Umag Calling 2008B
Re: Umag Calling 2008B
pa šta je ovo tema za ovaj forum? majko mila koji si ti lik
nemogu linkat kalachu na fb, zato sam stavio ovdje da vidi
chile navija za lazio
prvi ili drugi put sto se slazem sa zagadurom
jebe mi se za lazio. to je bila zajebancija zbog PESa. a šta oni znaju tko je arkan. da im je netko reko da naprave poruku za Gotovinu isto bi učinili....
šta uopće znači ona poruka?
šta uopće znači ona poruka?
u cast tigru arkanu kad je ubijen cak kad se igralo stella rossa lazio laziali su isli poloziti vijenac na grob doticnog
smješan si
..... sizagadur wrote:smješan si
Postali smo pravi balkanski cirkus dolaskom sir Pere B. i mislim da bi bez problema mogli poceti naplacivati ulaznice jer onakav montypaythonovski stand up g Benxa, onakva prepucavanja ko je držao pinel u rukama 94. mogu samo vrhunski debili tipa kramer iz seinfielda, mah zamolit cu vidoivica da stavi i kameru u prostor da bi mogli stavljat na jutub cjelovecernje filmove i da bi puno lakse ishodili jednokratno putovanje u vrapce....
poseban spektakl je bio benxov joystick kojeg mu je prodao porucnik data iz zvijezdanih staza...
poseban spektakl je bio benxov joystick kojeg mu je prodao porucnik data iz zvijezdanih staza...
Zaboravio si reč da smo s njim dobili i na kvaliteti jer je osim mene iščupao još 2 neriješena znači score 1-2-7 odl
ubiše me ko zeca. . . ali ja se ipak osijećam ko pobijednik zbog one jedne tako drage mi pobijede, a i u kupu se držim
djiki wrote:Prognoze za 117. prvenstvo napravljene od bukera supersporta
tuntar 1,5
reds 2,0
benx 2,5
chile 5
zagadur 20
pero 25
djiki 100
fonji - nema u ponudi
chile 2,0?buahahaha
po meni ce biti opak boj do kraja prvenstva na relaciji tuntar-benx-reds, a chileta vidim ko pritajenog favorita..
zagadur wrote:neznam šta ti je toliko smješno,prvak nečeš biti pa makar ja došao zadnji sa nula bodova.
BUAHAHAHAHAHA
konacno je covjek dobio na fb svoj zasluzeni prostor
www.pes-umag.issland.com
stranica obnovljena
stranica obnovljena
niko nis ne pise o avanturi za udine
djiki wrote:niko nis ne pise o avanturi za udine
Zagi se boji da ne bi završio kao švoja na Zagrebačkoj veletržnici!
neke stvari nisu za forum