postao si smješanChile wrote:evo za sve koji su mislili ta je turnir bio mjerodavan!
evo sad smo igrali ja i zagi: 4-2 5-0 3-2 6-2 4-2 tako nešto! zagi je postao isti kalač, stalno govori smješan si i ima iste navike kao kalač.
i još sam zaboravio onaj turnir između vanje-djikija-mene i zagija gdje sam uvjerljivo bio prvi
Umag Calling 2008B
Re: Umag Calling 2008B
evo i gradskom poglavarstvu je chile smješan
http://www.glasistre.hr/?79872cd1e2425a ... 568,259021,,
http://www.glasistre.hr/?79872cd1e2425a ... 568,259021,,
a ti si postao kalač
njima je uvredljiv grafit ANTE HEROJ A NE ZLOČINAC
što nismo ja i ti imali po 6 bodova tamo?Chile wrote:i još sam zaboravio onaj turnir između vanje-djikija-mene i zagija gdje sam uvjerljivo bio prvi
imali ste isti broj bodova,danih i primljenih golova u medjusobnim susretima je egal ali djiki je prvi jer je on reorganizirao histre početkom 90 godina
šta te nisam ja pobjedio?????????djiki wrote:što nismo ja i ti imali po 6 bodova tamo?Chile wrote:i još sam zaboravio onaj turnir između vanje-djikija-mene i zagija gdje sam uvjerljivo bio prvi
ma jesi ali nisi zgazio sve sa 9 bodova vec imas 2-0-1 ko i ja. prvi si zbog medjusobnog skora izmedju nas dvoje.....
kako nisam? sve tri utakmice sam pobjedio
Dobro vi to trenirate,podsjecame na moje stare dane sa Chievom. Prvi dojam na prijatelskom turniru u prostoriji je:
-cile:naj jaci samo sto nema tako jaku ekipu ko na starom pesu
-zagi:Jedno ime IBRAKADABRA,ne mozes mu nista
-vanja:mislim da je jak,nije mu bijo dan
-pero:zakuhat ce puno toga
-roni:aguero ce nam punit mreze
Sta se moje ekipe tice moram priznat da sam draftao za kurac,morat cu puno toga promjenit
(Yoba sigurno NE).
-cile:naj jaci samo sto nema tako jaku ekipu ko na starom pesu
-zagi:Jedno ime IBRAKADABRA,ne mozes mu nista
-vanja:mislim da je jak,nije mu bijo dan
-pero:zakuhat ce puno toga
-roni:aguero ce nam punit mreze
Sta se moje ekipe tice moram priznat da sam draftao za kurac,morat cu puno toga promjenit
(Yoba sigurno NE).
tuntar wrote: -cile:naj jaci samo sto nema tako jaku ekipu ko na starom pesu
smješan siChile wrote:tuntar wrote: -cile:naj jaci samo sto nema tako jaku ekipu ko na starom pesu
kalač sizagadur wrote:smješan siChile wrote:tuntar wrote: -cile:naj jaci samo sto nema tako jaku ekipu ko na starom pesu
Onaj Heskey nije normalan ako je crven!!!!!!! Dobijo sam po tamburi samo tako.Bogami điki ide na naslov
danas je pero dobio porciju a sissoko je best buy. nemože ga se proći, igrači se odbijaju od njega a sudac pušta igru
Potpuno se slazem sa tobom,full je dobar.Jedan između naj boljih dmf-a(di mi je bila pamet za draft)
hahaha...tuntar wrote:Onaj Heskey nije normalan ako je crven!!!!!!! Dobijo sam po tamburi samo tako.Bogami điki ide na naslov
covjek kad ovo procita pomisli da sam razguzio tuntara ko austrijanci slovence pred 2-3 stoljeca a tekme su zavrsile nota bene:
1. 3:2 za tuntara
2. 4:4 dobio ja na penale
3. 3:0 za tuntar
e moji krvozedni ustaso trebalo ti je samo 4 godine da pocens piliti naopako
a danas me zove legenda ove igre i kaze dodji da bacimo koju, pa nek se sam izjasni kako je bilo....
evo samo da vas obavijestim da vidović kreće sa postavljanjem kamera oko škole koji će proradit nakon božičnih i novogodišnjih blagdana.vidio sam i plan postavljanja kamera i od 12 vanjskih kamera nas put od parkirališta do ulaza u sklonište pokrivaju 5 kamera.znači zaboravite opijate na terasi
vidović zvan big brother!
nadam se da neće biti ispovjedaonice kao u velikom burazu
nadam se da neće biti ispovjedaonice kao u velikom burazu