 200)
Zagi 22
Rony 80
Pero odbolkirano 250
Chile iz 1 u 1 2,5 inače 1,55
Mislav matijević zvan Bukmejker 3,2
Tuntar 3,9
Vanja 4,2
Benx 20(zbog Friedela 200)
Zagi 22
Rony 80
Pero odbolkirano 250
ja 1,15
tuntar 3,2
djiki 3,8
vanja 4,7
benx 6
zagi 8
roni 20
pero 50
tuntar 3,2
djiki 3,8
vanja 4,7
benx 6
zagi 8
roni 20
pero 50
k ima muda i kameru da idemo uzeti intervju od sime j.j.-a?
Malo su fulali novinari, ono u klipu kako to radi na filmu, nije vinnie jones, on je glumio u tom filmu, lai je bio trener te ekipe... , ali dobro...
http://www.net.hr/sport/page/2008/12/10/0168006.html
Za drugu ligu dobra koreografija kako bi djiki rekao!!!!
dobra koreografija,tako su nešto navijači padove napravili za vlaovića 94 kad se vratio nakon operacije glavebenx wrote:http://www.net.hr/sport/page/2008/12/10/0168006.html